128MB Flash Drive Taras iepakojumā 10 Īkšķis Diskus Vērtība Mazo Jaudu 128 MB USB 2.0 Memory Stick Grozāmos Pendrive Black Lēkt Disku

€19.96 €12.38

Pievienot grozam


SKU: #w176626

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Iepakojums: No
  • Savietojamas Sistēmas: Windows 98/Windows 7/Windows 8, Windows 10, Windows XP, Windows Vista,
  • Materiāls: Metāla
  • Modeļa Numurs: usb flash disks
  • Sertifikācija: FCC
  • Produkta Tips: usb flash
  • flash disku: desktop klēpjdatoru macbook
  • Interfeisa Tips: USB 2.0
  • usb flash: pendrive
  • Laiks, lai tirgus: Novembris 2016
  • Stils: Stick
  • Flash Diska: pasūtījuma logo personalizēto
  • Uzglabāšanas Jauda: 128 MB
  • krāsa: Melna/Dzeltena/Zila/Zaļa/Sudraba
  • Zīmola Nosaukums: J-boksa
  • Produkta Statuss: Sastāvs
  • Saderīgu Ierīci: Desktop/Auto Studio/Laptop/Skaļruņi/Video Projektors
  • 128mb pen drive: šūšanas mašīna
  • Produkta Svars: 15g
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Šifrēšana: No

Par Katru Vērtē Klientiem,

1.Ir usb zibatmiņas disks reālās spējas?Jā,Mūsu usb flash disks ir reālās spējas,jūs varat izmantot H2test, lai pārbaudītu to.H2test ir visvairāk autoritatīvu testēšana programmatūras pasaulē,mēs varam bez jums sniegt. 2.Kādi ir rakstīšanas ātrums?Mūsu USB flash disku rakstīšanas ātrums ir 5M/S-10M/S un vairāk.Ātrumu ietekmē datora veiktspēju,Tik atšķirīgi dators ir dažādu ātrumu,

Par Pasūtījuma Logo :

1.Minimālais Pasūtījuma Daudzums: Vairāk nekā 50gab 2.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai nosūtītu jūsu logo attēla,Mums būs efektīvs attēlu jums. 3.Logo ar lāzera gravēšana vai zīda-print, Daudzkrāsains logo ir pieejami pārāk.

Funkcijas:

Zīmols:J-boksa Materiāls:Metāls+Plastmasa Glabāšanas Ietilpība: 128MB Atbalsta USB 2.0 un 1.0 Viegla plug and play uzstādīšanas Interfeiss: USB 2.0; Aparatūras Prasības: PC ar USB savienojumu,Notebook,MAC Savietojams ar Windows 98/Windows 7/Windows 8, Windows 10,Windows XP, Windows Vista, Mac OS 9.X/Linux2.4 vai augstāku.Hi-Speed USB 2.0 portu nepieciešama liela ātruma pārskaitījumu Stilīgs, viegls; portatīvo,jaunu koncepciju, modelēšana,klasiskās modes,kompakts, Ņiprs Datu lasīšanas ātrums: 10M-20M/S(USB2.0) Datu rakstīšanas ātrums: 5M-10M/S(USB2.0) Uzglabāšanas Dzīves laikā: Vairāk par 10 gadiem Cietvielu Glabāšanā, Šoks pierādījums un elektromagnētiskā pierādījums.LED Indikators,Nav ārējo jauda ir vajadzīga 4.5 V ~ 5.5 V no USB porta Darbības Temperatūra: -10 līdz +55Deg.C Uzglabāšanas Temperatūra: no -20 līdz +55Deg.C Krāsa:Melna/Dzeltena/Zaļa/Violeta/Sudraba/Multicolor Izmērs:Aptuveni 5.3x1.7x0.7cm/2.08x0.66x0.27inch Neto Svars:15g Iepakojumā Iekļauts: 10PCS/Iepak x Grozāmos 128 MB USB 2.0 Flash Drive Par jaudas displejs ar datoru : 4 GB=aptuveni 3.6 GB-3.8 GB 8GB=aptuveni 7.4 GB-7.6 GB 16GB=aptuveni 14.4 GB-14.8 GB 32GB=aptuveni 28.8 GB-30GB 64GB=aptuveni 58GB-60GB 128GB=aptuveni 119GB-122GB Displeja jaudu un nominālo jaudu ir atšķirīga, jo aprēķinu metodes ir dažādas.Ražotāja standarta: 1 GB=1,000 MB.Operāciju sistēmas standarts: 1 GB=1024 MB.Padomi: 1 neapkalpojam failus no USB zibatmiņas tieši.Būtu labāk vispirms kopēt failus, lai dators darbotos un pēc tam kopēt atpakaļ uz USB flash pēc operācijas. 2 pagarināt USB flash dzīves ilgums, tas būtu labāk, lai pievienojiet USB zibatmiņas disku uz leju pēc darbības asap. 3 Pirms izņemšanas USB, lūdzu izdzēsiet simbols uz apakšējā labajā no DATORA ekrāna, lai izvairītos no trūkstošos failus šajā ēdiens. 4.Lūdzu, nav formātu, USB, bieži par to var sabojāt USB flash. 5.Lai izvairītos no datu zudumu vai mehāniskiem bojājumiem, nav izslēdzās datoru vai atvienojiet flash disku laikā pārskaitījumu.

Pārdošanas nosacījumi:

1. Mēs strādājam ļoti smagi, lai nodrošinātu vislabāko attēlojumu stilu un krāsu produktu, izmantojot mūsu fotogrāfijas un apraksti. 2. Kā Pircējam, tā ir jūsu atbildība, lai lasīt un saprast krāsu apraksts, kā kas ir krāsu objektu, jums ir pirkšana.Ja neesat pārliecināts, lūdzu e-pastu par precizējumu. 3. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu. 4. Lūdzu, izvēlieties savu produktu rūpīgi un uzdot visus jautājumus, pirms solīšanas.Mēs mīlam jautājumiem, tāpēc lūgt prom!

Sazinieties ar mums:

1. Kad jūs saņemsiet preci, lūdzu, pārbaudiet to un pārliecinieties, ka jūs saņemsiet tieši to, ko jūs samaksāts.Kad jūs apmierinātu ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, un mums būs darīt to pašu jums. 2. Ja jums liekas, ka jums ir ieraksts, kas ir atšķirīgs no tā, ko pasūtījāt, vai ja tā ieradās bojātas vai, ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu, rakstiet mums un mēs jums patīk strādāt ar jums atrisināt problēmas.Laipni lūdzu, sazinieties ar mums pirms jebkādu darbību.Nevilcinieties sazināties ar mums jebkurā laikā par jebkuru jautājumu, kas caur ebay, ziņu vai e-pastu, mēs atbildēsim jums, 12 stundu laikā.( IZŅEMOT brīvdienas un svētku dienas.) 3. Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% klientu apmierinātību.Mūsu mērķis ir, lai pārliecinātos, ka jums ir laimīgs klients un patīkamu iepirkšanos ar mums Piedāvājumu Ar Pārliecību! 4. Mūsu darba laiks ir: darba dienās no 9 uz 6 Pekinas Laika.No pirmdienas līdz piektdienai (izņemot Svētku dienas) - Mums nav atbildēt uz visiem e-pastiem, pār brīvdienās un svētku dienās.Visi e-pasti tiks atbildēja, ka lai tas tika saņemts nākamajā darba dienā.

Tagi: cīnās boxe, zīmogs usb flash drive, disku, usb zibatmiņas, ātri, usb 128, usb pendrive f, usb c memory stick, canon zibspuldzi, taras daudz, mino sākas usb atmiņas, kuvo memory stick.