16-in-1 Multi Bike Velosipēdu Labošanas Instrumentu Mini Sūknis Skrūvgriezi un Uzgriežņu atslēgu, Portatīvo Velosipēdu Labošanas Instrumentu Komplekts ar Velosipēdu Trīsstūris Soma

€9.59 €5.85

Pievienot grozam


SKU: #w170573

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: Instrumentu Komplekti
  • Soma Materiāls: Oxford Audums
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Šo velosipēdu remonts komplektā ietilpst lielākā daļa palīgierīces, kas nepieciešamas laikā braukt: 16-in-1 multi instruments, mini pumpis, riepu sviras, plāksteri, un metāla rasp.Tas nāk ar asaru izturīgs velosipēds trīsstūris soma turēt visas šīs lietas, kas piemērots lielu attālumu izjādes.

Funkcijas:

Pilnīga remonta rīku komplekts ietver velosipēdu trīsstūris soma, 16-in-1 multi instruments, mini pumpis, 2 riepu sviras, 6 plāksteri (dia 25mm.) un metāla rasp.

Plašs velosipēdu trīsstūris soma ar rāvējslēdzēju atvēršanu, lai viegli piekļūt.

Interjera acs soma saimniecības rīkus; astēm, ar ko nosaka sūkņa.

Līmes piestiprināšanas siksnas vienkārša montāža un demontāža.

16-in-1 multi instruments: 2/2.5/3/4/5/6 mm hex atslēgu, 8/10/15 mm/14GE plakanā uzgriežņu atslēgas, 8/9/10mm ligzda hex atslēgu, dzīvoklis/krusta skrūvgriezi, piedurkņu pagarinājuma stienis.

Viegli lietojams, ideāli piemērots velosipēds, jauni remonts atbalstu.

Specifikācijas:

Materiāls: Oxford audums

Izmērs: 23 * 18.5 * 6cm / 9.1 * 7.3 * 2.4 jo

Svars: 126g / 4.4 oz

Mini Sūknis: 21cm / 8.3 gadā

Iepakojums Saraksts:

1 * Velosipēdu Trīsstūris Soma

1 * Multi Instruments

1 * Mini Sūknis

1 * Metāla Rasp

2 * Riepu Sviru

6 * Plāksteris (dia 25mm.)

1、Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem,lūdzu, sniedziet mums 5 Zvaigznēm Pozitīvas Atsauksmes.Paldies ļoti daudz.

2、Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai problēmu atrisinātu.

1.Mēs kuģis ar China post,HK post, EMS,DHL, Fedex ,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus .

2.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

3.Mums nav atbildīgs par kavējumiem, kas radušies muitas,Importa nodevas,nodokļi vai citi muitas maksājumi.

4. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.olivers.lv .VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Tagi: deko multi instruments, uzgriežņu atslēgu komplekts, velosipēdu dice, ūdens sūknis, velosipēdu aksesuāri vispārīgi, cubrebotas ciclismo, velosipēds multitool, multitul, 19 velosipēds multitool, velosipēds rīks.

Recenzijas

Minhtam416
2020-10-29
5/5
The bag is great. Sizes correspond. Delivery to Ukraine for a month.
In Different Gal
2020-09-07
5/5
Recu rapidement, très bonne qualité
Shahreekhan007
2020-10-19
5/5
The bag is simple. An additional pocket in the only compartment. The bag came to me for a share for 1 cent, it's very good. I am pleased. I did not communicate with the seller. Product and seller recommend.
Www Valentina 64
2020-09-16
5/5
The goods came in 3 weeks Tula region, the way was tracked in the presence of the bag itself and in it the pump, A set of keys and some other auxiliary trivia do not yet understand for what and how, to change them, I will ask specialists, in quality like everything is fine, worthy (the only thing is that the pump is a little jammed, But I think it will work out) in the process of use I will already draw conclusions!!!! Seller recommend