VIP EMS Sejas Lifts, Pievelciet Skaistumu Mašīna

€14.82

Pievienot grozam


SKU: #w174214

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: ZM0108001
  • Ražošanas process: Roku Darbs
  • Veids: Sejas Lifts, Nostipriniet
  • Funkcijas: Sejas Tīru
  • Zīmola Nosaukums: foreverlily
  • Materiāls: Plastmasas
  • izcelsmes vieta: Ķīna
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Preci: RF & EMS Skaistumu Instrukcija
  • Barošanas Avots: Uzlādējams Akumulators
  • Izmērs: 20x13x9cm

Par produktu:

--Sejas un Kakla Barojošs Uzturs,noņemt Pinnes,samazināt Poras, pretgrumbu,Pievilkšanas,Balināšana

--nonporous mezoterapija: izmantojot speciālu pulsa radusies noklikškinata pašreizējo , tieši radīt uztura uz ādas slāni uz ādas.

--Elektroporācijas imports: īpašas straumes aktivizēt ādas šūnas, padara efektīvu ādas kopšanas krēms sastāvdaļām tieši ādas slāni.10 reizes palielina ādas absorbcijas!

--RF strāva: augstas frekvences elektriskā pretestība apkures, efektīvi uzlabot sagging ādas,novecošanās, grumbiņas, veicina limfas un asins cirkulāciju un citu aprūpi.

--LED fototerapijas: remonta un dziedēt mirco nepilnības elektroporācijas, bezadatu mezoterapija ultra - fine ādas poras, un ir nomierinoša pretiekaisuma iedarbība.

Intraduction:

EMS(Elektro Muskuļu Stimulācija), Mesoporation, Elektroporācijas, RF( Radio Frekvences), LED Microcurrent: Četri elementi tiek izmantoti, lai nodrošinātu to, ka elektriskās strāvas darbi nejauši un stimulē muskuļu audu ļoti uzmanīgi, rada sekundāra muskuļu kustību, kas saglabā ādas tvirtumu un elastību.Elektroporācijas Ieviešot skaistuma būtību savā ādā Šo skaistumu mašīna tiek izmantota, lai kolagēna injekcijas bez adatas.Lielmolekulāras sastāvdaļas, piemēram, kolagēns un hialuronskābe, nav viegli iekļūt deeplayer ādu no virsmas.Bet mūsu īpašā tehnoloģija, ko sauc par "Elektroporācijas" jūs varat sasniegt augstu efektivitāti bez sāpēm.Mesoporation Uztura importa apjoms, salīdzinot ar joni no ādas virsmas is1mm apmēram 10 reizes, 4mm aptuveni 27 reizes.Aktīvās sastāvdaļas ādā.Kas var darboties efektīvi, lai jūs tiešām jūtaties, ādas uzlabošanu un aizkavēt novecošanās iedarbību.RF Par detoksikācijas, limfas atteci, uzlabo asinsriti.Elektroenerģijas tendence sekot īsākais attālums starp diviem elektrodiem.Kad elektrība iet caur dzīvajiem audiem, augstas enerģijas plūsmas, rada siltumu, kā raksturīgi, ka elektroenerģijas un pretestību, lai elektroenerģijas dzīvajiem audiem.Šī ir vēl viena iezīme Dr. Arrivo, kas pielāgo elektrības ir maigs uz ādas.LED, Lai ārstētu pinnes bojājumi.Tā darbojas efektīvi, nesabojājot ādu, izmantojot īpaši jūtīgas LED gaismas izstrādāta tikai skaistumkopšanas iekārtu.Funkcijas:

1.Lietot 3 reizes nedēļā 10minutes katru reizi.

2.viegli pārvadāt,var notikt ar rokām.

3.tērps uv-bojātu,pinnes tendētas,plankumainas ādu,mīkstina līnijas un grumbiņas, aizkavētu novecošanās ādas problēmas,pret ādas pigmentācija.

4.tērps :sejas/tilta no deguna/pieres/zods/eyebag un pretgrumbu kopšana.Gaismas DIOŽU apgaismojums tiek izmantots, lai nodrošinātu nesāpīgi ādas kopšanas režīmu, kas plumps uz augšu ādu, veicinot kolagēna ražošanu un ārstē vieglu līdz vidēji smagu pinnes.

5 Gaismas var atrisināt ādas problēmas: sarkanā gaisma(620nm):Veicina kolagēna atjaunošanos, ādas elastību, piemērots grumbaina āda.zaļā gaisma(520nm):Piemēro, lai mazinātu ādas melanīna balināt ādu.zilā gaisma(415nm):Noņemt pinnes,samazināt poras,uzlabo ādas taukiem,novērstu un restrian baktērijas no poru.dzeltenā gaisma(590nm):Soomthe ādu,padara spilgtāku,novērst alerģiju.rozā gaismas(700nm):Balināt ādu,piemērots blāvi komplekss ādas.rozā mirgo:Stiprināt absorbcijas skaistumu šķidrums vai gēls.

kā lietot:

1.Ievietojiet USB kabeļa savienotājs uz ierīci.

2.Tīrīt jūsu sejas,piemēro serumu vai krēmu uz sejas.

3.Nospiediet IESLĒGŠANAS / izslēgšanas slēdzis, lai regulētu intensitātes līmeni.nospiediet vienu reizi, nozīmē, intensitātes līmenis 1; divas reizes/trešais/četras/piecas reizes ir līmenī 2/3/4/5; sešas reizes pilnvaras izslēgt ierīci. 4.Nospiediet LED SEL.pogu, lai izvēlētos dažādus LED gaismas.nospiediet vienu reizi, ir Sarkanā gaisma; divas reizes/trīs/četras/piecas/sešas reizes ir Zaļš/Zils/Dzeltens/Rozā/Mirgo Rozā; septiņas reizes, lai izslēgtu led gaismas režīmā.

5.Pārvietojiet ierīci lēnām, lai jūsu sejas.Ierīce automātiski izslēdzas pēc 10minutes lietošanas.

Padomi:Izlasiet instrukciju pirms lietošanas uzmanīgi.

Komplektā ietilpst:

1.RF EMS skaistuma instruments

1.USB 1.Lādētāja Bāze

1.Angļu rokasgrāmata

y

Tagi: sejas lifts, sejas steamer, sejas skrubis, tīras sejas, suku tīrīt, emsculpt, beuty sievietēm, dhl, vīrieši vip, galvan sejas.

Recenzijas

Kalistratov2011
2020-12-24
5/5
very fast Delivery!
Adrian Ronald Mariano
2021-01-15
5/5
Delivery to Bulgaria took less than a month. The device fully complies with the description. I haven't tried it yet.