5/6 Ātrums Ādas Rokasgrāmata Automašīnu Pārvadu Rokturus Pārnesumu Pārslēgšanas Slēdzis Stick Galvu Par Chevrolet Cruze 2009 2010 2011 2012 2013

€31.70 €19.02

Pievienot grozam


SKU: #w173399

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Postenis Augstums: 4.8cm
  • Objektu Platums: 5.8cm
  • Modeļa Nosaukums: CC-02-01
  • Materiāla Tips: Ādas
  • Vienuma Tips: Pārnesumu Pārslēgšanas Slēdzis
  • Postenis Svars: 0.16kg
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: CCC
  • Objekta Garumu: 5.7cm
  • Īpašas Pazīmes: Rokasgrāmata Automašīnu Pārnesumu Pārslēgšanas Slēdzis
  • Gads: Jaunākās

Uzstādīt: par Chevrolet

5 ātrumu Cruze: 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 gadiem 1.6 T

6 ātrumu Cruze: 2011 2012 gadiem

Funkcijas: 1.Shēmu uz augšu, neizbalē ārā. 2.Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, tas ir ļoti izturīgs, Liels pieskārienu! 3.Viegli uzstādīt, un mēs arī būs iemācīt jums to, kā instalēt. 4.Ideāls aizstātu savu veco vai bojāts pārnesumu pārslēgšanas rokturi.Jums drošas braukšanas vidi.Specifikācijas: Tips: Manuālā Pārnesumkārba Pārnesumu Pārslēgšanas Poga Materiāls: Īstas Ādas un Plastmasas.Krāsa: MELNA Izmērs: pārbaudi par mūsu bildes Paketes saraksts: 1 GAB Pārnesumu Pārslēgšanas Slēdzis

Piezīme: Lūdzu, pārbaudiet gadījumā modeļus un gadus, pirms jūs iegādāties.Ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar mums.Mums ir profesionāla auto meistari, lai palīdzētu jums tiešsaistē, lai izvēlēties pareizo viens jūsu modeli.Un mēs arī iemācīt jums to, kā instalēt.

Maksājuma

www.olivers.lv Atbalstu Visa karte, MasterCard, Western Union, Qiwi WebMoney,Boleto un bankas pārskaitījumu.Nav atbalsta PayPal.

Piegāde

Visas preces piegādā 48 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas.

Visas preces ir no Ķīnas.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegtu jums visvairāk uzticamu, pieejamu veids, starptautisko kuģošanas pakalpojumu.Bet dažreiz starptautisko piegāde ir ļoti atkarīga no vietējās muitas un pasta pakalpojumu.Ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.Mums būs atbildīgs par jebkādiem bojājumiem vai zaudējumiem, kas radušies pārvadāšanas procesu.Visus sūtījumus, mēs varam iegūt izsekošanas numuru.

Piegādes Metodi un Starptautiskās Kuģniecības Laiks:

Ja jūs izvēlaties Epacket vai www.olivers.lv Standard shipping,tas būtu jāņem 7~15 darba dienu laikā piegāde.

Ja jūs izvēlaties, Ķīna post, kuģniecības,tas būtu jāņem 18~35 dienas piegādes.

Ja jums ir nepieciešams ātrāk kuģniecības, lūdzu, sazinieties ar mums, lai papildu maksa.Tur ir svara un kubatūras ierobežojumiem uz starptautisko kārtību, izmantojot Express.

Citi Servise

Mēs esam gatavi piedāvāt jums kādu atlaidi vai vairākus objektus, ja mēs varam.

Mēs esam arī priecīgi sniegt Kritums iepirkšanās katram klientam.

Noteikumi

Faktiskā krāsa un forma var izskatīties nedaudz atšķiras no bildes, jo no tehniskajiem uzlabojumiem, un ražošanas dispersiju.Lūdzu, ņemiet vērā, pirms jūs cenu.Mūsu mērķis ir, lai pārliecinātos, ka jums ir laimīgs pircējam un patīkamu iepirkšanos ar mums.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu vai nosūtīšanas jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums pa e-pastu.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisināt šīs problēmas.Paldies par jūsu iepirkšanos mūsu veikalā.

Atgriešanās

Visi produkti ir pārbaudīti un iepakoti, labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.Ja tā bojāta nejauši, preci ir iespējams atgriezt mums.Mēs sniegs nomaiņa atkarībā no mūsu pieejams noliktavā, ja tas nav pieejams, kompensācijas tiks izsniegtas.

Ja postenis ir visas tiesības, bet jums tiešām dont vēlaties to kādu personīgu iemeslu dēļ, atgriešanās ir pieņemti 7 dienu laikā pēc tam, kad pircējam preces saņemšana.Atpakaļ postenī, ir jābūt tās sākotnējā stāvoklī.Pircējs ir atbildīgs atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.

Sazinieties Ar Mums

Tagi: nagu meistara zs 603, pārnesumkārbas rotaļlietas, bmw skrūvju bloķēšanas, vw passat dsg pārnesumkārba pārnesumu pārslēgšanas slēdzis, ktm ātrumkārba, pārnesumkārbas rokturis, chevrolet cruze, chevrolet pāri, ātrumkārbai atpakaļgaitu, chevrolet cruze hečbeks.