Dabīgas Kokvilnas Vītā Aukla, Diametrs 2mm 230m Garums DIY Mājas Tekstila Amatniecības Macrame Amatnieku String

€11.75 €7.64

Pievienot grozam


SKU: #w182792

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izmantošana: Mājas Tekstila
  • Veids, Vairumtirdzniecība: No
  • Garums: about 200-240 meters
  • Zīmola Nosaukums: QJH
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Technics: Modes
  • diametrs izmērs: 2mm
  • Svars (g/bumbu): 330g-350g
  • Materiāls: 100% Kokvilna
  • Birojs: Māksla
  • Pavedienu Skaits: Auklas
  • Iestatīt Tipu: No
  • Iezīme: Augstas Stiprības
  • Modeļa Numurs: MX037
  • Dzijas Tips: Mājas Tekstila

1GB 100% Dabīgas Kokvilnas Vītā Aukla, Diametrs 2mm 230m Garums DIY Mājas Tekstila Amatniecības Macrame Amatnieku String

Produkta apraksts

1.Mīksts uz tausti, veida, lai ādu, kamēr jūs strādājat 2.Ņem audumu krāsošanas labi, piebilstot, ka papildus personisku pieskārienu uz projektiem 3.Ideāls sienu tapsējuma, augu pakaramie, sienas māksla, kā arī vispārējai lietošanai pa mājām, lai kaut no zemes gabala aplaušana, lai ietīšana ap podi un mēbeles zemniecisks pieskārienu jūsu interjeru 4.Izveidot savu homewares, vai mūsdienu macrame vai bohēmijas sienu tapsējuma un augu pakaramie 5.Dabas kokvilnas aukla ir 100% bioloģiski sadalās un bez ķīmiskās krāsvielas

Postenis Apraksts

Nosaukums: Kokvilnas Virve Materiāls: Kokvilnas dzija Krāsa: Rīsi, balts, Bēšs Izmērs: 2mm, faktiskais garums, šī līnija ir par 200-240 metri.

Piezīmes:

1.Manuālā mērīšana, lūdzu, ļauj 1 ~ 5 mm kļūdu,paldies. 2.Tikai kokvilnas aukla.Amatniecības un citas lietas, kas nav iekļauti. 3.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.Lūdzu, saprotiet, paldies!

Paketē Iekļauts:

1 x Kokvilnas Aukla

Laipni vairumtirdzniecības !

Laipni lūdzam Kritums piegāde!

Laipni lūdzam kritums jautājumi mums, paldies, ka tu meklē!

Piegāde

1. Mēs Kuģis uz Pasaules (Izņemot dažas valstis un APO/FPO). 2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 3. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 4. Mēs nosūtīsim iepakojumā, no Ķīnas pa gaisa pastu. 5. Piegādes laiks ir atkarīgs no Nosūtīšanas Pārvadātājam, Muitas un Pasta Nosūtīšanas, galamērķa un citiem faktoriem.Lielāko daļu iepakojumiem ir iespējams saņemt 20 darba dienas (4 nedēļas).

Atgriešanās Politiku

1. Mēs pieņemam e-Pasta pieprasījumi atdevi 7 darba dienu laikā pēc pasūtījuma saņemšanas.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa. 2. Ja jūs neesat apmierināts, saņemot preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos guide, pirms jūs atdot to.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID. 3. Ja prece ir ar trūkumiem, jo 3 mēnešu laikā, Mēs nosūtīsim jums nomaiņu bez papildus maksas, vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci. 4. Ja prece ir bojāta, pēc 3 mēnešiem, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir nepieciešams maksāt papildu piegādes maksa. 5. Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.olivers.lv!

Atsauksmes

1. Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigžņu vērtējumu, ko ir ļoti svarīgi, lai mums. 2. Mēs būsim ļoti pateicīgi, ja jūs varat atstāt savu reālā sajūta šeit. 3. Ja jūs neesat apmierināts ar priekšmetu vai mūsu pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums, pirms aiziešanas nekādu atgriezenisko saiti, mēs jums atrisināt problēmu uzreiz, paldies!

Sazinieties ar mums

1. Lūdzu, Ziņu mums no 9:00.līdz 18:00. (GMT+8) no pirmdienas līdz sestdienai. 2. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, īsziņu ar mums un dod mums iespēju, lai jums palīdzētu.Visi ziņojumi tiks atbildēts 1 darba dienas laikā (izņemot Valsts svētku dienas Ķīnā).Ja jums nav saņemt mūsu atbilde, 3. lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīt jūsu ziņu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk. 4. Mēs atvainojamies par vēlu atbildi, brīvdienās (tai skaitā svētdienās).

Tagi: cross stich komplekts, izšūšana vītne, adīt dzijas, 5d dimanta krāsošana mieru, macram sienas, kokvilnas tamborēšanas diegi, alumīnija papīrs, macram, mājas textil, Dzijas.

Recenzijas

Misstee I
2020-09-10
4/5
Came quickly But it seems that the meter and diameter are smaller than the declared
Bordachok10
2020-12-23
5/5
Nice thread!
Pan I Eon
2020-09-26
5/5
merci