39pcs Kosmētikas Komplekts Rotaļlieta veido Komplekti LED Gaismas netoksisks Izlikties, Spēlēt Rotaļlietas, Meitene Praktizē veido Bērnu Ziemassvētku Dāvanu

€37.99 €22.79

Pievienot grozam


SKU: #w171085

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Feature1: aplauzums komplekts bērniem
  • Feature3: kosmētikas komplekts meitenēm
  • Tēma: Dzīvnieki & Dabu
  • Feature4: aplauzums komplekts rotaļlieta
  • Modeļa Numurs: Bērnu kosmētikas komplekts
  • Vecums: 14 Gadiem Un Uz Augšu
  • Piliens kuģniecība: Atbalsts
  • Sertifikācija: Ķīna sertificēts (3.C)
  • Brīdinājums: NAV
  • Feature2: grima komplekti, kosmētika

Aizzīmju Punktiem:

1、Amats: kosmētikas līdzekli, kā arī rotaļlietas izpētītas un ko ražo speciāli bērniem, ir nepieciešama tikai tīru ūdeni, lai noņemtu kosmētiku, kas nav profesionāli noņemt rīks.

2、IETILPST: Vaigu pūderis, acu ēnas, pūderis, lūpu spīdums, lūpu krāsas, ķermeņa spīdums želeja, un tik daudz vairāk!Viss maz meitene vajadzībām, lai viņas ļoti savu aplauzums komplektu.

3、DROŠS: Tas ir drošības pārbaudīts, nontoxic un mīksto ādu.

4、PORTATĪVO: Šī make-up palete grozās ap savu asi uz kompakts maciņš padarot to viegli veikt to iet.Šis komplekts ir pienākums uzturēt savu bērnu izklaidēs par stundas.

5、IDEĀLA DĀVANA: Ideāls kosmētikas komplekts meitenēm,Mācību grims ir sapnis par daudz meitenes, apmierinātu meitenes princese sapnis, kā rezultātā viņiem, kā grims, princese partijām, play-datumi, iesācējs, iesācējs vai pieredzējis veido mākslinieki, pusaudži pirmo make up komplektu.

Par produktu

Amats: kosmētikas līdzekli, kā arī rotaļlietas izpētītas un ko ražo speciāli bērniem, ir nepieciešama tikai tīru ūdeni, lai noņemtu kosmētiku, kas nav profesionāli noņemt rīks.

IETVER: Vaigu pūderis, acu ēnas, pūderis, lūpu spīdums, lūpu krāsas, ķermeņa spīdums želeja, un tik daudz vairāk!Viss maz meitene vajadzībām, lai viņas ļoti savu aplauzums komplektu.

DROŠS: Tas ir drošības pārbaudīts, nontoxic un mīksto ādu.

PORTATĪVO: Šī make-up palete grozās ap savu asi uz kompakts maciņš padarot to viegli veikt to iet.Šis komplekts ir pienākums uzturēt savu bērnu izklaidēs par stundas.

IDEĀLA DĀVANA: Ideāls kosmētikas komplekts meitenēm,Mācību grims ir sapnis par daudz meitenes, apmierinātu meitenes princese sapnis, kā rezultātā viņiem, kā grims, princese partijām, play-datumi, iesācējs, iesācējs vai pieredzējis veido mākslinieki, pusaudži pirmo make up komplektu.

Apraksts:

Nosaukums: 39Pcs Kosmētikas Komplekts Disney Saldēti Sērijas Kosmētikas Komplekts Meitenēm Praksi, veido Rotaļlietas, Rotas

Materiāls: plastmasas(Ir drošības sertifikāciju, nav toksisks, ir droši lietot)

Krāsa: krāsains

Amats: kosmētikas līdzekli, kā arī rotaļlietas izpētītas un ko ražo speciāli bērniem, ir nepieciešama tikai tīru ūdeni, lai noņemtu kosmētiku, kas nav profesionāli noņemt rīks.

Mācību grims ir sapnis par daudz meitenes, apmierinātu meitenes princese sapnis, kā rezultātā viņiem, kā grims

Iepakojums: krāsaina kaste

Izmērs iepakojumā: 24*11.5*24cm / 9.45*4.53*9.45 jo

Iepakojumā Ietilpst:

10 * Eyeshadow

5 * Blush

4 * Nagu lakošana

1 * 5 Krāsas lūpu spīdums

12 * pašlīmējošās nagu

3 * Aplauzums suka

Tagi: acu grims, gaismas rotaļu, disney kosmētikas komplekts, flamingo grims, bērnu grims, bērnu kosmētikas komplekts, bērnu kosmētikas, bērnu spēlēt telts, grims noteikti mazulis, bērnu grims.