Automašīnu Gaisa Impulsu Augsta Spiediena Tīrīšanas Pistoli Suku Tornado Mazgāšanas Putas Kopšanas Līdzeklis

€5.48

Pievienot grozam


SKU: #w175012

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izmantošana: Auto
  • Veids: Datoru Suka
  • Zīmola Nosaukums: faroot
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Stils: Rokas
  • Modeļa Numurs: Apkopēja Rīki
  • Materiāls: Microfiber

Produkta iespējas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.Tas var plīst atšķirību - auto matu sēdekļa, automašīnas ādas sēdeklis, paneļa, durvju panelis, stūre, paklāju, grīdas paklājs, jumta, motora virsmas, riepu virsmas, ratu virsmas, un tā tālāk.Īpaši parastās tīrīšanas grūtāk daļas, efekts ir īpaši pamanāms.Piemēram, šuves starp šuvēm, savienojumu starp zemi, durvis spiediena un zemi, starp locītavu un tā tālāk.Izmantot impulsa rotācijas funkciju, paplašināt noieta tirgus, darba diapazons un prasmes ievērojami uzlabota.Spray pūles, lai saprastu sirds, ērtāku un viegli izmantot.Sakausējuma rokturi, smalka un izturīgs, nav sarūsējis.Lielu jaudu, kas izmantota, lai tīras automašīnas, mašīnas un iekārtas, sienām un tā tālāk.

Produkta Specifikācija: Tips Tīrīšanas Pistoles Krāsa Balta Izmērs Apm. 22*32*13 cm Barelu materiālu Sakausējuma Ieroci materiālu Sakausējuma Virzuļmotori (Virzuļdzinēji Materiālu Sakausējuma Darba spiediens 0.8 (Mpa) Spiediena 6-9.2 kg spiediena Ekspluatācijas temperatūra 10-40 Cita izmēra 1/4" Svars 17.2 oz(487g) Paketē Iekļauts: 1 x Tīrīšanas Līdzeklis(ASV Spraudnis) 1 x Suka

1.Mēs pieņemam PayPal tikai.

2.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu sistēmas PayPal.

3.Maksājumu ir saņēmis 7 (septiņu) darba dienu laikā pēc izsoles slēgšanas.

4.Mēs kuģis savu eBay vai Paypal adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu eBay un Paypal adrese ir pareiza, pirms jūs maksājat.

1.Mēs kuģis savu eBay vai Paypal adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu eBay un Paypal adrese ir pareiza, pirms jūs maksājat.

2.Preces tiks nosūtītas ar 1-3 darba dienas, kad esam saņēmuši maksājumu.

3.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem;

4.Starptautiskā pircēju lūdzu, ņemiet vērā:

a.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēji atbildību.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai samazinātu risku par muitas nodokļiem.

b.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkšanas.

Mar-14-19 pie 02:59:33 PDT, pārdevēju pievieno šādu informāciju:

Tagi: viesuļvētra mazgāšana, viesuļvētra gaisa pistoli, gaisa purifi, tornado, savienotājs porsche, lenovo miix 10 lcd ekrāns, viesuļvētra vakuuma, x2 rotaļlietas, auto tīrīšanas 10, impulsa ieroci.