Īss Bobs parūka Mežģīnēm priekšā, cilvēka matu parūkas melnās sievietes Afro kinky taisni brazīlijas šveices mežģīnes dabīgo remy matu iepriekš noplūkti

€87.50 €43.75

Pievienot grozam


SKU: #w174701

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Mežģīnes Parūka Tips: Mežģīnes Priekšpusē parūkas
  • Cilvēka Matu Tips: Brazīlijas Matu
  • Vienuma Tips: parūka
  • Krāsu Mežģīnes: Vidēji Brūna
  • Materiāls Pakāpe: Remy Mati
  • Piemērots Mirst, Krāsas: Tumšākas Krāsas Tikai
  • Klp Izmēra: Vidējais Lielums
  • Vienumi, Iepakojumā: Tikai 1 Gab.
  • Pamata Materiāls: Šveices Mežģīnes
  • Materiāls: Cilvēku Matiem
  • Parūkas Garums: Īss
  • Zīmola Nosaukums: FYNHA
  • Izgatavots Metode: Puse Mašīna & Pusē Roku Sasaistīto
  • Var Permed: Jā
  • Tekstūra: Kinky Taisni

Produkta Informācija, Matu Materiāls: Vislabāk izvēlēties Neapstrādātu Dabas Cilvēka Matu Tips: Kinky Taisni Blīvums: 130% & 180% Parūka Atvadu: Bezmaksas Atvadīšanās Aukla: Pirms Noplūkti Mezgli: Double Balināts Mezgli Matu Krāsa: dabīga Krāsa 1B Mežģīnes Krāsa: Vidēji Brūna Radio: Vidējā Radio Matu Mūžs: Ne Mudžeklī Nav Kaisa Zemas Apkopes, 12-24 Mēneši Dzīvi ar Pareizu Auto

Parūka Mērījumu Visas parūkas noliktavā ir vidēja lieluma vidējā mežģīnes krāsā, ar elastīgu siksnu & ķemmes iekšā.Ja vēlaties citu izmēru,lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mūsu pārdošanas pielāgot, lai Klp Izmērs Mazs Vidējs Liels Apkārtmērs 21.50" 22 50" 23.50" Priekšā, Lai Pakauša 14 00" 14.50" 14.50" Auss Uz Auss, Pār Pieri 12.00" 12.50" 12.50" auss Uz Auss Pār Augšas 12.50" 12.75" 13.00" Tempļa Uz Templi Ap Atpakaļ 14.50" 15.00" 15.50" Apkakles Kakla 5.00" 5.50" 6.00"

Visā pasaulē, Bezmaksas Piegāde Jomās, Paredzamais laiks, kas ASV/CA 2-3 darba dienu laikā Eiropas 3-5 darba dienu laikā dienvidāfrikā 15 dienas (kuģiem ar DPEX) Citām Āfrikas valstīm 7-15 dienās

Kindy piezīme

1.Lūdzu neizmantojiet BAKĀM.lodziņā adrese, pakete var tikt zaudēta. 2.Lūdzu, izmantojiet Fizisko adresi, un pārliecinieties, vai tur kāds zīme uz iepakojuma, "Atstāt pie durvju" kompleksu var zaudējis augsta riska. 3.Mēs iesakām u atstāt tālruņa Nr.DHL sazināties. 4.Ņemot vērā drošības jautājumu kļūst vairāk un nopietnākas dažas zonas, mēs neesam ATBILDĪGI par paketi zaudēts šādos gadījumos: a.Piegādes adresi nav skaidrs, vai nepareizi, DHL, nevarēs to atrast.b.Neviens varētu parakstīties par paketi un DHL atstāt pie durvīm, pakete nozagts c.Parakstījis kāds cits, jūs nezināt, kas nozīmē, ļaunprātīgu nozagts Mums būs ATBILDĪGS par šiem apstākļiem un pilnu atmaksu: 1. Mēs ieliekam nepareizu adresi, kas nebija mača ur adresi 2. DHL piegādi uz citu nepareizu adresi, nevis ur adresi.Kompensācijas Politiku Un 100% Naudu Atpakaļ Garantiju par katru preci.Lūdzu, sazinieties ar mums robežās 7days pēc saņemšanas jūsu izstrādājuma (- u).Atmaksa tiks sniegti kad vienība(s) ir nosūtīta atpakaļ sākotnējā stāvoklī.Nav kompensācijas/exchange matu tiek instalēta, griezti, krāsoti, mazgā vai jebkuru kaitējumu, un procesu, lūdzu, saprast) Nauda tiks atmaksāta 3 (triju) DARBA DIENU laikā pēc tam, kad mēs saņēmām ar matu SĀKOTNĒJO STĀVOKLI.Atsauksmes & pēcpārdošanas Pakalpojumu, Mēs būs ļoti appreciated, ja u var atstāt mums 4 vai 5 zvaigznes POZITĪVU atgriezenisko saiti.Jūsu labs apskats ir liels iedrošinājums mūsu strādīgiem darbiniekiem.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, jūs saņēma, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs vēlētos strādāt ar u kopā, lai atrisinātu jebkuru problēmu.MĒS NEKAD/NEKAD IEGĀDĀTIES LABU ATSAUKSMI , lūdzu, saprast.Jebkuru pēc pārdošanas jautājumu, lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās.Mēs palīdzēsim u atrisināt šo jautājumu, pamatojoties uz mūsu kompensācijas politiku :)

Tagi: afro kinky cirtaini parūka cilvēku mati taisni, tag matiem, vigohair, dziļi viļņu pusi parūka, īss cilvēka parūka matu sievietēm, īss parūka, afro kinky cirtaini parūka ar augstu cilvēku matiem, taisni kinky parūka, jānis parūka, blue viļņotas parūka.

Recenzijas

Missgalinas
2021-01-21
5/5
The hair is really beautiful and I would purchase again. It is true length and density and is very very easy to work with.
Sokolplus2010
2021-01-26
1/5
Unfortunately for me, I never received my order. Supplier kept telling me that the order got lost. I am still waiting for my refund.