Signāla Pastiprinātājs 2G 3G 4G gsm Mobilā tīkla Signāla atkārtotāju Pastiprinātājs 4G LTE Band20 800 900 1800 2100 2600 Mobilo Repeater

€123.52 €86.46

Pievienot grozam


SKU: #w173224

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izejas Jauda: 27dBm
  • Zīmola Nosaukums: JinRuiAmp
  • Darba Spriegums: AC110V~220V DC+5V/3A
  • Svars: 1.5KG
  • Frekvences Diapazons: 900/1800/2100/2600MHz
  • Garantijas laiks: 1 Gads
  • RF savienotājs:
  • Modeļa Numurs: JR-LCD-GDWL27
  • Cetificate:
  • Pārklājuma Zonas: 1000sqm
  • Peļņa: 70dB

Signāla Pastiprinātājs 2G 3G 4G gsm Mobilā tīkla Signāla atkārtotāju Pastiprinātājs 4G LTE Band20 800 900 1800 2100 2600 Mobilo Repeater

Pērc vairāk pārliecināti

1,Factoy pārdošanu tieši,Cena izdevīgāka un kvalitāti vairāk guranteed. 2,Visi mūsu produkti ir pievienojies www.olivers.lv "brīvās atgriešanās "plānu iegādāties drošākas.ja ir kādi jautājumi,jūs varat sazināties ar mums,mēs un speciālistu komanda vienmēr ir šeit, lai palīdzētu jums slove visas problēmas.

Kā izvēlēties mobilo telefonu signāla pastiprinātājs

1.Pārliecinieties, vai frekvenču joslā no jūsu pārvadātājs, kas ir piemērotas šim postenim.Pretējā gadījumā ierīce nevar sadarboties ar jums.Ja jums nav tik skaidrs, biežums jūsu tālruni, jūs varētu noklikšķiniet šo saiti www.frequencycheck.com pārbaudi frekvenču joslā no jūsu pārvadātājiem.Zemāk ir dažas valstis " frekvenču joslās savu atsauksmi 2.Pārliecinieties, ka jūs varat saņemt labu signālu, ka jūs vēlaties, lai palielinātu jūsu mājas ārpusē,kuriem jābūt varat iegūt 3~5 bar signālu (-70dB~-90dB signāla stiprums) uz jūsu mobilo tālruni.Lūdzu, ņemiet vērā, ka signāla pastiprinātājs var tikai palielināt mobilā tīkla signāla, bet nepalīdz radīt jebkuru signālu.Piemēram, ja jūsu ārpus signāls ir 0, bārs, tas var nedarboties, vai nest signālu..Zemāk ir metode, lai pārbaudītu mobilā tālruņa signāla stiprumu.

Pārdošanas punkts:

1.Labi Izstrādāta LED Displejs,kas padara visu sīkāk un skaidrāk, lai lietotāji. 2.Uzlabo Balss Signālu un Interneta Vairākiem Operatoriem. 3.Labs Siltuma Izkliedi,novērstu siltumapgādes problēmu. 4.AGC čipu,nav nekādas iejaukšanās, lai bāzes stacija. 5.Augstas Iegūt Lielu Pārklājuma 6.ZEMA STAROJUMA VESELĪGU DZĪVES 7.Vienkārša uzstādīšana,komplektā pastiprinātājs komplekts 8.70 dB Iegūt.

AGC chip

Aprīkots ar automātisku pastiprinājuma kontroles funkciju, nav nekādas iejaukšanās, lai bāzes stacija.Jūtieties brīvi izmantot!

Labs Siltuma Izkliedi

Bez siltuma problēmu.Sloksnes dizains, aizmugurē atstāj vietu starp pastiprinātājs un sienām, kas palīdzēs izkliedēt siltumu arī, lai novērstu apkures problēmu.

Produkta Informācija

Kas ir Iekļauts

1 gabals signāla atkārtotājs 1 gab., LPDA āra antena 1 gabals panelis iekštelpu antena ar 2m kabeli 1 gabals 13m ārpus kabelis ar konektoriem 1 gabals adapteris 5V 3A 1 gabals lietotāju rokasgrāmata(ar Ķīniešu,angļu,krievu un spāņu 4kinds valodā)

Vienkārša uzstādīšana

1. solis Sākt ar jūsu tālruni uz augšu, uz jumta vai citas vietas ārpus atrast, kur signāls ir spēcīgākais.2. solis uz Laiku uzstādīt Āra (ārpus) antenas atrašanās vietu.Jums var būt nepieciešams, lai pielāgotu un pārvietojiet antenu vēlāk.3. solis Palaist koaksiālo kabeli uz ēkas ērta loaction (bēniņos, u.c.) ja jūs varat arī saņemt standarta jaudas Signāla Atkārtotājs.4. solis Vieta Signāla Atkārtotājs minētajā vietā un pieslēdziet koaksiālo kabeli uz Āra Pusi no Signāla Retranslatoru un Āra antenas.Solis 5 Mount jūsu Telpās (iekšpusē) antenu produktīvu vietu.Jums var būt nepieciešams, lai pielāgotu vai pārvietot antenu vēlāk.Vairāk informācija par Iekštelpu antenas un modeļi šeit.6. solis-Pievienojiet koaksiālais kabelis starp Iekštelpu antenas un Signāla Atkārtotājs izejas ports.7. solis Power up sistēmas un pārbaudiet, vai signāls ēkas iekšpusē.Ja nepieciešams, melodija sistēma, pārvietojot un vai norādot, Āra un Iekštelpu antenas, līdz viņi saņem visvairāk signālu iespējams.8. solis Drošu visas antenas un kabeļi, droši uzstādīt Signāla retranslatoru un sakopt uzstādīšana.Protams, tur ir vēl dažas citas lietas, kas jāapsver, bet kopumā, tas ir pamata procedūru.Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums.

Kā Saprast uzstādīšana?

1,Mēs esam lietotāja rokasgrāmata, kas ir 4 veidu valodu tajā.(Ķīniešu,angļu,krievu un Spainsh) Jūs varat viegli saprast, instalēšanu, kur jums no. 2,Visi savienotāji mēs esam veikuši par kabeli,jūs varat viegli uzstādīt tā, jo lietotāja rokasgrāmatā. 3.Ja ir kāda cita problēma jūsu uzstādīšanai,lūdzu, sazinieties ar mums jebkurā laikā.

BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI UN RISINĀJUMI

VAICĀJU: "Pēc tam, kad uzstādīta mobilā signāla pastiprinātājs būt ļoti laba,iindoor pārklājuma ļoti mazs.Atbilde: 1.Pielāgot āra antenas atrašanās vietu un virzienu. 2.Pārbaudiet, vai kabelis pievienots arī. 3.Likts daudz lielāks uztverošo antenu nostāju.kas var vairāk saņemt labu signālu. 4.Izmaiņas vēl lielāku jaudu mobilā signāla pastiprinātājs. 5.Mainīt anohter augstas iegūt uztverošo antenu.LŪGT: Mobilais signāls pilnu joslu,bet communicatin kvalitātes slikti.Atbilde: Pārāk tuvāk attālumā no iekštelpu un āra antena,ir nepieciešams vairāk spearation tālu attālumā no antenas.LŪGT: Pēc tam, kad uzstādīta mobilā signāla pastiprinātājs ne tikai signālu,ir labi, bet arī slikti.Atbilde: Pārāk netālu no iekštelpu un āra antena,ir nepieciešams vairāk spearation tālu attālumā no antenas.LŪGT: Mobilo signālu pastiprinātājs strādā labi, par loong laiku,pēkšņi signālu slikti.Atbilde: 1.Pārbaudiet, āra kabeļu savienotāji, vai ūdens plūdi. 2.Pārbaudiet strāvas gaismas uz mobilā signāla pastiprinātājs vai strādā normāli. 3.Ja kabelis nav plūdu ūdens un enerģijas gaismas strādā normāli,pls sazinieties ar mums,ar mūsu pēc-pārdošanas inženieris palīdzēs jums slove visas problēmas.

Par mums

Shipping Noteikumi :

Vienumi ir tikai nosūtīti pēc tam, kad maksājums apstiprināts.(parasti-2 dienas) 1.Pēc pārbaudes maksājumu,mēs nosūtīšanas laikā 48-72hours izņemot brīvdienās. 2.Mēs tikai kuģis, lai pareizi adrese ir atkarīgas no www.olivers.lv jums reģistrējoties ,kad jūsu pasūtījumu, lūdzu, pierakstiet jūsu matching adresi .Ja jūs vēlaties mainīt nosūtīt uz citu vietu ,lūdzu, sazinieties ar mums pirms saistošais dokuments . 3.Lūdzu,ievērojiet, ka piegādes laiks ir iespējams,Ja jums nav saņemt jūsu preces ierašanās dienā pēc maksājuma veikšanas,lūdzu, sazinieties ar mums strīdu,lūdzu, dod mums iespēju, lai noskaidrotu iemeslu un atrisināt probem . 4.Visas preces, kas no mūsējiem ir pārbaude pirms nosūtīšanas, lai apstiprinātu drošības un var strādāt . 5.Ja jūs izvēlaties "Pārdevēja piegādes Metodi", kā piegādes metodi no Ķīnas, mēs nosūtīsim paku pa Pastu Ķīnas ar diviem zemes gabaliem vai citu nosūtīšanas veidu

Tagi: jomas gsm signāla pastiprinātājs, lintratek 4g automašīnas, skaitītājs gsm 4g, 2g 3g 4g gsm mobilo sakaru signāla atkārtotājs, tālrunis repeater, pastiprina šūnu, lipotech gsm pastiprinātājs, repeater gsm 900 mhz, pastiprinātājs gsm, gsm repeater 900 1800 2100 800.