304 Nerūsējošā Tērauda piekaramo atslēgu, Āra Bloķēšanas Kopmītņu Sadzīves Noliktavas Durvju Slēdzeni Var Ūdensizturīgs Rūsas-pierādījums, Anti-theft Lietus

€16.92 €10.49

Pievienot grozam


SKU: #w184120

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • krāsa klasifikācija: SUDRABA
  • Sertifikācija: NAV
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmērs: 30mm
  • Bloķēšanas Veids: Ievadīts Slēdzenes
  • Zīmola Nosaukums: imango
  • Materiāls: 304 nerūsējošā tērauda piekaramo atslēgu
  • Veids: Top atvēršana slēdzenes
  • Modelis: KLS15
  • Roktura Virziens: Pavelciet Pa Kreisi
  • Modeļa Numurs: KLS15

304 Nerūsējošā Tērauda piekaramo atslēgu, Āra Bloķēšanas Kopmītņu Sadzīves Noliktavas Durvju Slēdzeni Var Ūdensizturīgs Rūsas-pierādījums, Anti-theft Lietus

Produkta Nosaukums: 304 nerūsējoša tērauda piekaramo atslēgu piekaramo atslēgu

Krāsa: sudraba

Materiāls: 304 nerūsējošā tērauda

Izmērs: Lūdzu, skatiet attēlu

Izmanto: somas, piezīmju grāmatiņas, āra žogu, kāpnes, margas, mazās atvilktnes,mēbeles, durvju slēdzenes u.c.

------ Welcome uz manu veikalu, mans draugs! ------ Mēs esam iesaistīti pārdošanas un ražošanas aparatūra un instrumenti.Mūsu produkti ir augstas kvalitātes un zemas cenas.Laipni lūgti pirkt vai vairumtirdzniecību.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu un cenu, lūdzu, sazinieties ar mums, paldies.Par kuģniecības un piegādi: 1. Mēs kuģis pasaulē (izņemot īpašu iemeslu dēļ).

2. Pasūtījumiem lielāka nekā ASV$5, mēs izvēlēties augstas kvalitātes loģistikas, piemēram, www.olivers.lv Standard Shipping, Epacket, vai Ķīnas ziņu.

Ja nepieciešams, jūs varat iegādāties daudz produktu vienā reizē, kas, lai kā mēs nosūtīsim jums ātrāk loģistika.

3. Parasti mēs kuģis savu pasūtījumu 1-2 dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas (izņemot pielāgotas un īpašu produktu vai brīvdienās).

--- Par to, ka produktam: 1. Visi produkti, kas mums būs pārbaudīt tos, pirms piegādes, un iepakot saskaņā ar pietiekamu aizsardzību.

2. Nav svarīgi, cik ilgu laiku pēc tam, kad jūs to iegādāties, ja jums ir kādi jautājumi par šī produkta lietošanu un citu problēmu, jūs varat sazināties ar mums un mēs sniegsim labāko apkalpošanas kvalitāti.Par klientu tērzēšanas: Parasti mēs atbildēsim jums, lai jūsu ziņojums dienas laikā no pirmdienas līdz sestdienai.

Ja jums nav savlaicīgi saņemtu atbildi, tā var būt, ka mūsu pusē ir nakts, vai tā ir brīvdiena, lūdzu, pagaidiet kādu laiku,

Pēc tam, kad mēs lasām informāciju, mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.Par Atgriezenisko saiti: 1: Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, sniedziet mums novērtējums ir pozitīvs, un dot savu 5 zvaigznēm atsauksmes

Būtu pateicīgs, ja jūs varētu pievienot dažas bildes, liels paldies.

2: Ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu sazināties ar mums laiks, mēs sniegsim jums ir saprātīgs risinājums, paldies.

Tagi: durvju roktura bloķēšanas kodu, durvju piekaramo atslēgu, vannas istaba bloķēšana, bloķēšanas xiaomi, tsa taustiņu bloķēšanas, nagu mašīna, celtnis, digitālā laika fiksēšana, noliktavā, durvju slēdzenes smart, pirkstu nospiedumu slēdzene.

Recenzijas

Pria Tai
2020-09-25
4/5
Bien
Valmedmgt
2020-09-03
5/5
Замок превосходный! Полностью из нержавеющей стали! Дужка немного магнитится, но это нормально ведь она закаливание прошла и там состав немного другой как на лезвие ножа! Механизм работает отлично!