20x50 Militāro HD Profesionāls Medību Binoklis Teleskopu Nakts Redzamības Pārgājienu Maršruta Lauku Darbi Mežsaimniecības Ugunsdrošības

€65.86 €32.93

Pievienot grozam


SKU: #w176491

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Binokļi
  • Modeļa Numurs: HT

Produkta Parametru Informāciju Palielinājuma: 20 reizes Okulāra diametrs: 22 mm objektīva diametrs: 50 mm redzes Lauks: 1 68ft / 1000yds Prizmu sistēma: BAK4 Paul Prizmu Ūdensnecaurlaidīgs funkcija: dzīve ūdensizturīgs Optiskais pārklājums: viss optisko daudzslāņu platjoslas zaļo filmu Eye cup veids: Grozāmi acu maska Tuvu fokusa attālums: 5 m Izejas zīlīte attālums: 12mm Garums / platums / augstums: 19x18x7cm Moderns, elegants un skaists, ar augstas klases komfortu moderns izskats un iekšējā kvalitāte 1. Attiecībā uz produkta nosaukumu vārdnīcu, lai atvieglotu iepirkšanās meklēšanas patērētāju, mūsu veikalā sadaļa ir tikai atslēgvārdu izmanto pircēju meklēšanas ieradumus, un neatspoguļo faktisko efektivitāti un produkta īpašības sevi. 2. Jo katra patērētāja pieredze ir atšķirīga, norāda arī produkta iedarbību ietekmē dažādi faktori, un nav garantijas, ka ikviens var panākt konsekventu efektu. 3. Ja jums ir kādi jautājumi iegādes procesa laikā, jūs varat sazināties arklientu apkalpošanas jebkurā laikā. 4. Ja jums ir s atisfied pēc preču saņemšanas, lūdzu, sniedziet 5 zvaigžņu atzinību.Cerot uz labāku servisu jūs, maza dāvana tiks dots pie nākamā pirkuma. 5.Klients ir Dievs.Pirms jūs atstāt jebkuru 1,2 reitingi/neitrāla/negativefeedback un atvērt jebkuru strīdu,lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu.Mēs vēlamies atrisināt jebkuru problēmu.

Tagi: binokļu tālummaiņa, binokļi ar zoom, binoklis praktica, cimdu ilgi, gumijas, motorzāģi tee krekls, bērnu binoklis, skābes cimdu, 35x50, melns gumijas cimdu, durvju binokļi.