AK 12V/24 Dual USB Automašīnas piepīpētāja Ligzdā Iespraudiet QC3.0 Lādētāju LED Voltmetrs

€9.88 €6.52

Pievienot grozam


SKU: #w177206

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: ABS
  • USB Izejas Spriegums:
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Atbalsts: Dropshipping
  • Maksimālā jauda:
  • Izejas Strāva:

Apraksts:

Ātri Uzlādēt 3.0 Auto USB Lādētāja Ligzda 12V/24V 36W Dual QC3.0 USB Ātri Lādētāja Ligzda Strāvas Kontaktligzdai ar LED Voltmetrs kuģu, Laivu, Motociklu, smago Automašīnu, Golfa

[Dual QC3.0 USB Porti] Šis auto usb lādētāja ir dual 18W / 3A QC3.0 uzlādes portus, kas ir 4x ātrāks uzlādes portus nekā parastajiem lādētājiem.Saderīgs ar Ātru Maksas 2.0 un 1.0. Piemērots visiem tautas USB ierīcēm.

[ON / OFF Touch Switch] auto usb ligzda ir veidota ar skārienjūtīgu on / off slēdzis jaudas kontroli, kas var ietaupīt enerģiju un pagarināt dzīvi par preci un ierīcēm.Tas ietaupa elektroenerģiju un nepatērē enerģiju, kad tā ir izslēgta.

[Ciparu Indikators.] blue LED indikators ir viegli pietiekami, lai pārbaudītu, vai savienojums ir veiksmīgs, un ļauj viegli darbība tumsas apstākļos.

[Ūdens un karstuma izturīgs] Izgatavots no papildu ABS materiāliem, ar IP66 aizzīmogošanu, 12v auto kārba strādā labi augstas un zemas temperatūras apstākļos (no -40 ° C līdz +60 ° C).Piemērots vairumam 12-24V DC transportlīdzekļi, piemēram, automašīnas, laivas, velosipēdi, Suv, Atv, atpūtas transportlīdzekļiem, motocikliem, utt.

[Vienkārša uzstādīšana] Instalēšana USB ligzda ir ļoti vienkārša: "+" ir ievietota pozitīvo polu un "-" ir ievietota negatīvo polu.Tas var savienot arī ar on / off slēdzi, lai taupītu enerģiju.

USB izejas spriegums: ≤12V

Izejas strāva: ≤6A

Maksimālā jauda: 36W.

Izejas par katru USB ports: DC 3,6-6.5 V / 3, 6.5 V 9 V / 2 A, 9 V, 12 V / 1.5 A

Ieejas jauda: DC 12V-24V

Ieejas strāva: ≤10A

Materiāls: ABS

Specifikācijas:

Ar diviem QC3.0 uzlādēšana caur USB porti, divi ierīcēm, ko var ātri uzlādēt, tajā pašā laikā.

Papildu touch switch, unikāls dizains, var palīdzēt jums aizsargāt iekārtas un mašīnas.

To var uzstādīt jebkurā stāvoklī: vertikāli, horizontāli vai zem paneļa, vai jebkuru vēlamo lidmašīnu, utt.

Parasti piemērojamo lielākā daļa DC 12-24V transportlīdzekļiem, automobiļu, Apvidus auto, motociklu, motocikli, velosipēdi, kuģu doki, utt.

Piemērots visiem tautas USB ierīces, piemēram, Samsung Galaxy S8 / S7 Edge / S7 / S6 Edge / S6 / Nexus 6 / LG G4 / Huawei P9 / LG G5 / HTC 10 / ZTE Axon 7 utt.

Dual USB fast charger

Smart phones, tabletes, un citus piederumus, maksas ātrāk un ietaupīt laiku.Ātrās uzlādes portu, var izmantot lielāko daļu mobilo tālruņu, planšetdatoru, digitālās fotokameras, Pda, Psp, MP3, MP4 un citas USB ierīces.

Smart IS tehnoloģija

Smart IS tehnoloģiju, kas aizsargā ierīci pret pārstrāvu.Par 23.7 collu kabelis ir integrēts 10 A drošinātāju, lai pārslodzes, pārkaršanas, pārspriegumu, undervoltage, un īssavienojumu aizsardzība.

Paketē Iekļauts:

1*QC3.0 USB ligzdas lādētājs+1*23.7 collu kabelis +1*10A drošinātājs

Tagi: auto cigarret vieglāks, tālruņa lādētājs, android doka stacijas, Riteņu 3008, qc3.0 adapteris 9v, 12v usb 5v ligzdu, 12v auto ligzda, 6m, lada piepīpētāja voltmetrs, atv usb.