Jauns

Aizmigt angel baby(1)(zēns) mājas dekoru cilvēki Cross Stitch komplekti 14ct balts 11ct druka izšūšana DIY roku darbs, rokdarbi sienas

€5.51 €5.24

Pievienot grozam


SKU: #w180368

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izmantošana: Gleznas
  • Ārējā Iepakojuma: PAPĪRA MAISS
  • Rāmis: No
  • Modelis Tips: PORTRETS
  • Audekls Iepakošanas Metode: Salocīta
  • Stils: Mūsdienu
  • Materiāls: 100% Kokvilna
  • Veids: Iepakojums

Cross stitch komplektu, nepieciešams šūšana ar sevi

2version pieejams:

14 Audekls Izmērs:25 x 27cm

11 Audekls Izmērs:33×35cm

priekšrocība: mums ir mūsu rūpnīcā, mēs esam kvalificēti, lai jūsu pasūtījumu, vairumtirdzniecība. 100% pavisam jaunu. 100% kokvilnas izstrādājumi.mēs jums nodrošina 30% vairāk vadi uz katru projektu.labu spilgtumu, ne fedings, nav viegli lauzt un pilling. 100% precīzs apdrukāta auduma (11ct) un balts audekls (14ct).izmantot šķīstošs materiāls, vides aizsardzība.ultra clear profesionālās izšuvumu rakstu.tā var būt brīnišķīga dāvana jūsu ģimenei un draugiem.apraksts: krāsa: balta auduma izšūšana) materiāls: kokvilnas saturu iepakojumā: diegu izšūt, izšūt audumu, adatu, modelis noliktavas, noliktavā piezīme: 14ct tips lūdzu, izmantojiet 2 vadi, vadi, 1 vadu virknes punktu atpakaļ.tas nav uzdrukāts balts audekls, viņi visi ir pilna emborider 11ct tips lūdzu, izmantojiet 3 vadi, vadi, 2 virknes, virknes punktu atpakaļ.raksts ir drukāts uz auduma (11ct), tāpēc, pirms jūs pabeigt, izšūšanas, auduma var pieskarties ne ūdens, pretējā gadījumā daļa iespiesti pazudīs.pēc apdares vīlēm, likt audumu ūdenī pusstundu, un pēc tam žāvējot, un tad mēs varam padarīt rāmis par to.piezīme: (vispirms, lūdzu, izlasiet) 1. produkts ir bezmaksas transportu no "post, ķīna parasto sīkpaku plus", tas var nebūt uz ceļa pēc tam, kad iepakojums pa kreisi ķīnas.ja jums ir nepieciešama pilnīga uzraudzība, lūdzu, izvēlieties "ķīna nosūta pasta ieteicams gaisa", un pievienot naudas, lai uzraudzības. 2. ja jūsu apstiprinājumu laiks tuvojas, vēl nav saņemtu preces, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, mēs vēlamies paplašināt piegādes dienā pirms. 3. lūdzu, neatveriet strīdu 60 dienu laikā.ja pēc 60 dienām, joprojām nesaņem precēm, lūdzu, sazinieties ar mums solove to.

Tagi: bērnu izšūšana, dzimšanas cross stitch, mamma bērnam cross stitch, eņģelis cross stitch komplekts, bērnu punk, bērnu baker cross stitch, bērnu cross stitch komplekts, sweet lolita, bērnu biab cross stitch, dark angel cross stitch.