Auto-Styling1 Pāri Dakša, Rāmis Kuģīši Oglekļa Šķiedras Motociklu Motocicleta Priekšējo Dakšu, Rāmja Kuģīši Crash Aizsardzības Motokrosā

€11.26 €8.44

Pievienot grozam


SKU: #w172435

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Nosaukums: Oglekļa Šķiedras Motocikla Priekšējā Dakša-Rāmis Kuģīši Trieciena Aizsardzību Sarkana
  • Materiāla Tips: Oglekļa Šķiedras Plastmasas, CNC Mehāniski
  • Postenis Svars: 232g

Apraksts:

Šī pāra priekšējā rāmja slīdņus ir izstrādāts, lai minimizētu kaitējumu jūsu transportlīdzekļa priekšējā dakša dažos avārijas vai nelaimes gadījumu.Tie ir izgatavoti no augstas kvalitātes plastmasas, kas veic labu sniegumu no sadursmes un avārijas dažos apdraudējuma situācijas.Tas var ne tikai aizsargāt jūs no sāp samazinājies no motocikliem zināmā mērā, bet arī darbojas kā gaisa spilvena, ja motocikla falls.

Funkcijas:

1. Priekšējā dakša-rāmis kuģīši palīdz aizsargāt transportlīdzekļa priekšējā dakša, lai minimizētu kaitējumu motocikliem un samazinātu izmaksas par remontu.

2. Tas var ne tikai aizsargāt jūs no sāp samazinājies no motocikliem zināmā mērā, bet arī darbojas kā gaisa spilvena, ja motocikla falls.

3. Nāk no pāris dakša, rāmis sliders, tostarp kreiso un labo pusi, tāpēc tas ir ļoti ērti.

4. Izgatavoti formā augstas kvalitātes oglekļa šķiedras ar CNC mehāniski kuģi, tas ir pret nodilumu izturīgs un ļoti izturīga ekspluatācijā.

5. Tas ir labs aizvietotājs vecu vai salauztu viens.Nāc un izmēģināt.

Specifikācijas:

Materiāls: Oglekļa Šķiedras Plastmasas, CNC Mehāniski

Krāsa: Zila, Sarkana, Zelta, Oranžs, Melns, Sudraba(nav obligāts)

Izmērs: 5.1 x 5 x 1,5 cm/2 x 1.97 x 0.6

Daudzums: 1 Pāris(2 gab.)

Svars: aptuveni 240g

Paketē Iekļauts:

1 x Pāra Dakša, Rāmis Sliders(pa Kreisi un pa Labi)

Piezīmes:

1. Viegli uzstādīt, bet profesionāla uzstādīšana ir ļoti ieteicama.

2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.Lūdzu, ņemiet reāla kā standarta.

Iepakojuma saraksts

1

Tagi: gse dakša aizsardzība, ktm dakša aizsardzība, motokrosa aizsargātu, dakša aizsardzības bērniem, 2006. gada dakša aizsardzība, motokrosa komplekts, dakša aizsardzības kx, fox motokrosa, pārnesumu motokrosā, enduro motokrosā.