Neslīdoša V Rīkoties ar Vadu Mašīnu Pielikumu Multi Rotācijas Sporta Pavilkt, Trošu Piederumi Kultūrisms Biceps Triceps Grip Bārs

€12.18 €8.52

Pievienot grozam


SKU: #w180107

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: Fitnesa Aprīkojums, Piederumi V Asu Bārs
  • Gadījumā Fitnesa Aprīkojums: Stiprums Apmācību Iekārtas
  • Zīmola Nosaukums: liilaimic
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

$USD 18.15

$USD 29.45

$USD 41.75

$USD 2.62

$USD 42.33

$USD 0.00

$USD 1.98

$USD 0.00 neslīdoša V Rīkoties ar Vadu Mašīnu Pielikumu Multi Rotācijas Sporta Pavilkt, Trošu Piederumi Kultūrisms Biceps Triceps Grip Bārs

Funkcijas:

1. V rokturi (double D Roktura) ir izgatavoti no augstas kvalitātes cieta tērauda ar augstu kvalitāti un pulēta hroma apdare, elegants un izturīgs, bez korozijas un rūsas.

2. Teksturētas gumijas pārklājumu rokturis,nodrošina ergonomisku un drošu saķeri laikā treniņa, nodrošina līdzsvarotu spēku, lai abas rokas, kad to piestiprināt pie jebkuras sporta mašīna.

3. Ideāls spēcīgāku triceps un saķeres spēks, kas palīdz muskuļiem ap atpakaļ, abs un pleciem ar dažādiem kombinācija spiežot vingrinājumi.

4. Ideāls spēcīgāku triceps ar dažādu savienojumu spiežot vingrinājumi, kas palīdz muskuļiem ap elkoņiem, plaukstas locītavu, muguras un pleciem.Tas combo ir efektīva palīgierīce muskuļi, palielinātu izturību, uzlabo fizisko sagatavotību un ķermeņa ēka ar daudziem triceps vingrinājumi, īpaši V-bar push-uz leju, un sēž kabeli rinda.

5. Trenažieru zāle ir aprīkota ar kātu iekārtas, kas ir vienkārši uzstādīt un viegli darboties.

6. Gumijas pārklājumu rokturis pieņem reljefs protektora konstrukcijā, kas ir labāk, anti-slīdēšanas efektu.

Specifikācijas:

Nosaukums: V Asu Bārs Vadu Mašīnu Rīkoties Pielikumus

Materiāls: tērauda un gumijas

Iepakojuma Saraksts:

1*Fitnesa Aprīkojums Aksesuāri V Asu Bārs

Tagi: sporta trīsi, mājas sporta zāle pielikumus, josla sporta zāle, mašīna musculation dips, bārs tupēt, bārs tricep, t bārs rindas, vadu mašīnu pielikumus sporta zāle, hip vilces, grip sporta zāle.