Elektronisko Kustības Kaķis Rotaļlietas Interaktīvas Kaķis Rotaļlietas Vairāku Funkciju Automātiskā Kaķis Rotaļu Bumbu Akrobāts ar Chaser Gaismu, Skaņu Kitty

€15.88 €10.48

Pievienot grozam


SKU: #w182085

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Iepakojums: Blistera karte
  • Specifikācija: Interactive Toy
  • Materiāls: PP
  • Veids: kaķi
  • Iezīme: LED akrobāts kaķis bumbu, ar skaņu, ar LED
  • Izmērs: 8*23.5cm
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Rotaļlietas Veids: Bumbas
  • Izmantošana: Kaķis ,pele ,putnu

Vienība: Elektriskā Kaķis Rotaļlietas Izmērs: 8*23.5 cm Materiāls: ABS, Plastmasa,Funkcija Funkcijas: 1. PERPETUAL KUSTĪBAS: Šī bumba ir viss kitija grib - Bumbu, LED,skaņas Perpetual Kustības.Bumbu akrobāts tiks automātiski griežas uz grīdas, bet šaušana, tā uzreiz būs vērst jūsu kitty uzmanību, un sniedz savu kaķēns nebeidzamu jautrību 2. Bumbu formas Akrobāts ar LEDand skaņas, visas trīs funkcijas ir uzcelta viena rotaļlieta.Un jūs varat iegūt visu 3 funkcijas vienā pirkuma, liela vērtība, un ir vērts ik penss jums tērēt 3. VĒRPŠANAS BUMBU AR SPALVU PIEVIENOTS: bumba ir spalvu patika string ausis pievienots uz augšu, vērpšanas kopā ar bumbu, lai ātri rodas jūsu Kitty uzmanību, Kitties būs izrāda lielu interesi un ir crazy par mūsu Vērpšanai Akrobāts otrajā 4. DROŠĪBAS KAĶĒNS: Mūsu Tumbler ir izgatavots no netoksiska un videi draudzīgu ABS materiāla, tas ir droši, lai gan par īpašnieka, gan kaķēns.nebūs izraisīt iespējamu kaitējumu kaķēns un cilvēka 5. DIEZGAN IZTURĪGA: Paveicis vairāk nekā 100 sadalījums pārbaudes, lai nodrošinātu kvalitāti.

Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu?Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-7 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.Kā var izsekot manu sūtījumu?Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: //global.cainiao.com/ vai www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.Kārtību un kuģošanas 1. Lūdzu, pabeigtu jūsu maksājumu, 7 dienu laikā pēc izvietojot savu pasūtījumu, vai pasūtījums tiks atcelts, sistēma automātiski.Lūdzu, pārliecinieties, piegādes adresi un kontakt informācija ir pareiza un pilnīga. 2. Parasti, mēs bezmaksas piegāde preces jums ar china post air mail, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, ja jūs vēlaties, lai kuģis ar DHL, UPS, EMS, Fedex vai citu kuģošanas sabiedrībām.Novērtēšana un pakalpojumu 1.Ja jūs esat apmierināti, lūdzu, dariet mums par labu, lai atstāt 5 zvaigznēm postive atsauksmes, saņemot preci. 2.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu pilnīgu apmierinātību.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot www.olivers.lv ziņu, ja tur ir jautājums.

Tagi: melni kaķi dejas, ass riteņu plastmasas, blaser ziemas 2017, akumulatoru automašīnas lēti, baloni meitenēm komplekts, pūstā ūdens pudele, ventilatora ritenis 47k31, 36 v 12v pārveidotājs, lielo galvu japāņu.