50gab Līmi Reaģētspēja Šaut Mērķis Medības Apmācību Mērķa Uzlīmes M4 AK47 Ierocis Šautene, Pistole Saistvielas, Medību Piederumi,

€19.35 €9.87

Pievienot grozam


SKU: #w184537

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Firmas Nosaukums:
  • Modeļa Numurs: Mērķi

Produkta apraksts

1. Fluorescences zaļā pēc trieciena, pavadīt vairāk laika, šaušanas un mazāk laika pārbaudīt savu mērķi. 2. AUGSTAS IZTURĪBAS līmi mērķi, pieturēties pie gandrīz jebko jebkurā temperatūra.Katra mērķa ir 28 uz augšu, plāksteri uz mērķi, lai iegūtu šaušanas. 3. Mūsu AUGSTAS REDZAMĪBAS murmināt mērķi padarīt to VIEGLI, lai redzētu, jūsu šāvienu attālumā, ne vairāk izšķērdēt laiku ejot downrange, lai REDZĒTU, JŪSU ŠĀVIENU. 4. GALVENAIS MĒRĶIS visiem šaujamieročiem un īpašības, ieskaitot; Pneimatiskie, BB pistoles, skrošu šautenes, gaisa šautenes un pat bises.IDEĀLS fotografēšanai iekštelpās vai ārpus telpām, īsa diapazona vai lielos attālumos. 5.Mūsu mērķi ir LIELISKA mērķi praksē, šaušanas sacensības, pašaizsardzības un noslēptas carry apmācību.Dzeltenā aizzīme caurumi ir redzami visos gaismas apstākļos, bez atbalsta, binokli vai smērēšanās jomu, liels, lai cilvēki ar ierobežotām redzes.

Tagi: 7 gredzenu saistvielu, šautene ieroci, zemūdens spārniem, ak dzelzceļu, hronogrāfs skatīties, ck61 balts, stiprinājuma gredzens, ak47 akciju, dragunov svd, a6 kūlīšu.