Bērnu Klaidonis Organizators Uzglabāšanas Ratiņi Bērnu Ratiņi Pushchair Māmiņa Soma Pudeles Turētājs Ratiem Uzglabāšanas Soma Bērnu Ratiem Piederumu Soma

€5.34 €4.55

Pievienot grozam


SKU: #w178200

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: Citi
  • Materiāls: Poliestera
  • Zīmola Nosaukums: pudcoco

Apraksts:

Materiāls: 600D oxford audums

Tips: klaidonis piederumi

Krāsa: Kā attēlu

Izmēri: 16 * 14 * 3 cm

Daudzums: 1

Neto svars: 0.17 kg

Godu Mājas, Dārza

Iepakojums: OPP maisā Funkcijas: 1. Liela jauda , var droši uzglabāt mazuļa pārtiku un uzkodas, pudeles, utt.Dažādu stilu. 2. klaidonis organizators ir izgatavots, izmantojot ļoti augstas kvalitātes biezu materiālu, kas pasargās jūsu ratiņus, tīra un sakārtota, jums būs iespēja, lai saglabātu visus jūsu svarīgi, personīgo mantu, droši un efektīvi.

3. Ērta Uzglabāšana Elegants Dizains: Ietver divas dziļas dzērienu turētāji.Centrālais nodalījums ar elegantu vāks autiņi, salvetes, uzkodas, neliela rotaļlieta.Noslēpums iekšpusē kabatas maku.Divas priekšējās ārējās sānu kabatas ir liels, lai saglabājot jūsu mobilo tālruni un atslēgas.Viens atpakaļ no kabatas var likt tablete labi.

4. Universal fit un viegli piekļūt: Vakariņas viegli uzstādīt, vienkārši pievienoties regulējams neilona

Siksnas sprādzes uz jūsu ratiem rokturi vai stūrei un veikt korekcijas, ja nepieciešams.

5. pārvēršas par maisu: Nav pievienotas tikai ratiņus, jūs varat nēsāt uz muguras un veikt šo organizators, kur vien vēlies.

Komplektā ietilpst: 1 * bērnu Ratiņus Uzglabāšanas Maiss

Piezīme:

Izmēru manuāla mērīšana, iespējams, ir dažas kļūdas, tas ir robežās no 1 cm, faktisko lielumu attiecas uz faktisko objektu.

Sakarā ar dažādas apgaismojuma un fotografēšanas apstākļiem, krāsu attēls var atšķirties no faktiskā izstrādājuma.Lūdzu, skatiet faktisko produktu.

Tagi: bērnu onesie twin, bērnu gultiņa guļamtīkls, bērnu crip, bērnu laimīgs, bērnu pudele sausa plaukts, bērnu nagu, bērnu zīmolu, bērnu pudeli salmu, bērnu ādas ratiņus, bērnu klaidonis komplekts.