Siltuma Izlietne Klēpjdatoru Dzesētājs Dzesēšanas Spilventiņu Slim Portable USB Powered (3 Fani) Laba Dzesēšanas Efektu un Spēles

€13.59 €8.42

Pievienot grozam


SKU: #w17767

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Radiatora Tips: Gaisa dzesēšanu
  • Sertifikācija: NAV
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: OMESHIN

Motīvs: 【Atdzist spēle vēja] aicina: spēles stilu, dizainu, krāšņs sarkanās LED gaismas, spēlēt spēles, vairāk izjūtu. 【Ultra-portatīvo] aicina: viegls, pārnēsājams un viegls svars, kas ļauj jums, lai aizsargātu savu ieguldījumu, lai kur jūs dotos. 【Vairāku leņķa regulēšana, vairāku zvejas rīku vēja ātruma regulēšana, ērts un praktisks] aicina: pieci augsta un zema rīku var pielāgot augstumu saskaņā ar saviem ieradumiem un vēlmēm, lai apmierinātu dažādās vajadzības; rūpēties par dzemdes kakla mugurkaula veselību, nodrošinātu pareizu stāju datora, manuāli pielāgot vēja ātrums, un koriģēt vēja ātrums atkarībā no datora temperatūru, lai apmierinātu dažādas siltuma izkliedi prasībām. 【Ultra-kluss fani] aicina: trīs ultra-kluss fani radīt troksni-brīvu vidi, lai jūs. 【USB strāvas padeve konstrukcijas plug and play, anti-skid konstrukcija ir stabilāka] aicina: Double USB barošanas režīms,viens par vienu, neaizņem USB resursus no datora, izmantojiet locīšanas anti-skid deflektors un sabiezējumu EVA anti-skid kāju paliktni, lai uzlabotu berzesar kontaktu virsmu; tas var efektīvi novērstu grāmatiņa, bīdāmo, un grāmata ir novietotas vairāk stabili.

Klēpjdators Dzesēšanas Spilventiņu Slim Portable USB ,Powered, lai 15.6-17 collu ar 3 Kluss Fani

Komplektā ietilpst:

1x Klēpjdatoru Dzesētājs Dzesēšanas Spilventiņu

1x USB kabelis

Tagi: havit klēpjdatoru ventilators, klēpjdators dzesēšanas spilventiņu 17inch, cpu ventilators slim, dell klēpjdators vakuuma vēsāks, bāzes vēsāks grāmatiņa, cool klēpjdatoru pad, ventilators slim, ventilators grāmatiņa, gudrs stāvēt ventilators, vēlāk mini gaisa dzesētājs.