HM2104-232 Kanēļa Krāsa, metālisks spīdums Sešstūra Formas Spīguļi, Vizuļi nail art DIY apdares un Halloween rotājumi s

€8.13

Pievienot grozam


SKU: #w175872

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: HM2104-232
  • NETO MASAS: 50/200g
  • Daudzums: 1 Soma
  • Vienuma Tips: Nagu Spīdums
  • Materiāls: pet
  • Zīmola Nosaukums: Bincon

HM2104-232 Kanēļa Krāsas metālisks spīdums Sešstūra Formas Spīguļi, Vizuļi nail art nail gel DIY un apdare

Brīvdienu rotājumi

Apraksts:

-Glitter Forma : Sešstūra mix

-Glitter krāsas : Kā bildes.

Piezīme: Mīļās,t viņš fotogrāfiju parāda sekas var nebūt pilnībā atstarojošs, lūdzu, esiet saprotoši.

-Iepakojuma Svars : Apm. 50/200g

-Mini.Rīkojums : 50/200g

Ir 50g un 200g divu veidu iepakošanas pieejami dažādi iepakojuma cena ir dažādi

,, lūdzu, lūdzu, izvēlēties pareizo vienu, kas jums nepieciešams.

Mīļās,ja jums ir nepieciešama citu grami vai citas krāsas,lūdzu, lūdzu, dodiet mums zināt jūsu jebkuru pieprasījumu ,gandrīz jebkuru spīguļi, jūs varētu atrast no mūsu kompānija,mēs sniegsim jums atbildi 24 stundu laikā!

1. Spilgti un Dzirksti Krāsa

2. 100% kvalitātes nodrošināšanas

3, var izmantot :Nail Art un citi Mākslas apdare

Produkta Attēli:

Vairumtirdzniecības :

-Lielu pasūtījumu Paraugs : Pieejams Paraugi ir bezmaksas, Pircēji ir atbildīgi par to, express maksa -Lielu pasūtījumu MOQ: 3 KG (Var sajauc jebkuru krāsu un izmēru) Jums būs iegūt ļoti pievilcīgu cenu par Lielu pasūtījumu.Laipni aicināti sazināties ar mums.Mēs varētu pieņemt, T/T,Western Union ,Paypal un citi.Nāc ,cantact mums ,vienu minūti laika, jūs ietaupīsiet daudz naudas un atrast apmierināts piegādātājs .O(∩_∩)O~

Par sūtījumu:

1. Parasti bezmaksas piegāde mēs tiks nosūtīti China Post Air Pastu, ja vien jums ir nepieciešams, un maksāt papildus par ātruma paātrināta kuģu satiksmi.Lūdzu, nav pirkums, ja jūs nepiekrītat ar piegādes laiku.Vai, ja jums ir nepieciešams vairāk, ātra piegāde,lūdzu, lūdzu sazinieties ar mums .Paldies!

2. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir saskaņota ar savu īsto adresi, pirms laišanas pasūtījumu.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru nepareizi vai nevar piegādāt adreses.Maksa tiks prasīts nosūtīt preci atpakaļ.

3 .Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas,..Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms iegādāties..

Par Atsauksmes:

Mīļās ,mēs cenšamies darīt, ir 100% klientu apmierinātību, bet mums ir nepieciešams, sazinieties ar savu pirmo.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes!Mēs darīsim visu iespējamo, lai jums !

Tagi: traci nail art, cola nail art, āzijas nail art, kanēlis augu, moyra nail art, ceilonas kanēlis, guļamistaba spīdums, led spīdums mūsdienu, kanēļa eļļa, spīdums mūsdienu.