Universālā 12v Automašīnas Akumulatoru, Atvienojiet Nogriezt Izolatoru Master " Pārslēdzas Voltmetrs Displejs ar 1 Gab. Bezvadu Tālvadības pults

€38.61 €36.68

Pievienot grozam


SKU: #w171897

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Īpašas Pazīmes: relejs
  • Zīmola Nosaukums: PHYUN

Universāla Bezvadu Tālvadības pults 12v Automašīnas Akumulatoru, Atvienojiet Nogriezt Izolatoru Master " Pārslēdzas Voltmetrs Displejs

1.Tas ir Ērtāk Automašīnas Akumulatoru, Atvienojiet Switch Sistēma, kas var attālināti master nogalināt savu auto stūres sistēmu,kā arī Pienācīgu uzturēšanu ļaus paplašināt un aizsargāt akumulatoru un motoru dzīvē,Ja automašīnas akumulators ir zem shut off sprieguma, tas būs atvienojiet akumulatoru automātiski, un turpmāk patēriņa ir apturēta.

2.Tas nav nepieciešams noņemt zaļo pogu, pareizi lietojot tālvadības pulti.Savienota ar Akumulatora Negatīvo Stabu 15-17mm,(brīvs ir izslēgta, pievelkot var strāvu,izslēdziet to tikai vajag, lai ieslēgtu slēdzi (green) zaudēt 2-3 apļus uz visu transportlīdzekli izslēgta, ieslēgšanas slēdzis pareizi pievilkt,Šī funkcija ir piemērojama gadījumos, kad nav tālvadības pults.).

3.Tālvadības izmantošana,Salīdzinot ar tranditional akumulatora uzlādēšana, šīs Tālvadības pults Bezvadu Akumulatora uzlādēšana Atvienojiet ļauj jums, lai pārvietotu izraisīt no zem pārsega, lai jūsu rokas tā, ka jums nav nepieciešams bieži uzņemt kapuci.

4.Ar Voltmetrs ir viegli lasīt LED segmentus un izveidot savienojumu ar jūsu 12 voltu sistēmu,valsts akumulators starp pilnībā uzlādēt un izlādēt,Reālā laika uzraudzību akumulatoru, transportlīdzekļu, jums atgādināt, maksas vai nomaiņa laikā, labāk izvairīties no negaidīti miris akumulatoru pie starta auto dzinēju!

5.Nāk ar Vienu 320 Pēdu Jaunu Stilu Tālvadības pulti.Jūs pat varat kontrolēt to, vai jūsu māja,Viena poga kontroli par jūsu domuzīme par visu automašīnu barošanas sistēmu, Tālvadības Uztvērēju Gaidīšanas Strāva ir ļoti maza (0.003 A),Universāla, lai DC 12V Tūristu Piekabi SUV Van Nelielu Kravas automašīnu, Lauksaimniecības Transportlīdzekļa Trike Auto bezceļu.

Uzstādīšana Brīdinājums:

Produkts var nebūt uzstādīts un tiek izmantots valsts akumulatora izsmelti.

Ja akumulators ir izsmelti, lūdzu, instalējiet šo produktu pēc uzlādes, pretējā gadījumā prece var tikt izdegusi.

Funkcijas:

Ieslēgšanas un saglabātu to ilgāk par 2 minūtēm.Displeja sprieguma akumulatora spriegums jauda pie valsts vai Uz numuru, kurš tiek rādīts barošanas 2 minūtes, nav ko izmanto kā sprieguma pamata.

Tālvadības pults var tieši vadīt barošanas un atvienošanu.Jauda-valsts ir arī baterijas zemsprieguma automātisko power-off aizsardzības funkciju \(automatic power-off, lai izvairītos no turpina patērēt, kad akumulatora uzlādes līmenis ir zems),

Nospiediet tālvadības Ieslēgšanas-izslēgšanas pogu (B) pēc automātiskās power-off.un pēc tam Nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas pogu (A) Šajā laikā, ierīce var palikt powered 20 sekundes, kuru laikā ar transportlīdzekli, var tikt automātiski darbināms atpakaļ.

Saskaņā ar zaļo pogu, siltumizolācijas bloks ir noņemts, un stingrāki, lai sasniegtu pastāvīgu jaudas padevi.(Tas nav nepieciešams noņemt zaļo pogu, pareizi lietojot tālvadības pulti.

Izmantojot rokas vadību, tālvadības pults, jābūt power-off valsts.Kad tālvadības pults tiek izmantota arī, rokas vadību arī vajadzētu būt power-off valsts.)

Paketē Iekļauts:

1 Gab. Auto Akumulatoru Izolācija

1 Gab. tālvadības pults

1 Iestatiet Uzstādīšanas piederumi

Tagi: akumulatora isolant, 12v jaudas suppli, akumulatora galvenais slēdzis, 70amp, 12v 18650 akumulatoru, akumulatora relejs, 12v cut off, 12v akumulatora zems spriegums atslēdzas, saglabāt wifi, akumulators auto slēdzis.