Luksusa Kristāli Quinceanera Kleitas Bumbu Kleita Divi 2 Gabals Sequin Tilla Balli Debitante Sešpadsmit Sweet 16 Kleita vestidos de 15 anos

€155.63 €140.07

Pievienot grozam


SKU: #w172926

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Apdare: Crystal
  • Auduma Veids: Tills
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Zīmola Nosaukums: GUBOCHIR
  • Piedurknes Stils: Bez piedurknēm
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Godu: Quinceanera
  • Izgriezums: scoop
  • Modes Elements: vintage
  • Vienuma Tips: Quinceanera Kleitas
  • Iebūvēts Krūšturis: Jā
  • Materiāls: Poliestera
  • Faktisko Attēlu: No
  • Siluets: Bumbu Kleita

Mēs atzinīgi vērtējam katru patiesu klientu,vai enquiring vai pirkšanas!Mēs savu kāzu kleitu rūpnīcas Ķīnā.Mūsu veikals politika ir kvalitāte pirmo.Arī darbs ir, pirmām kārtām,tāpēc, lūdzu, nevilcinieties, lai pirkt no mums.Ja jums ir kādi jautājumi vai interese par mūsu apģērbu veikalu un Kāzu Aksesuāri,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mūsu mērķis ir atbildēt uz visiem jautājumiem, kas 6 stundu laikā.Kā patiesu pārdevējs,mēs ļoti labprāt nodrošinātu vislabāko produktu kvalitāti un labu servisu, lai visiem pircējiem,Ja jums ir kvalitātes jautājums,lūdzu, sazinieties ar mums drīz.Mēs darīsim visu iespējamo, to atrisināt.Paldies!!!lūdzu ,jūs varat atrast vairāk kleitas un vairāk, kāzu aksesuāri.

Bumbu Kleita Pavada Izšuvumi Appliques Frēzēšana Tilla Backless quinceanera Vestidos 15 Vestido vestidos de quinceanera 2019

Piezīme: Pasūtījuma lielums ir bezmaksas.Jūs varat pastāstīt mums savu izmēru, lai ziņu.Ja tu veic pasūtījumu ,tad atstāt ziņu, lai mums par savu pielāgoto izmēru un krāsu .Tātad, mēs varam redzēt, krāsu un mērījumi vēlaties, kad mēs saņemam pasūtījumu.

Par izmēru,jūs varat izvēlēties standarta izmēru no mūsu mājas lapā vai atsūtiet mums savu mērījumus,ja jūs vēlaties kleita pasūtījuma izgatavotas ar savu izmēru,lūdzu, dodiet mums lielums šādi:

1.krūtis:=

2. Vidukļa =

3. Gurni =

4. Augšējā krūtis =

5. Saskaņā krūtis =

6. Dzelksnis uz Dzelksnis =

7. Priekšā garums plecu, lai krūtis =

8. Pleca līdz jostasvietai =

9. Garums plecu pie pleca =

10. Ārējo Kāju = (no vidukļa uz grīdas ar savu kāzu kurpes)

11. Plecu pie grīdas = (no pleca uz grīdas ar savu kāzu kurpes)

12. Kleita, krāsa =

Lūdzu, lūdzu, pastāstiet mums, kleitas krāsu, ja jums vietu pasūtījumu,ja jums nav izvēlēties krāsu,vienas no attēla redzams būs jūsu izvēle,paldies :)

Piezīmes:

Piederumu : kleita nav iekļauti jebkuru papildierīci, piem., kāzu plīvuru, cimdus, utt.oriģinālā attēla.

Krāsu atšķirība: Datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp CRT un LCD

Precizitāte: Šuvēju nav mašīna, tātad, mēs varam veikt kleita 95%, kā līdzīgi kā attēli

Apmaksa: Tikai pilns maksājumu, mēs varam sākt pelnīt kleita

Izmēri: Lūdzu, atrast vietējo pielāgot, lai palīdzētu jums veikt mērījumus

Izgatavošanas laiks-Parasti tas notiek ar mums, 15 darba dienas, lai vienu kleitu

Rush pasūtīt: Mazāk par 7 dienām, tad papildus 20 USD par Rush maksa

Plus izmērs: Izmērs pār MUMS 20, pēc tam papildu 15 USD plus lieluma maksa

MOQ: Tikai viens gabals.

Piegādes Veidus:

1. DHL: Ap 3-5 darba dienu laikā ierasties

2. EMS: Apmēram 8-12 dienas ierasties ( Ja Krievijā, tad tas būs apmēram 20 dienas)

3. FedEx: Ap 4-7 darba dienu laikā ierasties

4.Ķīnas ziņu Gaisa Pasts Ap 27-60 dienām ierasties

Atgriešanās Politika:

Kā vienmēr, ja tur ir problēma vai ja prece ir neapmierinošs, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms ātri un apmierinošu atrisinājumu.

Lūdzu, apstipriniet savu rīkojumu (pareizo izmēru, krāsu, stilu) uzmanīgi, pirms jūs nolemjat, lai pasūtījumu.Visi pasūtījumi tiek apstrādāti saskaņā ar jūsu pasūtījumu, un mēs cenšamies mūsu labāko, lai apmierinātu visas klientu vēlmes.Mēs varam garantēt tikai kvalitatīvas preces tiks piegādātas.Visi pasūtījumi par mūsu mājas lapā, būtu jāveic saskaņā ar politiku, saskaņā ar jebkādiem nosacījumiem.

1. Atgriešanās

--Lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos pie pirmo 48 stundu laikā pēc preces saņemšana.Tad jūs varat apspriest ar mums par jautājumiem, kas jums ir. 90% no laika mēs spējam atrisināt problēmas, sniedzot tehnisko atbalstu, bez jums, kam sūtīt kaut ko atpakaļ.

--Atpakaļ postenī, ir jābūt ideālā stāvoklī, kā tas tika nosūtīta uz jums, nav mainīts un nav valkātas.Ja ir putekļi, netīrās vietās, mainīt un tā tālāk, mēs nepiedāvājam kompensācijas.Kleitas, jums arī būs jāmaksā 30% kopējā summa, kas, lai kā uzpildīties maksa.

--Mēs piedāvājam BEZMAKSAS REMONTU uz jūsu kleita!Bet pastmarkas nosūtīt to atpakaļ un re-piegādes izmaksas ar jums tiks gan uz jūsu kontu.

--Tas ir nepieciešams, ka prece vai kleitas būtu atgriezusies pie mums, 14 dienu laikā pēc atgriešanās pieprasījums ir pieņemts.

--Atpakaļ nosūtīšanas izmaksas tiks pircēja atbildība.

2. Apmaiņa

Apmaiņa ir atļauta tikai attiecībā uz posteņiem, kas ir bojāts, nepareizi, nosūtītas vai bojāti pēc to saņemšanas.Visas preces var tikai apmaiņa par vienādu cenu, nomaiņa, lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs izsniedz nomaiņu tikai pēc tam, kad savu peļņu ir saņemti.

3. Izmēru vai Montāžas Jautājumiem

Tā kā visi mūsu kleitas ir roku sašūtām un pasūtījuma pielāgoti, gatavo tērpu, var mainīties par apmēram 1 (vienu) collu jebkurā virzienā no norādītajiem mērījumiem.Lai nodrošinātu, ka jūsu kleita joprojām būs fit jums perfekti, mūsu šuvēju ir radījuši visus mūsu kleitas ar papildus audumu vīles, lai ļautu nelielas izmēru izmaiņas jāveic viegli.Tas ir, ja jūs atradīsiet kleita neder, diezgan labi, jūs varat pirmā kārta, uz vietējo pielāgot, lai korekcijas, kas ir vieglāk un ērtāk.Bet mums nav atbildīgs par izmaksām.

4. Procedūras Atgrieztos un Saņemtu Kompensāciju

--Sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas nekavējoties paziņot jautājumiem, kas jūs atradīsiet.Kā mums ir personāls, kas veic kvalitātes pārbaudi, pirms katra vienumu vai kleita piegādes, attiecībā uz jautājumiem, ko jūs pieminēt, mēs jums sniedz pierādījumus, lai pierādītu, piemēram, jums var būt nepieciešams, lai nodrošinātu fotogrāfijas, lai parādītu, nepareizu izmēru vai kvalitātes jautājumu.

--Mēs sniegsim jums atgriežoties pasta adresi.Lūdzu, ņemiet vērā, ka jebkura kleita atgriešanās nebrīdinot mums netiek atgrieztas.

--Pēc tam, kad atgriezās postenī, ko jums ir saņemta, mēs atmaksāsim jums 3 līdz 7 darba dienām.Skriešanās, lai maksa un kuģniecības izmaksas, jūs jāsamaksā pirms netiek atgriezta.

Tagi: e5 2680 v4, banner quinceanera, debitante kleitas piedurknes, kleita quinceanera, kleita saldie sešpadsmit kleitas, saldie sešpadsmit puse rotājumi diy, debitante fotogrāfija kleitas, saldie sešpadsmit apģērbi, saldie sešpadsmit puse rotājumi baloni, dekoru quinceanera.