2 Metru Window Films,Statiskā Privātuma PVC pašlīmējošas Stikla Uzlīme Karstuma Kontroles Anti UV Aizsardzības pārklājums Mājas Dekoratīvajiem

€5.92 €5.62

Pievienot grozam


SKU: #w176472

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Virsmas Apstrāde: Krāso
  • Materiāls: Vinila
  • Iezīme: Statiskā Piekļauties
  • Biezums: 0.24 mm
  • Izmērs: 30/45/60/75/90x200cm
  • Veids: Matēta
  • Vides: Izmantojot Eiropas EN71-3 standarta un SGS
  • Vidējais dzīves: 5-8 gadi
  • Funkcijas: Siltuma Izolācija

Mazie Padomi, lai JŪS,lūdzu, izlasiet pirms pirkšanas.

*Lūdzu, Ņemiet vērā, ka Šis Logu Plēves Attiecas Tikai uz Gludas Stikla Virsmas.Neattiecas uz Ārpus loga vai logu ar Kreka. *Neaizmirstiet noņemt caurspīdīgu pamatni pusē, pirms liekot uz stikla vai tas nav piekļauties(Izmantot lentes stūrī uz aizmugurējā pusē (gluda pusē), lai ātri noņemtu pamatni ar aizsargplēvi). *Lūdzu, izmantojiet matu žāvētāju, lai mīkstinātu filmu ar aukstā laika (siltumizturīgas līdz 176℉)

Kāpēc izvēlēties mūs Logu Plēves?

Līme Bezmaksas Dizains

Statiskā piekļauties logu plēves, viegli uzstādīt un noņemt dažās minūtēs bez atlikuma.Nav kaitīgu vielu izdalīšanās.

Nodrošināt Privātumu un Ļauj Gaismas

Sniegt daļēji privāto dzīvi-tur no crashing putni un mājdzīvnieki riet redzēt ārpus tās.Sasistas blind vairs.

Plaši Pieteikums

Plaši izmanto biroja,atpūtas telpa,guļamistaba,vannas istaba,bīdāmās durvis vai logus.Aizstāt tradicionālos aizkarus ar šo eleganto un skaisto logu plēves.

Izmērs un Iepakojums

Izmērs: 17.8 cm (45cm);Pārdod ar Skaitītāju. (ja jūs vēlaties, 45cm*500cm,padarīt skaits 5, lūdzu.) Lūdzu, pasākumu un ierakstu garums un platums katra gabala stikla plānojat nokrāsu pirmais.Iesaku nopirkt 5-15% vairāk, atkritumi un lūžņi.

Iepakojums: Viena nepārtrauktā (nav atsevišķus gabalus), Ietver: Produkts; Uzstādīšanas rīks Mēs pakete tos saskaņā ar EPE,ārējā slāņa burbulis filmas, lai aizsargātu tos.Kādu īpašu produktu aizsargā papīra caurule.

Kā instalēt mūsu logu plēves?

1.Tīra stikla(pārliecinieties, ka jūsu glāze ir tīra un gluda). 2.Slapjas stikla(jo vairāk ūdens,jo labāk). 3.Sagriež filmu par nepieciešamā izmēra un noņemiet caurspīdīgu pamatni filmu. 4.Pagātne netraucētu sānu stikla. 5.Skrāpi filmas no augšu uz leju,no kreisās uz labo. 6.Cut lieko filmu(atstāj nelielu spraugu apmēram 1 cm attālumā starp filmu un logu, lai ļautu ūdenim plūst uz āru).

Jautājumi Un Atbildes:

1.jautājums:Kāpēc manu logu plēves nevaru pieķerties?A1:nav slapjš logu ar ūdeni, vai nav noņemtas caurspīdīgu pamatni filmu.Lūdzu, neaizmirstiet noņemt aizsargplēvi vai tas nav piekļauties.Ja jums ir izņemta aizsardzības pusē,var piemērot nepareizajā pusē.Lūdzu ielīmējiet vienmērīgu pusē pie loga.2. jautājums:Kāpēc tur ir tik daudz burbuļi?A2:Pārāk mazāk ūdens.Lūdzu, saplēst to uz leju, un spray, daudz ūdens,jo vairāk ūdens,jo labāk.Q3:Kāpēc malā manu logu plēves sāka nokrita?A3:malas filma ir pārāk tuvu pie loga.Lūdzu, atstāt nelielu spraugu(apmēram 1 cm ), lai ļautu ūdens plūsmai no tā, ka filmas var pielipt arī.

Tagi: paraksts logu plēves, mājas, liels iesaiņojamā plēve, lipīga logu privātuma filmu, privātuma windows, viktorijas logu uzlīmes, matēta privātuma tālruni, decor plēves logu, kleita pvc, plēves logu.

Recenzijas

Envijp15
2020-12-19
1/5
They left him lying at the door without knocking or warning anyone. Of bamboo drawing nothing, it is a normal, ordinary frosted vinyl without drawing. The seller takes many days to reply to just say that and has delivered. I made 2 different orders of bamboo vinyl and they brought me this roll that has nothing to do with it. The other roll of bambu from the other order says it has been delivered and nothing has even arrived. I buy a lot on aliexpress but this is pity. The first time it happens to me. I'll return it.