7pc kopumu, Mākslas Eļļas otu stingrs un izturīgs Cietu saru otu

€13.17 €10.27

Pievienot grozam


SKU: #w18233

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: chouxiongluwei
  • Modeļa Numurs: Suka

Maksājuma

1.Mēs tikai pieņemam apmaksu, izmantojot DARĪJUMA

2.Visi Maksājumu ir saņēmis 7 (septiņu) darba dienā pēc slēgšanas izsoles.Ja jums nav samaksāts,lūdzu, nav piedāvājuma.Lūdzu, sniedziet mums maksājuma kopā, kad jūs pabeigtu jūsu piedāvājumus.

Piegādes detaļas

1.Mēs parasti nosūtīt preci ārpus ietvaros 2 dienas pēc apmaksas.Dažreiz jūs varat saņemt paku ātri 14 dienu laikā, taču dažkārt tas var ilgst aptuveni 24 dienas ierodas.Tā dēļ uz pastu, Ceru, ka jūs varat saprast.

2. Klientiem būs atbildīgi par to, sniedzot mums ar pareizu nosūtīšanas informācija izrakstīšanās laikā.Lūdzu, vēlreiz pārbaudiet, pirms pabeidz izrakstīšanās procesu.Mēs neietver zaudēja paketes sakarā ar nepareizu adresi informāciju, ko sniedzis klients.

Sazinieties ar mums

Lūdzu, pārliecinieties, ka jūs piekrītat visiem mūsu maksājumu, piegādes politiku un visiem noteikumiem un nosacījumiem pirms izsoles vai iegādāties.Ja jums ir jebkādas problēmas ,Lūdzu, sazinieties ar mani, Mēs jums 24 stundu laikā 100% apmierinošu atbildi.Paldies!Ceru uz patīkamu sadarbību!

Tagi: mākslas tee, kaplis krekls, Pastelis, super mega pildspalvu komplekts, eļļas krāsas stick, super hero mini grupu kopu, eņģelis istaba, mākslas baby, super plānas nail art, krāsa.