16 Collu Sirds formas Valentīna Diena Dekoratīvais Vainags Ar Gaismas, Logu, Durvju Dekoratīvais Vainags Festivāls Apdares #2021

€5.52 €3.15

Pievienot grozam


SKU: #w173076

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Forma: Sirds
  • Materiāls: PVC
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

16 Collu Sirds formas Valentīna Diena Dekoratīvais Vainags Ar Gaismām

Aizrautīgs sirds formas sarkano ogu vainags: 16-collu Valentīna Diena vainags ir iepriekš instalēta ar 20 sarkanās LED gaismas un dekorēts ar sarkanām ogām un baltas sēklas.Ienest dzīvīgumu un vitalitāti jūsu durvīm.

Sarkanās gaismas: Valentīna Dienas vainagi, kas tiek izgaismotas ar 20 gaismas un ir sarkanā krāsā.Nepieciešamas 3 AA baterijas (nav iekļautas).

Iekštelpu un āra izgaismo sirds formas vainags pie durvīm, iekštelpu un āra Valentīna Diena apdare, ģimenes, personu, sienu, kamīnu, dzīvojamā istaba, guļamistaba, ēdamistaba, galdauts, logu, galdu, biroju, utt.

Dabisko izskatu brūna akumulatora kaste: Valentīna Diena vainags ir roku darbs, uz cietas dabas vīnogu bāzes.Brūns bungas box padara to izskatās vairāk fiziskas, pilna un sulīgs.Ilgstoša krāsas saglabāšanu.

Viegli lietot-nav nepieciešama montāža.Viegli izmantot, pārvēršot jūsu priekšā durvīm uz pievilcīgu brīvdienu ieejas.Šī Valentīna Diena durvju vainags atzinīgi vērtē jūsu draugiem un ģimenes locekļiem.Idejas Valentīna Dienu, jubilejas, kāzas vai rezidentiem dāvanas.

Iepakojuma Saturs:

1x Dekoratīvais vainags

Tagi: durvju vainags, mākslīgā rāmis, mazā pumpuru tēja, liela sirds formas vainagus, , grozs koks, sirds durvju apdare sudraba, klēts durvju dekors, sirds formas vainags, pavasara vainags, vintage dekorēšanas vainagi.