Augstas Kvalitātes Karājas Virve Treneris Sienas Trīsi Bezgalīgas Virves Fitnesa Iekārtas Core Mācību Sporta zāli, Vingro Mājās No durvīm Treniņu

€821.80 €139.71

Pievienot grozam


SKU: #w176710

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Klasificēti pēc Exerciser Skaits: 1
  • Modeļa Numurs: LS-669
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Mācību Režīmā: Rezervēt
  • Funkcijas: Visaptverošu Fitnesa Vingrinājumi

Svarīgs paziņojums

Īpašu iemeslu dēļ, mēs faktiski pārdot Pro versija

Bezgalīgas Virvi, jo Iespējām

Bezgalīgs Virves PRO ir alternatīva patstāvīgs un dārga trošu mācību simulācijas mašīnas – vēl piedāvā vairāk daudzpusība un jautri!Būtiski īstenot dažādus Ātri koriģējamība – mainīgās pretestības Kustību – mount Bezgalīgs Virvi, augstas līdz zemas un praktiski jebkur, Tirdzniecības pakāpe – kvalitātes konstrukcija Nav virves fraying vai cimdus, kas vajadzīgs!

Bezgalīgs Virves Pro ir lielisks sākums, vai papildu izmantot visas iekārtas veidiem.Ideāli piemērots funkcionālā apmācību jomas, personas trenažieri, ķēdes integrācijas un grupu nodarbības.

Pilnu ķermeņa laiks, kas ir lielisks celtnieks spēka un jautri!Bezgalīgas Virvju vingrinājumi ir lielisks augšējo ķermeņa attīstību, kā arī veidot stipru saķeri un uzlabotu manevrētspēju un koordinācijas prasmes.

Mobilitāte

Bezgalīgs Virvi var piestiprināt uz jebkuru augstas, vidējas vai zemas enkura temperatūru sporta zālē vai iegādāties Bezgalīgas Virves Pielāgot, lai izvēlētos dažādus amatus uz lidot.

Kvalitātes Konstrukcija

Bezgalīgs Virves Pro ir Elektromagnētiskā pretestība sniedz gadus izturību un uzticamību.

Polyurathane Bezgalīgas Vadu

Ar ergonomiski izstrādāti virsmas, ir mīksts uz tausti, viegli grip, un neporaina vieglai tīrīšanai.

Mainīga Pretestība

Izvēlieties no 6 intensitātes līmeņos!Piemērots iesācējiem, visu ceļu līdz pat pieredzējušiem lietotājiem, jūs izvēlaties.

Grupas apmācības labumu no integrācijas par Nebeidzamu Virves, kā jautri un ar dažādām papildus shēmas vai programmas.Funkcija, kas tas par fitnesa grīdas kā lielisks veids, lai pievienotu jaunu un pieejamu dimensiju jūsu bezmaksas apmācību vai funkcionālās telpas.

Tagi: Fit, fit aprīkot, izmantot machin, sporta trīsi, jostas trīsi, velosipēds rullīšu treneris, mājas treniņu, fitnes bikses, mājas vilcienu, mājas dekori.

Recenzijas

Zeta1902
2020-11-23
5/5
Really surprised at the quality of the super product
Sureshmaurya1987
2021-01-27
5/5
Super part! Cute contact and fast delivery! Ca. 1 week to shipping with FedEx, then again 5 business days until it was! Top !!!