Sejas Liftinga Līdzeklis Massager Rozā Kvarca Rullīšu Novājēšanu Dabas Jade Sejas Masāža Rullīšu Akmens Ādas Masāža Skaistumkopšanas Komplekts Kastē

€10.95 €7.67

Pievienot grozam


SKU: #w170699

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Iezīme: Anti-Pietūkumu, Tumšos Lokus, Ādas Pievilkšanas, Sejas Lifts
  • Zīmola Nosaukums: vilnason
  • Strāvas Padeve: 1* AA Baterijas(Baterijas NAV Iekļauts)
  • Ražošanas process: Mašīna
  • Biežums: 6000 apgriezieni minūtē
  • Materiāls: Jade + Metāla
  • Izmērs: 16*5.5cm
  • Veids: Elektriskā Vibrējošais Jade Veltnis
  • Modeļa Numurs: Y-009
  • Barošanas Avots: Sauss Akumulators

Sejas Liftinga Līdzeklis Massager Rozā Kvarca Rullīšu Novājēšanu Dabas Jade Sejas Masāža Rullīšu Akmens Ādas Masāža Skaistumkopšanas Komplekts Kaste Apraksts: 1. Dabas īstu rozā Kvarca atbrīvos neredzamā enerģija, lai palīdzētu mazināt muskuļu sasprindzinājumu, atbrīvot sāpes un diskomforta sajūta, droši un bez stimulācijas, bez hurting jūsu maigo ādu, labi pulēta jade turpmāk ļaus gluda virsma un atdzesē touch komfortu. 2. Augstas frekvences 6000 reižu minūtē vibrācijas tehnoloģiju masāžas terapija radīs negatīvu joniem un, kad kopā ar anti-aging krēms, serums, sejas mitrinātājs, tas var efektīvi aktivizēt ādas šūnas, veicina asinsriti un vielmaiņu ilgstošu mitrinošu un nostiprinošu efektu. 3. Ergonomisks rokturis ar neslīdošu matēta apdare struktūra ļauj ērti un droši rokturi, viegls un pārnēsājamo dizains uzskaites ērtības, kas jūs var viegli nodot to savā kabatā vai somiņā, kas ir ideāli piemērots gan mājas un ceļa izmantošanu. 4. Tikai 1*AA bateriju, kas nepieciešama(akumulators naviekļauts), enerģijas taupīšanas un spēcīgu, nepārtrauktu baudījumu, var plaši izmantot, lai pieteiktos uz jūsu acīm, sejas, pieres, kakla un vairāk, lai pastiprinātu ādas toni ar atjaunota jauneklīgāku izskatu, bez ķimikālijām un kairinātāji, kas ietverta, lai atbilstu ikdienas ādas kopšanai, lieliska dāvana, vīriešiem un sievietēm visās vecuma grupās.Funkciju ievads 1.Uzlabot asinsriti un limfas atteci, anti-novecošanās, izbalināt ādas krāsu un saglabāt jaunas 2.Veicina absorbciju 3.V sejas veidošanā 4.Uzlabot ādas tonusu 5.Samazināt pietūkumu 6.Samazināt naudas soda līnijas Līdzekļi : Spēcīga vibrācija 6000 augstas frekvences vibrācijām minūtē var ātri veicinātu asinsriti, dziļi aktivizēt šūnas, savilkt sejas muskuļus un noņemt lieko tauku, lai panāktu efektu-v-sejas veidošanā.Izslēgt klp Klusums silikona vāciņu, gluda ritošā, klusums, nav blackening 360 ° ūdensizturīgs dizains elektriskā skaistumu stick pieņem ūdensdrošs dizains, kas var izmantot nepārtraukti, kad peldvietu.Izmantot ar ādas kopšanas produktus, Lai palīdzētu ādai labāk uzņemt sejas maska, ēteriskās eļļas vai būtībā.Atslēgt saldēti vecums prasmi, To var ielikt ledusskapī uz saldētavu, lai stiprinātu "saldēti vecums" funkcija pulveris, kristāli Paketē Iekļauts: 1* Elektriskā Vibrējošais Jade Rullīšu(Baterija NAV Iekļauta) 1* soma 1* lietošanas pamācība 1* iepakojumā Piezīme: Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms iegādāties.Krāsa faktisko preci var nedaudz atšķirties no attēliem, ko radījuši dažādi datoru ekrāni un displeja uzstādījumi.Paldies par jūsu sapratni!

Tagi: guaša masāža, sejas lifts, rožu vibratori, Sejas Veltnis, jade veltnis, anti rieva veltnis, energia skaistums bārs, visag, massag veltnis, sejas pacelšanas iekārtas, .