Portatīvo USB Sterilizer Elektrolīzes Ģenerators Nātrija Hipohlorīts Self-made Dezinfekcijas Ūdens Sterilizācijas Spray Sterilizer

€6.65 €3.66

Pievienot grozam


SKU: #w182960

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Smidzinātājs Tips: sūknis

Apraksts:

ĀTRI, STERILIZĀCIJA & DEZINFEKCIJA

Viss, kas jums nepieciešams, ir krāna ūdens un sāls, lai izveidotu šādu spēcīgu dabas tīrīšanas risinājums ar pudeli.5 minūtes, Tas ir integrēta electrolyzer rada spēcīgu dezinfekcijas līdzekli-EO ūdens.

1. Tīrīšanas Šķidrums Ražošanas Instruments: Vienkārši pievienojiet krāna ūdens un parastais sāls, lai ražotu tīrīšanas šķidrums (nātrija hipohlorīts tīrīšanas šķidrums), kas var ātri un efektīvi nogalinātu kaitīgus materiālus, utt., ar ātrumu līdz pat 99.99%.

2. Videi Draudzīgs: Nav toksisks, nekaitīgs un ķīmisko atlieku-bezmaksas nātrija hipohlorīts ģenerators var veikt mājās, izmantojot tikai parastās sāls un krāna ūdens, un to var droši dezinficēt visus dzīves aspektus, piemēram, apģērbu, mājokli un transportu.

3. Trīs Koncentrācija: Mazgāšanas līdzeklis, efektīvi nomāc kaitīgo objektu gaisu, neļauj izplatīties kaitīgie objekti, nodrošina 3 veidu koncentrācijas izvēli, un tīru dažādu objektu ar pienācīgu koncentrāciju.

4. Pievienojiet ar USB Kabeli, Vienu Atslēgu Maiņa, smidzinātāju, Galvas: Viena krāna, ūdens smidzinātāji ārā.Sprauslu var pagriezt par 360 grādiem, vienkāršs un ērts lietošanā, tikai vienu pieskārienu, ja jūs vēlaties, lai aerosols.Ātri un ērti, nepieļautu infekcijas, aizsargāt savu veselību efektīvi.

5. Kas piemērojami Dažādās Vietās: Plaši izmantoti mājās, skolās, birojos, slimnīcās, viesnīcās un citās sabiedriskās vietās.Fiziski, veselības un drošības veikti, lai pilnībā aizsargātu veselību ģimenēm un bērniem.

Specifikācijas:

Produkta Nosaukums:Manuāla Elektrolītiskos Sterilizācijas Smidzinātājs

Funkcija: Ātra Bacteriostasis

Modelis: KLW-044

Tilpums: 200ml

Spriegums: 5V

Jauda: 9W

Ģenerācijas Laiks: 5 minūtes

Darbības joma: tualete, virtuves galds, galda piederumi, durvju rokturi, bērnu rotaļlietas, deguna aspirācijas, ledusskapis, mikroviļņu krāsns, utt.

Lietošana: vienmērīgi izsmidzināt uz virsmas izstrādājumu vai iekārtu iespējams dezinficēt, kamēr tā ir mitra, un volatilize, protams, ja tas ir saistīts.Nav nepieciešams mazgāt pēc dezinfekcijas ar šo produktu.

Zemas koncentrācijas gadījumā -- diapazons (200 ml ūdens + 6 g sāls · elektrolīzes 5 minūtes · koncentrācija ir aptuveni 300-500 mg / L)

Standarta koncentrāciju -- piemērojams diapazons (200 ml ūdens + 8 g sāls · elektrolīzes 5 minūtes · koncentrācija ir aptuveni 500-800 mg / L)

Augstas koncentrācijas - piemērošanas diapazons (200 ml ūdens + 10 g sāls · elektrolīzes 5 minūtes · koncentrācija ir aptuveni 1000-1500 mg / L)

Paketē Iekļauts:

1* Dynalysor

1* USB kabelis

1* Lietošanas

1* Karoti

Tagi: razer peles paliktnis, nātrija, kalcija hipohlorīts, portatīvo ģeneratoru mehānisko, nātrija lampas, usb aukstuma aerosols, portatīvo dezinfekcijas aerosols, dezinfekcijas aerosols, akumulatoru smart skatīties, jaudas portatīvo ģeneratoru.