Bluetooth Klaviatūru, Bezvadu Krievu, Franču, Vācu, Arābu, Spāņu Valodu Ipad Klēpjdatoru Atbalsts Ios, Windows Vai Android Sistēma

€18.68 €13.45

Pievienot grozam


SKU: #w17369

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Sertifikācija: CE
  • Klaviatūras: Klaviatūras
  • Zīmola Nosaukums: chyi
  • Pieteikums: Rakstāmgalda
  • Pilna Lieluma tastatūra: No
  • Valodas: Angļu Krievu Franču Vācu Spāņu, Arābu
  • Modeļa Numurs: Bluetooth 3.0 bezvadu tastatūru
  • Interfeisa Tips: Bluetooth
  • Iepakojums: Jā
  • Atbalsts: Apple Computer, IPAD XP, win7, win8 Android un citām sys
  • Darba Vides: -10 ° līdz 85 grādiem
  • Tastatūra Standarta: 78 Taustiņi
  • Stils: STANDARTA
  • Ass Ķermeņa Zīmols: NO
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Operācija Stils: Membrānu
  • Uztvērējs-bezmaksas: Atbalsta visas Bluetooth iespējotu DATORU vai klēpjdatoru sistēmas
  • Rokas Atbalsts: No
  • Akumulators: 2 AAA Baterijas (Nav iekļauts)
  • Veids: Bezvadu
  • Pārraides attālums: 8-10M, KLASE II standarta

Produkta Apraksts: 1. Bluetooth Risinājums: Tīklu, kas sasniedz 3.0 2. Saderība:WINDOWS Android sistēma, Apple sistēmas, portatīvie datori, planšetdatori, mobilie telefoni, galda datorus 3. Specifikācija: Tastatūra ar šķērēm un šokolādes dizains 4.Tastatūra izmērs: (L)7.8 * (W)4.9* (H)0.24 5. Akumulatoru var izmantot nepārtraukti 80 stundas 6. Materiāls: Plastmasas 7. Iepakojums: OPP 8. Interfeiss:Micro USB 9. Uzlādes spriegums: 5V1A 10. Ar mazāk nekā 250mah uzlādējams litija bateriju.Funkcijas: 1.Ultra plānas Bluetooth Tastatūra: Ar to , jūs varat ierakstīt ērti uz klēpjdatoriem, planšetdatoriem vai viedtālruņiem. 2. Pārrobežu platformu saderību : Attiecas uz iOS,Android, Mac un Windows , kā arī, kas ir optimizēta īsceļu taustiņus, lai visas četras sistēmas Kompaktas Lampas 3.Apjoms ir daudz mazāks, nekā troditional tastatūru, kas var ietaupīt vairāk vietas jūsu galda un somā. 4. Komforts ir galvenais: Izbaudi ērtu tastatūru, ievadot ātri un klusi..Īsinājumtaustiņus, varat ietaupīt laiku, lai sāktu uzdevums vai kontroles multimediju Tastatūra instrukcijas: 1-Ieslēdziet ieslēgšanas/IZSLĒGŠANAS slēdzi, 2: Nospiediet CONNECT, indikators Bluetooth logotips būs flash. 3: Ieslēdziet Bluetooth slēdzi ierīces, piemēram, mobilo telefonu/planšetdatoru, meklēt Bluetooth ierīces, tastatūras Bluetooth noklusējuma nosaukums: Bluetooth 3.0 Tastatūra 4: Noklikšķiniet uz Bluetooth 3.0 Tastatūru uz mobilo telefonu/planšetdatoru un citu ierīču, digitālā parole tiks piedāvāts, ievade no tastatūras, nospiediet taustiņu Enter, lai saites

Uzmanību: 1.Krievijas klientiem, lūdzu, aizpildiet pasūtījumu pēc tam, kad pilns nosaukums, vai nevar nosūtīt preces, Paldies par jūsu sadarbību 2.Ja preces iepakojums bija bojāts, lūdzu, noraidīt un fotografēt, atsūtīt mums 3.Par Krāsu : mēs uzņemt fotoattēlus, izmantojot Digitālo kameru, kādu krāsu gadījumos būs dažas atšķirības sakarā ar tehniskiem tikai, ceru, ka jūs varat saprast Iekļauts:1 * Bluetooth Tastatūru,1 * datu kabelis

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu orderafter 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.olivers.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē. 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT PRIEKŠMETUS AR

BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.olivers.lv!Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: Klaviatūras, minix, bluetooth klaviatūru, tastatūras mechan, tastatūras bezvadu, žakete tastatūras, gadījumā, ja ipad tastatūras, spēle keybord, tastatūras bezvadu skārienpaliktņa, ebreju tastatūras bezvadu, tkl mehāniskā tastatūra bezvadu.