1GB Aplauzums akciju Siltuma Palete Eyeshadow Palete 3 color Eyeshadow Augstas kvalitātes Karstā 2020. Gadam Bezmaksas piegāde

€4.11

Pievienot grozam


SKU: #w178789

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • NETO MASAS: 100g
  • Labā: Ilgtermiņa
  • Viena krāsa/multi-krāsu: trīs krāsas
  • Valstī/Reģionā Ražošana: Ķīna
  • Izmērs: Full Size
  • Ūdensizturīgs / Water-Resistant: Jā
  • Veids: acu ēnas
  • Daudzums: 1

LABĀKĀ KVALITĀTE UN LABĀKĀS CENAS UZ DHGATE!!!Jaunākās Grima Siltuma Paletes Acu Ēnu Palete 3 color Eyeshadow Augstas kvalitātes Karstā 2020. Gadam Bezmaksas piegāde Labu Peļņu pārdot tālāk ātra piegāde par vairumtirdzniecības Pircējiem varētu atgriezties vienība(s) atmaksāšanu 7 dienu laikā no dienas, kad vienība(s) saņemti, un pircējs atļauties atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.Postenis (- i), kas jāatdod, jo to pašu precīzu stāvoklī, kad tas tika piegādāts. • Pircēji var atgriezties prece(s) uz kompensāciju, ja tie nav, kā aprakstīts vai ar kvalitātes jautājumiem 7 dienu laikā no dienas, kad vienība(s), tika saņemtas.Pircējam ir vajadzīgs, lai varētu atļauties atgriešanās kuģniecības izmaksas, pamatojoties uz stāvokli pozīcija (- s), ko saņem.

Par Mums komandas, kas ir apņēmusies nodrošināt visvairāk konkurētspējīgu produktu un lielisku pakalpojumu toglobal pircējiem.Parklondon pārdošanas apjoms ranga pirmajā gadus pēc kārtas.Klienta apmierinātības noved pie liela kredīta...... .Jūs vienmēr varat uzticēties mums, kad doingbusiness ar mums.Mēs ceram uz buliding ilgtermiņa uzņēmējdarbību ar jums.Par Kvalitāti katru posteni jūs pērkat no šī ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, un mēs varam garantēt kvalitāti.Mums ir tieši rūpnīcā, kas atrodas priekšpilsētā Shenzhen, kas ir lielākais elektronikas tirgū Ķīnā, tādēļ varam piedāvāt konkurētspējīgāko cenu un labāko Servisu visos aspektos.Šī ir jūsu labākā iespēja ir tieša piekļuve Ķīnas elektronisko.Piegāde ●Pasūtījumiem tiks nosūtīts 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti, kā mēs esam gandrīz visus objektus instock. ●EMS:priekšmeti, kas nosūtīti, izmantojot EMS, sasniegt lielākajā daļā valstu, 6 līdz 8 dienām. ●DHL:Priekšmetus, kas piegādā ar DHL, sasniegt lielākajā daļā valstu robežās no 4 līdz 7 dienas. ●Nākamajā dienā jūsu pasūtījumu nosūtīti.

Tagi: eyeshadow palett, balzams ziedu, grims, skaidrs, lūpu krāsa, ar zieds, krāsa dzeltenzaļas, zīmola grims, jame eyeshadow pallete, cocute eyeshadow pallete, make up palett, dziļi pliks kleita.

Recenzijas

Spstatham
2020-10-05
5/5
Small with beautiful colors. Arrived fast, was very well packed and protected