Mērīšanas 10X Lupa Stāvēt Mēroga Lupa ar LED Gaismas Palielināmā Stikla, Optiskā Stikla Lēcu Rotaslietas Lupa Pārbaudes Rīks

€28.89 €18.20

Pievienot grozam


SKU: #w174278

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: Palielināmais Stikls
  • Sertifikācija: NAV
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Gaismas Avots: LED Gaismas
  • Zīmola Nosaukums: alloet
  • Stils: Pastāvīgā Stils
  • Ar Gaismas Vai Ne: No
  • Materiāls: Stikla

Specifikācijas:

Produkta attiecība: standarta 10 reizes, izmantojot 4 AG9 baterijas (ieskaitot baterijas)

Produkta svars: 225g

Produkta izmērs: 45 * 63mm / 1.77 * 2.48"

Dāvanu kastīte izmērs: 120 * 90 * 63mm / 4.72 * 3.54 * 2.48"

Produkta materiāls: metāla, 3 optiskā stikla lēcas ar pārklājumu.

Modelis: Komplekss Skala/Pārrobežu Mērogā

Princips:

Lai skatītu detalizētu informāciju maziem objektiem, ir nepieciešams, lai pārvietotu objektus tuvu acīm, lai palielinātu skata leņķi un veido lielāku attēlu uz tīklenes.

Bet, ja objekts atrodas pārāk tuvu acīm, tas nevar skaidri redzēt.Citiem vārdiem sakot, lai saprastu faktus, ne tikai ja objekts ir pietiekami liels, leņķi ar acīm, bet arī atbilstošs attālums būtu jāsaglabā.Acīmredzot, šīs acis, šīs divas prasības ir savstarpēji ierobežojoši.Ja mēs ieliekam izliekta lēca mūsu acu priekšā, mēs varam šo problēmu atrisināt.Izliekta lēca ir vienkāršākais palielināmā stikla.Tas ir vienkāršs optisko instrumentu, kas var palīdzēt acīm vērot mazo objektu vai detaļas.

Lietošanas metode:

Novērošanas metodi 1: veikt palielināmo stiklu tuvu objektam, kas jāievēro, un saglabāt attālums starp cilvēka acs, un objekts, kas jāievēro nemainīgs.Pēc tam pārvietojiet rokas palielināmā stikla un atpakaļ starp objektu un cilvēka acs līdz brīdim, kad attēls tiek palielināts un skaidra.

Novērošanas metode 2: aizveriet palielināmo stiklu, lai uz aci, cik vien iespējams.Ar palielināmo stiklu nepārvietojas, līdz attēls ir liels un skaidrs.

Mērķis:

1. Ahromatisks objektīvs bez hromatiskās aberācijas var novērot, attēlu un noteikt gem ļoti skaidri.Tā ir kārba, viegli uzskaites.

2. To var izmantot arī rotaslietas sertificēšanas pārbaudi, substrāta virsmas kvalitāti, krāsu korekciju utt.

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 X Palielināmais Stikls

1 X Ādas Gadījumā

1 X Dāvanu Kastē

Tagi: 10 desktop lupa, apgaismes iekārtas galda lampas, pulksteņu stikla lupa, prada soma, mazulis mic, stikla palielināmie stikli, led atstarotājs objektīvs 10, gucci, bez rokām palielināmie, palielināmie stikli palielināmie.