VIP MODES Pielāgotu Savu Dizainu 3D Iespiesti Pieaugušo Bērni Putekļu Necaurlaidīgs Anti-miglas Mazgājams Atkārtoti Aizsargmaskas, Piliens Kuģniecība

€6.50

Pievienot grozam


SKU: #w184277

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Citu Pakalpojumu: Vairumtirdzniecības Kritums iepirkšanās Pielāgot
  • raksts: Raksturs
  • Stils: Atbalsta Pasūtījuma
  • Drukāt: 3D Digitālā maska
  • Aizsardzības klase: NAV
  • Drošības standarts: NAV
  • Materiāls: Spandex
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Modelis Tips: Drukāt
  • Modeļa Numurs: KYKDIY
  • Katalogs: maska,sejas maska
  • Krāsu Stils: Dabīga Krāsa
  • Izmērs: adult kid
  • Vienuma Tips: Maska
  • Izcelsme: Ķīna

Kas ir DIY ?

1. Klientiem nodrošina augstas kvalitātes attēlus ar mums, mēs esam atbildīgi par pielāgošana saskaņā ar klienta prasībām

DIY Custom pakalpojumu informācija

1.Auduma svars:180 g/m2

2.Izgatavošanas laiks:2-3days

3.Klientiem nodrošina augstas kvalitātes attēlus ar mums, mēs esam atbildīgi par pielāgošana saskaņā ar klienta prasībām

4.Pieņemt klienta paša dizaina 1gb, pircējiem ir piedāvāt 1200*1200 HD pikseļi foto, lai mums, pircējs pasūtīt pirms, pls sazinieties ar mums, vispirms, liels paldies!

DIY Custom Pakalpojuma Apraksts

Viens,Ir-sekot pamatnostādnes

1. Iesniegt PNG vai JPEG failus, ar vismaz 150 DPI

Mēs iesakām, PNG, ja jūs vēlaties, lai būtu caurspīdīgu fonu un JPEG viss pārējais.

2. Eksporta failus, kā sRGB

Pārliecinieties, ka jūsu drukas fails ir iestatīts uz sRGB krāsu telpu.

3. Izmantot pilna asiņot attēlu

Jūsu tēls būtu jāattiecas uz visa drukas apgabalu, lai nodrošinātu maksimālu pārklājumu.

4. Saglabāt svarīgākajiem elementiem drošas drukāšanas apgabals

Visā produkta faili ir mērogojams, lai saglabātu visu svarīgo grafika vai teksts, kas atrodas drošā drukas apgabalu.

5.Noņemiet veidni pamatnostādnes

Izmantojot mūsu veidnes, dzēst pamatnostādne slāņi pirms ietaupot jūsu faili.Ja jūs nevarat dzēst tos, lai tie tiktu rādīti uz drukāt.Divi,Mēs varam piedāvāt Piliens kuģniecības Bezmaksas dizains Sniedz mūsu ražotne attēlu(HD lielo attēlu),mēs varam ražot viss, laipni ārvalstu uzņēmumu custoized

Vairāk kā pasūtīt 5gab, mēs piedāvājam 2% atlaidi.Esiet droši!Mūsu produkts ir MUMS/Eur Izmērs!Trīs,Piesardzības Pasākumi

Cut & sew atrunas, Mēs nevar garantēt precīzu izvietojumu un veidu, saskaņošana.Elementus, ārpus drošās drukas apgabalu netiek garantēta šķiet, pilnībā uz gatavo produktu.Tas nav iespējams perfekti saskaņot modeļus vai attēlus no priekšas uz aizmuguri.Ja jūs vēlaties pasūtījuma iekšā etiķetes ar jūsu logo drukāts iekšpusē jūsu cut & sew produktu, tad jāiesniedz atsevišķs drukas failu (mēs iesakām izmantot visu iekšā etiķetes drukas apgabalu.Nevienu tukšu telpu būs baltā krāsā uz produkta).

Atbalsta beztaras pasūtījumiem

Mēs nosūtīt produkti 5 darba dienu laikā pēc sistēmas apstiprina jūsu maksājumu.

Nometiet kuģniecības, mēs piedāvājam nometiet kuģniecības,lūdzu, atsūtiet mums jūsu klienta pareizi kuģniecības pievienot, kad vietu secību.

Lielākā daļa produktu, mēs piedāvājam bezmaksas piegāde, bet jums vajadzētu pievērst uzmanību kuģniecības veidos, pirms jūs iegādāties.

Tranzīta laika: tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes.

1 .Mēs pieņemam AliPay West Union, Moneybooker un TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2 .Visi ražo ir noliktavā.Jūs varat maksāt to tieši.Lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā, ja jums ir kādas problēmas, par samaksu.

1 .Pasaules kuģniecības (izņemot dažas valstis).Parasti, tas prasīs 15-49 darba dienu laikā ierodas (SAT. & SUN. & Svētku izslēgts).

2 .Vienumi parasti tiek izvesti ar 1-5 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir noskaidroti (SAT. & SUN. & Svētku izslēgts).

3 .Maksājumu & Nodoklis netiek iekļautas šajā postenī cenu vai pārvadāšanas maksas, šie tarifi ir pircēja pienākums.

4 .Ja vēlaties izmantot citu express, piemēram, UPS, DHL, FEDEX, EMS utt, Lūdzu, atstājiet ziņu, vai tērzēt ar mums tiešsaistē.Daži beztaras pasūtījumiem, mēs varam nodrošināt bezmaksas piegāde pa Express.Lūdzu, sazinieties ar mūsu servisa maiņas kuģniecības kravu.

5 .Piezīme: Mēs ceram, ka tas ierodas uz laiku, bet tā kā šī ir starptautiska piegāde, kuģniecības laiks būs ļoti ir atkarīga no loģistikas uzņēmums un vietējiem laika apstākļiem, muitas, pasta un citu iemeslu dēļ, ceru, ka jūs varētu saprast.

6 .Ja jūs neesat saņēmis jūs vienumus 49 dienas no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs izsekot piegādes informāciju un barību, jūs atpakaļ, cik drīz vien iespējams.

7 .Ja jūs izvēlaties bezmaksas piegāde risinājums, jūsu sūtījums tiks piegādāts tieši jūsu mājās tikai vienu reizi, vai tas tiks nosūtīts uz jūsu vietējā pasta nodaļā, tad jums ir nepieciešams, lai ņemtu izsekošanas numuru un jūsu personas ID, lai savāktu savus objektus.Mēs jūs informēsim tiklīdz jūsu sūtījums ir izsūtīts.Ja jūs izvēlaties express shipping, lūdzu atcerieties, lai atstāt savu telefona numuru, tas ir nepieciešams, ekspress piegāde.

8 .Ja jūs izvēlaties express piegādi, lūdzu, izvēlieties viegli muitošanas express par sevi.

1.PASŪTĪJUMU ATCELŠANA

Jūs varat atsaukt savu rīkojumu jebkurā laikā pirms pasūtījums tiek apstrādāts.Tiklīdz produkts ir piegādāts, mēs nevaram pieņemt rezervācijas atcelšanas vai maiņas kārtību.Ja jūs vēlaties atcelt pasūtījumu, lūdzu veida izvēlēties iemesla dēļ pircējs vai cita iemesla dēļ.

2.LAI APMAIŅA VAI ATGRIEŠANA

Ja prece jums saņemt netiek, kā aprakstīts vai zemu kvalitāti, pārdevējs sola, ka jūs varat atgriezties pirms pasūtījuma izpildes (tad, kad jūs noklikšķiniet uz "apstiprināt Pasūtījumu Saņemts" vai pārsniegt apstiprinājumu termiņā) un saņemt pilnu kompensāciju.Atpakaļ nosūtīšanas maksa būs jāmaksā jums.Vai, jūs varat izvēlēties, lai saglabātu produktu un vienojas par kompensācijas apjomu tieši ar pārdevēju.

Ja jūs neesat 100% apmierināts ar kvalitāti pirkumu no BunniesFairy, jūs varat atgriezt vai apmainīt savu priekšmetus, 30 dienu laikā no piegādes datuma.

Pieprasījuma:

1).Objekti, kas saņemti, 30 dienu laikā no piegādes datuma.

2).Saņemtie objekti, kas netiek izmantots, nebojātu un oriģinālā iepakojumā.

3).Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs.

1 .Kad jūs saņemat preci un apmierināts ar preci, lūdzu atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 punktus DSR.

Tagi: saite vip, anti miglas maska, 3D Maska, Pasūtījuma Izgatavotu, maska lietojama vairākkārt mazgājams, Persona, tilta deguna maska, maska reusabl, miglas maska, pasūtījuma logo.

Recenzijas

Ofmprovsec
2020-08-26
5/5
Fast and accurate service. Love the quality! Highly recommend
Margrethe Rasmussen
2020-11-14
5/5
Fast shipping. In 10 days I got it at home, it fits what you ask. They send you pictures of how it looks before it's made. Very happy with this salesman. I 've already made several purchases before and I 've never had any drawbacks.
Real Meymunov
2020-11-12
5/5
Awesome and fast delivery
Jamiecassels
2020-09-09
5/5
Ok
Dana Pola
2020-11-11
5/5
Item and quality looks really nice. I've asked for a custom made mask and it's looks really good so thanks for that!