Radošā Jauki Portatīvo Bezvadu Led Mājas Nakts Gaismas, Galda Lampa, Usb Uzlādējams Nospiediet Slēdzi, Āra Kempings Avārijas Gaismas

€11.47 €9.29

Pievienot grozam


SKU: #w174080

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Funkcijas: Āra telšu un piknika
  • Nav Baterijas Nepieciešams,: Jā
  • Sertifikācija: ROHS
  • Garantijas laiks: /
  • Zīmola Nosaukums: REFURBISHHOUSE
  • Gaismas Avots: Kvēlspuldzes
  • Izmantošana: Āra telšu un piknika
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Korpusa Materiāls: ABS
  • Apgaismojums Periodā (h): 4
  • Modeļa Numurs: Pārnēsājamas Laternas
  • Barošanas Avots: Uzlādējams Akumulators

Portatīvo Bezvadu Dizains,Baudīt savu iebūvēto rokturi papildu pārnesamību mājās, birojā, un pat tad, kad nav strāvas ligzda apkārt, tāpat kā telšu un piknika brīvā dabā.

Labumu no iebūvēts, atkārtoti uzlādējams akumulators, kas būs pārdzīvot jūsu vajadzībām un vēlmēm,24 stundu laikā ar gaismas vienmēr Naktī spilgtumu.

Gaismas krāsa pielāgoties daudzas ainas , lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām, telpās vai brīvā dabā. 360 grādu Gaismas dizains efektīvi izveidot mīkstu atmosfēru.

Noteikt savu pirkstu uz Preses jutīgu paneli un pārlūkot bezgalīgās iespējas, spilgtuma, no kuriem izvēlēties.Baudīt lielāku izvēli bez iestatītiem līmeņiem, lai sāktu ar.

Viegli pagrieziet apgaismojuma ieslēgšana / izslēgšana, izmantojot pieskaroties vienreiz Nospiediet jutīgu paneli, kas novietots virs lampas.

1.Kā lietot:

Lai sāktu, izveidojiet savienojumu kārtu plug par komplektā esošo USB kabeli uz DC strāvas ligzda apakšā produktu.

Pēc tam pievienojiet otru kabeļa galu uz datora, vai jebkuru citu ar USB saskaņošanas transformatora, 4 stundas.

2.LED gaismas spilgtums contronl:

Nospiediet pirkstu viegli vidū produktu top apmēram 3 sekundes, lai pielāgotu spilgtumu,un atlaidiet pirkstu līdz spilgtums ir jūsu visvairāk komfortu.

3. Uzlāde:

Kad Preses panelī vai spilgtuma regulators ir konstatēts, ka ārpus kontroles, tas norāda, ka izstrādājums darbojas no akumulatora.

Maksas produkts ir ieviests pirmo norādījumu.

ps: Jūs varat gaisma to un uzlādes tajā pašā laikā.

Lietošana:Kempings

Pamatnes Tips:Ķīlis

Gaismas Avots:LED Spuldzes

Iezīmes:Pārnēsājamas Laternas

Postenis Svars:6.4 unces

Materiāls:Plastmasa

Krāsa:Balta

izmērs:220*120*120mm

Iepakojuma Saturs:

1 * Kempings Lampas

1 * USB Kabelis

1 * litija akumulators

1 * rūtiņu

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: mājas, klp led, lampas piknika, ūdensizturīgs lādējams kempinga lampas, bezvadu krāsains led, hippo uzlādējams kempings gaismas, akumulatora avārijas lukturi, 60v 20ah lādētāju, nometnes gāzes lampa, vīriešiem, kempings gaismas.

Recenzijas

Salomonelprincipe
2021-02-03
1/5
I bought the item on "black friday". After that period the seller said that the item could not be send due to technical problems. They asked me to apply for a refund with the reason that I received it but don't want it anymore. After a discussion the seller agreed to send it anyway. Two months later I found out that they didn't send me aynything but instead gave me a tracking number of an item that was send to Russia! Again they asked me to apply for a refund, mentioning that I received it but don't want it anymore. That company just want to make publicity but don't want to sell during sales periods! They're not reliable!