Izturīgs Ģitāra Pakaramais Koka Sienas Stiprinajums Āķis Turētājs Elektriskā Akustiskās Ģitāras, Basa havajiešu ģitāra, Vijole Mandolīna

€5.14 €3.08

Pievienot grozam


SKU: #w175426

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: Ģitāra pakaramais
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Tooyful
  • Veids: STĀVĒT

Apraksts:

Premium Black Walnut Cietkoksnes:Ģitāra āķis turētājs, kas izgatavoti no cieta black walnut masīvkoka,izturīgs metāla, tērauda & mīksta silikona gumijas, kas maksimālo slodzi 44lb un aizsargāt ģitāras no skrāpējumiem.

Uzstādīt:piemērots dažādiem stīgu, stīgu instrumenti, piemēram, ģitāras, basģitāra, akustiskā, vijoles, mandolīnas, ukuleles, utt.Vienkārši baudīt izmantot unikālo valriekstu sienas āķa stāvēt, lai parādītu savu mīļoto ģitāras

Viens Izmērs Der Visiem:ģitāra wall mount var pagriezt uz jebkuru vēlamo leņķi, lai pielāgotos nesimetrisku headstocks, un pielāgot tā, lai atbilstu katra mūzikas instrumenta precīzi.Un jums nav jāuztraucas par savu ģitāru izmērs.

Viegli Uzstādīt:ģitāra pakaramais statīvs ir bieza, viegla, elastīga, droša un stabila.

"U" Veida Ģitāru Sienas Āķis:U veida sienas āķa turēt ģitāru droši.Jūsu ģitāra būs stabila un izturīga, bet nav nokrist.

Specifikācija:

Materiāls:Riekstkoks+Metāla+Gumijas

Komplektā Ietilpst:

1 gab., drēbju pakaramais

2 Gabals skrūves

2 Gabals gumijas vāciņu

Piezīme:

Ņemot vērā atšķirības starp dažādām parāda, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats kā liecina attēls.

Lūdzu, pārbaudiet, vai preces pēc to saņemšanas.Ja jums ir kādas problēmas, sazinieties ar mums pirmo reizi.

Tagi: ģitāras turētāju pie sienas, ģitāra, atbalsta sienas, stāvēt vijole, ģitāras statīvs, ģitāra turētājs koka, ģitāra sienas pakaramais, ģitāra pakaramais koka, krāsa vijole, elektriskais instruments ģitāra, ģitāras turētāju.