PWM Impulsu Ģenerators, Frekvence, Cikls ir Regulējams Modulis Kvadrātveida Vilnis Signālu Au17 20 Dropship

€8.69 €6.60

Pievienot grozam


SKU: #w179874

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Sertifikācija: NAV
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Modeļa Numurs: 900238216
  • Displeja Izmērs: 3.0 - 4.9 Collu
  • Zīmola Nosaukums: PEAKMETER
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts:

1.PWM signālu ģenerators, kvadrātveida vilnis taisnstūra viļņu signālu ģenerators

2. Izmanto, lai radītu kvadrātveida vilnis taisnstūra viļņu signālu, kas tiek nodrošināts kopā ar LĪDZSTRĀVAS motoru, vai stepper motor vadītāja; Stepper motors, servo, elektriskie gripper, robota roka

3. Apvienot vadītāja saprast, apgaismojuma intensitātes, ātruma regulēšanas, kontroles solenoīda vārstu, utt.Tomēr tas nav iespējams tieši disku slodzes, piemēram, elektrisko apgaismojumu, motori, un solenoīda vārstiem

Funkcijas:

1. Divu režīmu var izvēlēties:

PWM režīmā - biežums (nepārtrauktā), darba cikls.Ņemiet vērā, ka impulsu skaits nevar uzstādīt šajā režīmā, un pulss ir vienmēr emisijas;

IMPULSA režīmā - pozitīvu impulsu ilgums ir laiks, negatīvo impulsu ilgums ir laiks, atlikta sākuma laiku, un regulējams impulsu skaits.

2 Ar start / stop pogu, ārējo slēdzi var izmantot arī, lai kontrolētu izvades signāla ieslēgšana/IZSLĒGŠANA.

3. Plaša ieejas spriegums 3.3-30V, ar anti-reverse aizsardzības, 5.08 mm termināļa vadu

Tehniskie parametri:

Darba spriegums: 3.3~30V, ar anti-reverse aizsardzība

Frekvenču diapazons: no 1 hz~150KHz, precizitāti par 1%

Cikls diapazons: 0-100%, 1% pastiprināšanu

Impulsu skaits: 1-9999, vai bezgalīgs (displejs "- - - - " nozīmē bezgalība)

Kavēšanās produkcijas laiks: 0.000 s-9999s, minimālais var iestatīt, 1ms

Pozitīvo un negatīvo impulsu platums garums: 0.000 s-9999s, minimālais var iestatīt, 1ms

Signāla iekraušanas jauda: mazāk nekā 30mA

Izejas signāla amplitūdas: amplitūda ir vienāda ar spriegumu,

Produkta izmērs: 79mm*43mm*30mm

Produkta Svars: 40g

Iepakojumā: Anti-static soma

Moduļa apraksts:

PWM režīmā (rādījums ir "%" par PWM režīmā)

Rūpnīcas noklusējuma režīms ir PWM režīmā, FREQ+ un FREQ-taustiņu, iestatiet frekvenci, NODOKLIS+ un NODOKĻA pogu iestatīt cikls; īsi nospiediet pogu, vadības signāls izejas vai stop, stop jauda ir 0, ekrāns rāda "NO" atzīmēt kā Tur ir izeja, citādi tās pārstāj izejas; noklusējuma rūpnīcas frekvenci 1KHZ un cikls ir 50%.

Ja jūs vēlaties, lai pārslēgtos uz PULSA režīms, ilgi, un nospiediet SET pogu (vairāk nekā 6 sekundēs), neizdala, jūs redzēsiet ekrāna mainīt, "%" pazūd, tas ir IMPULSA režīmā.

IMPULSA režīms ("Nē" - % " labajā pusē no displeja ir IMPULSA režīms)

Līniju virs LCD ekrāns parāda pozitīvu impulsu ilgums ir laiks.P+ un P - pogas iestatīt parametru.Līnija zem LCD ekrāns parāda negatīvo impulsu ilgums ir laiks.N+ un N - pogas iestatīt parametru.Nospiediet pogu, lai kontroles signāls izejas vai apturēt.Kad produkcija ir apturēta, rezultāts ir 0. Ekrāns rāda "NO" produkciju, citādi tās pārstāj izejas; noklusējuma rūpnīcas pozitīvu impulsu ilgums ir 0,5 sekundes un negatīvo impulsu ilgums ir 0,5 sekundes.

Impulsu skaitu un aiztures laika iestatīšana - In IMPULSA režīmā, nospiediet un turiet SET pogu aptuveni 2 sekundes, un pēc tam atlaidiet, ievadiet impulsu skaitu un kavēšanās laika iestatīšanas saskarne, ekrāna parāda IESTATĪTA, tā tiks izslēgta, un noskaidroti pēc iekļūšanas. ;P+ un P - pogas iestatīt aizkaves laiku, N+ un N - pogas uzstādīt impulsu skaits, rūpnīcas noklusējuma aizkaves laiks ir 0 sekundes, impulsu skaits ir bezgalīgs (displeja ----); pēc tam nospiediet SET pogu 2 sekundes, tā automātiski atgrieztos pulsa interfeiss, nospiediet pogu, pēc tam, kad kavēšanās nosakot laiku, sākt izsniegt uzstādīt impulsu skaits.Ja impulsu skaits ir nosūtīta, tā tiks automātiski produkcija 0. Ja termiņš nav nosūtīts, nospiežot UZ pogas, tiks izslēgts.Izejas impulsa ir izslēgts un notīrīti, un uzstādīt impulsu skaits ir izdots katru reizi, kad tā ir sākusies.Pēc impulsu skaits ir nosūtīts, displeja 'OUT", automātiski pazūd.

Pieteikumu Darbības Piemēri

PWM izejas 20KHZ, 60% darba cikls: Izvēlieties PWM režīmā, frekvence ir iestatīta uz 20.00, un pienākums attiecība ir 060%.

Produkcija ir ieslēgta par 0,6 sekundes un izslēgta 0,2 sekundēm.Infinite loop: izvēlieties IMPULSA režīms, pozitīvā impulsa platums ir iestatīts uz 0.600, negatīvo impulsa platums ir iestatīts uz 0.200, kavējuma laiks ir iestatīts uz 0.000, un impulsu skaits ir iestatīts uz --- -.

Barošanas vai nospiediet start pogu, kavēšanās 5 sekundes, tad izeja ir ieslēgta par 0,6 sekundes, pie 0,2 sekundēm, infinite loop: izvēlieties IMPULSA režīms, pozitīva impulsa platums ir iestatīts uz 0.600, negatīva impulsa platums ir iestatīts uz 0.200, kavēšanās laiks ir iestatīts uz 5.000 un impulsu skaits ir iestatīts uz ----.

Barošanas vai nospiediet start pogu, kavēšanās 5 sekundes, pēc tam produkcija augsta līmeņa 10ms zemā līmenī 10ms impulsa 100: izvēlieties IMPULSA režīms, pozitīva impulsa platums ir iestatīts gads 0,010, negatīva impulsa platums ir iestatīts gads 0,010, kavēšanās laiks ir iestatīts uz 5.000 un impulsu skaits ir iestatīts, lai 0100.

Jauda-par kavēšanos 10 sekundes, pēc tam pastāvīgi izejas signāls: izvēlieties IMPULSA režīms, pozitīvā impulsa platums ir iestatīts uz virkni, kas lielāks par 0, negatīvo impulsa platums ir iestatīts uz 0, kavēšanās laiks ir iestatīts, lai 10.00 sekundes, un pulsa skaits ir bezgalīgs. (----).

Citas programmas, var izpētīt, vai apmeklējiet klientu apkalpošanas

Visiem uzstādīšanas parametri nav zaudēts, kad tie ir izslēgti.

Paketē iekļauts:

1 * PWM Impulsu Ģenerators

Tagi: signāla funkciju ģenerators, adf4351 signālu ģenerators, xr2206, diy šūmanis viļņu ģenerators, icl8038, ģenerators sine, kontrolēt pwm, signālu ģenerators rādiuss, holdpeak hp, jaudas portatīvo ģeneratoru.

Recenzijas

Little Man 2010
2020-09-18
5/5
Bert good
Dhfischl
2020-12-12
5/5
All OK. As description. Thank you
Mjcarl 75
2021-01-26
5/5
It's been in Ukraine for three weeks. Looks whole, corresponds to the description. It was packed in a regular bag. Working capacity has not yet checked. Code shaking it feels that in a zero something does not hang very much, probably the display.
Malec Vip77
2021-01-09
5/5
ok
Rus Lynina 823
2020-09-16
5/5
Arrived quickly, thank you.