4G LTE DCS 1800mhz Moblie tālrunis Pastiprinātājs, GSM 1800 Signāla Atkārtotājs Mobilo Šūnu telefonu Pastiprinātājs 4G Tīkla 65dB Iegūt LCD Displejs

€28.82 €16.43

Pievienot grozam


SKU: #w170669

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Pārklājuma Zonas: 300sqm
  • Izejas Jauda: 17dBm
  • Peļņa: 65dB
  • Darba Spriegums: AC110V~220V DC+5V/1A
  • Cetificate:
  • Savienotāja Tips: N-Female
  • Produkta Izmēri: 135*105*15mm
  • Modeļa Numurs: JR-D27
  • Zīmola Nosaukums: JinRuiAmp
  • Tīkls: LTE 4G SIGNĀLA ATKĀRTOTĀJS 1800MHZ
  • Biežums: augšupsaites
  • Svars: 0.5KG

4G LTE DCS 1800mhz Moblie tālrunis Pastiprinātājs, GSM 1800 Signāla Atkārtotājs Mobilo Šūnu telefonu Pastiprinātājs 4G Tīkla 65dB Iegūt LCD Displejs

Tas ir laiks, lai pastiprinātājs gsm 1800!

JinRui piedāvā vienkāršu un kvalitatīvu risinājumu.

Mobilo repeater/gab saņem mobilā telefona signālu, izmantojot nelielu ārējā antena, pastiprina signālu un pēc tam nosūta signālu uz jūsu dzīvojamā istabā vai birojā.

Traucējumiem-bezmaksas un viegli uzstādīt patstāvīgi.Piemērots visiem mobilajiem tālruņiem un tīkliem.

Tostarp SMS, GPRS un mobilo Internetu!

Paketi, Ieskaitot:

* 1 gabals gsm 1800mhz Signāla Atkārtotājs

* 1 gabals Lādētājs ( Lūdzu, Informē Plug Type: ES / EK / US / AU )

Specifikācija pastiprinātājs gsm :

pastiprinātājs gsm 1800 JR-D27 Elektriskās Specifikācijas pastiprinātājs gsm 1800 Frekvences(MHz) Augšupsaites 1710-1785 MHz Downlink: 1805-1880 MHz frekvenču pastiprinājums(dB) 65 70 Band seklums ( dB ) mazāk nekā 3 Izejas Jauda ( dBm ) 23 27 ALC 31 VSWR mazāk nekā 2,5 Grupa kavēšanās(asv ) mazāk nekā 1 50ohm Pretestība Darba tempreture -25~+55 grādu Mehāniskās Specifikācija pastiprinātājs gsm 1800 Savienotāju, tips N-Female Darba spriegums AC110V ~ 220V DC+5V/1A Izmērs ( mm) 235*142*37 Iepakojuma Izmērs(mm) 270*200*75 Neto Svars(Kg) 1KG M TBF 50000hours Iekārtas Tips W visās Montāžas Ūdensizturīgs Likme ir I P40

Attēli uz pastiprinātāju, gsm 1800 :

Kur lietot dcs repetidor 1800 :

Instalācija, dcs repetidor 1800 :

1. solis Sākt ar jūsu tālruni uz augšu, uz jumta vai citas vietas ārpus atrast, kur signāls ir spēcīgākais.

2. solis uz Laiku uzstādīt Āra (ārpus) antenas atrašanās vietu.Jums var būt nepieciešams, lai pielāgotu un pārvietojiet antenu vēlāk.

3. solis Palaist koaksiālo kabeli uz ēkas ērta loaction (bēniņos, u.c.) ja jūs varat arī saņemt standarta jaudas Signāla Atkārtotājs.

4. solis Vieta Signāla Atkārtotājs minētajā vietā un pieslēdziet koaksiālo kabeli uz Āra Pusi no Signāla Retranslatoru un Āra antenas.

Solis 5 Mount jūsu Telpās (iekšpusē) antenu produktīvu vietu.Jums var būt nepieciešams, lai pielāgotu vai pārvietot antenu vēlāk.Vairāk informācija par Iekštelpu antenas un modeļi šeit.

6. solis-Pievienojiet koaksiālais kabelis starp Iekštelpu antenas un Signāla Atkārtotājs izejas ports.

7. solis Power up sistēmas un pārbaudiet, vai signāls ēkas iekšpusē.Ja nepieciešams, melodija sistēma, pārvietojot un vai norādot, Āra un Iekštelpu antenas, līdz viņi saņem visvairāk signālu iespējams.

8. solis Drošu visas antenas un kabeļi, droši uzstādīt Signāla retranslatoru un sakopt uzstādīšana.

Protams, tur ir vēl dažas citas lietas, kas jāapsver, bet kopumā, tas ir pamata procedūru.Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums.

Shipping Noteikumi

· Mēs garantējam kuģis veic noteiktajā laikā 48-72hours pēc apmaksas apstiprinājuma (izņemot Brīvdienas).

· Mēs kuģis ar EMS vai Ķīnas ziņu vai Hongkong pēc 20-30 dienām;

· Citām valstīm pa pastu Ķīnas vai Hongkong Pastu .

· Piegādes laiks ir apm. 15-30 darba dienu laikā (neskaitot sestdienas & svētdienā, Svētku dienā), ja nav kavēšanās muitas vai pasta nodaļās .

· Lūdzu, sazinieties ar mums, Ja jums nav saņemt vairāk nekā aboue 5 nedēļas,mēs atrisinātu šo problēmu, kas ļoti īsā laikā.

· Par preces drošību, apdrošināšanu, ir ļoti ieteicams.

· Lūdzu, pārliecinieties, piegādes adrese ir pareiza.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru nepareizi vai nevar piegādāt adreses.Ja jūs vēlaties mainīt nosūtīt uz citu vietu ,lūdzu, sazinieties ar mums pirms saistošais dokuments.

Maksājuma

· Mēs pieņemam darījumu un banku pārskaitījums.

· Mēs pieņemam kompensāciju, ja ir qualility problēma(mums atsūtīja bildes, lai pierādītu, problēmu),bet ir nepieciešams, lai atgrieztu preces, ar oriģinālo iepakojumu,un pircējam ir jāmaksā par un atpakaļ kravu.

· Ar mūsu produktu var palielināt naudas sodu iekštelpu signāls,tikai tad, ja jūsu āra signāls ir perfekts,Lūdzu, pārliecinieties, vai Jūsu pusē, āra signālu, ir labi,ja ne, mūsu ierīces nevar paplašināt visu, ko jūs sagaida.

· Attiecībā uz PI deklarētu vērtību,mēs varam rakstīt vērtība, kā jūsu prasība, lai palīdzētu jūsu pusē, muitas formalitātes.

Atsauksmes & DSRs

· Mēs esam atkarīgi no jūsu apmierinātību, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

· 1. Mēs atbildēsim uz visiem E-pasta izmeklēšanu ne vairāk kā 24 stundas, bet parasti ir ātrāk.

· 2. Ja Nav atbildes par jums 48hours.lūdzu, pārbaudiet jūsu pasta kastē.

· 3. Ja jums ir kādi jautājumi vai jautājumi par kādu mūsu pakalpojumu, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.

· 4. Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai problēmas, pirms došanās uz neitrālu vai Negatīvu Feedback.mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

· 5. Labākais atlaidi laipni pircējam.Jūsu apmierinātību, mūsu turpināt

· 6.Ja jums patīk mani objekti lūdzu, atstājiet mani labas atsauksmes un 5 zvaigžņu DSR reitinga .Jūsu rīcība palīdzēs mums piedāvāt mūsu maize un piens .Es darīšu tāpat .Ja mums nav devis tev ir pietiekams iemesls, lai 5-zvaigžņu atzīmes par katra DSR, tad, lūdzu, dariet mums zināt, kā mēs varam nopelnīt 5 zvaigžņu vērtējumu pirms iesniegšanas yourscore

Pircēja Pienākums

1.Sniedziet mums savu pareizo kontaktpersonu informāciju.

2.Muitas formalitātes un maksāt par to .

Tagi: antenas repeater lintratek, jomas gsm signāla pastiprinātājs, 4 g lte signāla pastiprinātājs, 2g 3g 4g gsm mobilo sakaru signāla atkārtotājs, 4g signālu pastiprinātājs, lipotech gsm pastiprinātājs, pastiprinātājs gsm, signāla jammer, wilson signāla pastiprinātājs 4g lte, 4g lte signāla pastiprinātājs.