Strāvas Kabeli ar lādētāja adapteri Topcon GPS HiPer SAE 2-pin pieslēgvieta

€48.34 €42.54

Pievienot grozam


SKU: #w175158

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • DIY Piederumi: Metālapstrāde

Apraksts

Funkcijas: 100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes topcon strāvas kabeli ar adapteri ,Augstas Kvalitātes Topcon strāvas kabelis un adapteris piegādes interfeisu, lai SAE kabelis kabelis ar vienu osta ir 5-pin Šis barošanas kabelis Topcon GB-500, 1000 GB, un Hiper ar standarta SAE 2-pin dzīvoklis savienotājs Adapteris piedāvā MUMS/ES Plug kabeli Labvēlīga cenas un labāko apkalpošanu komplektā ietilpst: 1gb x Jaunais Topcon barošanas interfeisu, lai SAE Kabeli AR lādētāja adapteri

Maksājuma

Mēs pieņemam PayPal tikai.Lūdzu, veiciet maksājumu pēc iespējas ātrāk pēc iegādes (ne vēlāk kā 7 dienu laikā pēc izsoles beigām).Vairāku vienumu iegādāties, lūdzu, aizpildiet kases tikai pēc tam, kad jūs esat ieguvis visu objektu.Jūsu ērtībai, kuģniecības atlaides tiks piemērota automātiski pie checkout.

Kuģniecības Politika

1.Mēs kuģis savu EBAY ADRESI 48 stundu laikā no saņemšanas noskaidroti maksājumu.Mēs nepiegādājam uz nedēļas nogali vai svētku dienās. 2.Postenis (- i), tiks nosūtīti uz pircēja Ebay, pārbaudīt adresi.Pirms maksāt, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese ebay atbilstu adresi, kuru jūs gribētu, lai mēs kuģis. 3.Piegāde ir nepieciešami aptuveni 8 līdz 18 darba dienas,bet reizēm dodas uz 25-30 dienām attālā rajonā.Tas ir atkarīgs no kravas dažādās valstīs. 4.Kuģniecības un pārkraušanas maksu iekļaut adresātu, iepakojuma, noliktavu un izplatīšanas izmaksas. 5.Kā pircējs, tas ir jūsu pienākums maksāt nodokli, ja jūs veicat pasūtījumu no ārzemēm.Mūsu cena nav iekļauta nodokļi, PVN, vai citiem slēptās izmaksas 6.Piezīme: Mums nav kuģis objektu Vietējiem , Nigērija, Itālija, Āfrikā un kādu attālu salu valstis.

Atgriešanās Politiku

1.Nekādu problēmu ar objektu, vai nav apmierināti ar šo preci, lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis preces.Kompensāciju pieejamas tikai pēc 14 dienām, pēc 14 dienām, tikai remonts. 2.Mums nav atbildīgs par jebkādu fizisku kaitējumu vai bojājumu, ir / ir rezultāts, pircējs ļaunprātīgu izmantošanu.Pircējs ir atbildīgs maksāt atgriešanās kuģniecības maksa.Ja prece ir bojāta, to var apmainīt, vienkārši atgriezt to 2 nedēļu laikā pēc ierašanās pilnu kompensāciju, ir mazāks visas kuģniecības un pārkraušanas maksu.Priekšmeti būtu atpakaļ ar visiem piederumiem un oriģinālajā iepakojumā.Citādi, nē nomaiņa tiks veikta.Par visu atpakaļ produktiem, klientiem, IR jāsazinās ar mums, lai atgriežas adresi. 3.Atgriešanās kuģniecības maksa ir atbildīgs pircējs, ja vien atgriešanās ir rezultāts mūsu kļūda.Un visi NE-pārdevējs atgriež kļūdas par kompensāciju, kas ir pakļauti 20% atkārtoti turēšanas maksu.Pircējiem maksāt kuģniecības maksas, pēc savas izmaksas, lai atgrieztos produktu apmaiņu vai kompensāciju.Mums būs atbildīga par pasta aizvietotāju.Atmaksa tiks veikta, saņemot atpakaļ postenī.

Atsauksmes

1.Ja jums ir neapmierināti jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, nav iespējams ātri atstāt negatīvās/neitrālās atsauksmes.Mēs strādājam, lai pārliecinieties, ka KATRS KLIENTS 100% APMIERINĀTS un risināt jebkuru problēmu. 2.Ja esat apmierināts ar preci, jūs saņēma,lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes. 3.Mūsu pirmais uzdevums ir, lai pārliecinātos, ka jums ir apmierināti ar katru darījumu.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkuru 1 vai 2 vērtējumi, negatīvas atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu.Ja jums rodas kādas problēmas darījumu, lūdzu, sazinieties ar mums caur Ebay Īsziņu Centru, mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā, darba dienās.

Darba Laiks

1. Darba Laiks: no pirmdienas līdz sestdienai, neietver svētdienas vai svētku dienas. 2.Ja jums ir kādas problēmas, mēs esam gatavi jums palīdzēt.Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu pirms atstāt atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atbildētu jūsu e-pastu 24 stundu laikā darba dienā.

Tagi: bankas jauda, vintage mērīšanas iekārtas, mērīšanas iekārtas, veikals, kopējā stacijas instruments, sae, kopējā stacijas profesionālās, samsung bauda akumulators, prizmu topcon, topcon gps, super garāža.

Recenzijas

Bublichek 007
2020-11-27
5/5
Great product, works perfectly.