Pludmales Kurpes, Ātri Žāvēšanas Čības, Vīriešu Ūdens Kurpes, Āra Niršanas, Peldēšanas Kurpes, Pirms Aqua Kurpes 39-46

€22.64 €13.59

Pievienot grozam


SKU: #w180618

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Slēgšanas Tips: Slip-On
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
  • Izlaides Datums: Spring2018
  • Zole Materiāls: Gumijas
  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Virsas Materiāls: Sintētisko
  • Zīmola Nosaukums: STOUREG
  • Iezīme: Ātrā Žāvēšana
  • Līmenis Prakse: Papildu

Preces kods: 81168 Produkta krāsa: Melns un dzeltens Materiāls: Gumijas Iezīme: Ātrā žāvēšana un to soft

Izmērs:

EUR KN Kurpes iekšpuses garums(mm)

39 39 246

40 40 253

41 41 260

42 42 267

43 274 43

44 44 282

45 45 288

46 46 294 Lūdzu, izvēlēties izmēru, atkarībā no kāju garuma.Ja jūsu pēda ir biezāka vai plašāks nekā citu cilvēku ,lūdzu, izvēlēties lielāku izmēru.Ja jūs neesat pārliecināti par izmēru, lūdzu sazinieties ar mums.

Uzmanību:

Sakarā ar dažādiem mērījumiem, lūdzu, pieņemiet 1-3cm kļūdu, lūdzu, ļauj pamatoti krāsu atšķirība kā cita datora ekrāna var parādīt dažādas krāsas.

Par Kuģniecības 1.Pasūtījumi apstrādāti 1-3days pēc maksājuma veikšanas un pārbaudes. 2.Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus ir bez starptautiskā izsekošanas numuru, kuru nevar izsekot, kad paka ar atvaļinājumu Ķīnā. 3.Lai ātrāk un Drošāk piegādes, mēs iesakām jums izvēlēties piegāde pa Pastu Ķīnas Reģistrēta Gaisa Pasts, ePacket vai www.olivers.lv Standarta Kuģniecības 4.Mēs organizēt piegāde pēc adreses pircējs sniedz, tāpēc, lūdzu, apstiprināt, un pārbaudiet adresi informāciju jūs aizpildīts uz www.olivers.lv. 5.Ja jūs don' t saņemt savu posteni, 60 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs pārbaudīsim to jums.Atsauksmes Par 1.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. 2.Lūdzu atstājiet Pozitīvas Atsauksmes un 5 Zvaigznes,ja jums ir apmierināti ar priekšmetiem.Priecāsimies, ka, ja jūs varat ievietot attēlus postenis. 3.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, vai mūsu pakalpojumiem,lūdzu sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atgriezeniskās saites.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu visus jautājumus un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Par Atgriešanos 1.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms atgriešanās uz zemes gabala, kas ir bojāts vai nepareizi postenis. 2.Lūdzu, ņemiet atgriezt preci neizmantotās stāvoklis un saglabāt oriģinālo iepakojumu, tostarp lodziņā un frāzes. 3.Lūdzu, nogādājiet bojāto vai nepareizu preci 7 (septiņu) dienu laikā pēc saņemšanas. 4.Mēs neļaujam kompensācijas vai apmaiņu, jo mainās prātu un kuģniecības maksa ir neatgriežama.

Tagi: aqua ūdens kurpes, vīriešiem kurpes, zeķes, vīriešiem, peldēties bagāžnieka, vīrieši mitru apavu, boot tuksnesī, aqua ūdens, apavu, apavu ūdens, aizsērējumu dārzs, op aqua apavi, basām kājām, sporta zāle.