HKJD Regulējams Cietas Plastmasas Kakla Apkakle Ar Zoda Atbalsts Kakla Problēmas, Kakla Traumu, Sāpju un vagona

€11.40 €8.33

Pievienot grozam


SKU: #w180814

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izmērs: S/M/L
  • Modeļa Numurs: Veselības Aprūpe
  • Posteņa Nosaukums: Dzemdes Kakla Apkakles
  • Materiāls: PE plastmasas plāksni,polimēra putu, lipīga sprādzes
  • Pieteikums: Kakla Ievainojumi, Sāpes Un Vagona
  • Zīmola Nosaukums: HKJD
  • Vienuma Tips: Bikšturi & Atbalsta
  • Ietekme: Atbrīvot Sāpes No Slimības

HKJD Regulējams Cietas Plastmasas Kakla Apkakle Ar Zoda Atbalsts Kakla Problēmas, Kakla Traumu, Sāpju un vagona

S:37-42cm

M:42-47cm

L:47-52cm

XL:52-57cm

Iezīmes: 1,Regulējams augstums nodrošina drošu fit & labāku pārvietošanos. 2, Vairākus caurumus aides, labāku ventilāciju, nodrošina komfortu ilgstošas lietošanas laikā un tādējādi labāk pacienta atbilstību. 3,Augstas kvalitātes P. E. lapa nodrošina stingrās atbalstu, un ilgs laiks, lai produkts. 4, Malu polsterējums ar Ethafoam nodrošina augstu polsterējumu un komfortu, un ilgi funkcionālu dzīves. 5, Viegls, uzlabo pacienta atbilstību. 6, Lielisku Meistarība uzlabo estētika un pacienta atbilstību. 7, apkakles nodrošina lielisku fiksāciju kakla skriemeļa; 8,sastāv no divām daļām - augšējā un apakšējā; 9,augstums apkakli var tikt koriģēts, lai izstieptu kaklu; 10,Regulējams slēgšana nodrošina maksimālu komfortu valkāšanas laikā; 11,Instrukciju bukletu angļu valodā, ir iekļauti iepakojumā.

BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI: J: 1. kas ir sagatavošanās laiks?A: Izlases kārtībā-4 dienas,lielāko pasūtījumu-10days pēc saņēmuši jūsu maksājumu Q: 2. Jūs varat nodot mūsu logo uz produktiem?A: Jā, lūdzu, sniedziet gatavo dizainu jūsu logo.Mēs to izdarīsim jūsu vietā.Q: 3. kāds ir jūsu garantijas?A:1 gadu.Q: 4. Vai jūs pieņemat OEM service A: Jā, OEM pakalpojums ir pieejams.Lūdzu, sniedziet savu zīmēšanas un sīki izstrādātas specifikācijas.Q: 5. I\'m a pārdevējs, kā es varu saņemt vairumtirdzniecības cenu?A: Vairumtirdzniecības cena ir apsveicami.MOQ ir 10 gab. uz dizainu.ja jūs vēlaties sīkāku informāciju, lūdzu sazinieties ar mums.Mūsu Pakalpojumi: Mēs pieņemam parauga vai izmēģinājumiem, lai kā mūsu ražotne ir regulāri krājumus par katru modeli.Mēs pieņemam pielāgot ražošanu ar detalizētu shēmu un tehnisko datu.Mēs varam palīdzēt klientam, lai ražotu jaunus pelējuma taras daudzumu.Mēs piedāvājam top pēc pārdošanas pakalpojumu.Ja ir kādas kvalitātes problēmas, mēs sniegs bezmaksas rezerves daļu laikus.Jūs uzticaties mums, ir mūsu ļoti svarīgi, mēs veltīt mūžu, lai kalpotu mūsu vērtē klientiem.

Tagi: arturia pendragon, dzemdes kakla apkakles, collarin mežģīnes, dzemdes kakla apkakli kakla figūriekavas, atpakaļ lencēm, kakla atbalsts, apkakle kakla, lencēm zobu, dzemdes kakla figūriekavas veidu, apsildāmi dzemdes kakla figūriekavas.