Furakuma 10-colord 4 Dzīslas 300m zvejas līniju PE pītā Super Spēcīgu īpašu galveno līniju, klinšu un jūras zveja

€5.10 €3.01

Pievienot grozam


SKU: #w184540

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Pozīcija: straume
  • Ar Skalu vai Ne: No
  • Ar Lineālu vai Ne: No
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Polietilēna

Garums: 300M (plus vai mīnus 3M mehāniskās kļūdas)

Rallija LB: 6/8/10/15/20/25/30/40/45/50/60/70/80/100LB

Aušanas procesu: 4 aušana

Izejvielas: importēti PE

1. High-tech aušanas tehnoloģiju (izmantojot spheronization tekstilmateriālu tehnoloģiju, stieples diametrs ir vienota un tievs, un izskats ir gluda)

2. Līniju struktūra ir gluda, un to gabali, ūdens ātrāk (laba PE līnija ir gludāka, samazināt ūdens ātrāk un met berzes spēks ir mazs, līnijas kvalitāte ir laba, samazināt saimniecības spēkā zivis ūdenī)

3. Elastīga attieksme un anti-sapīšanās (soft line ķermeni ar nulles adsorbcija, spheronization tekstilmateriālu tehnoloģiju, anti-sapīšanās)

4. Spēcīgāka spriedzi (vai tas ir elastīgumu, spīdumu, un stipra spriedze)

5. Elastību, gludumu un nav lint (nulle atmiņas, kas nepūkojas, jutīgāki pārvades plūdu sezona, spēcīgu vilces spēku un nodilumizturīga, soft line ķermeņa nesāpēs rokasgrāmata, gredzena)

6. Nav pagarināts, anti-static un ūdensizturīgs (augsta ūdensizturīgs īpašu sveķu apstrādei, laba ūdensizturīgs efektu, līniju struktūra kļūs plānāks un labāk pēc lietošanas)

Zvejas līniju uzturēšana

1. Pēc katra zvejas, tīras zvejas līnija būtu viegli aptīt spole laika, mēģiniet veikt zvejas līniju mīkstais, nav saspringts, jo ilgtermiņa spēkā radīs zvejas līniju, zaudē savu sākotnējo elastību .

2. Tas ir labāk izvēlēties apaļas stieples taurētājs.Kvadrātveida stiepļu taurētājs ir taisnā leņķī uz visām četrām pusēm, un tiek novietots uz ilgu laiku.Izturība lieces punktu zvejas līniju samazināsies, un zvejas līniju, kas ir atbrīvota vienmēr tīru ar lupatiņu.Ūdens kvalitāti zvejas ūdeņi ir daudzi, ieskaitot, noteiktu daudzumu eļļas, sāls, sārmu un skābes.Un daudzas citas sastāvdaļas.Ja ūdens, kas satur šo sastāvdaļu nav noslaucīta, samazinājās līnija, kas samazinās tās stiprība pateicoties korozijas.

3. Visiem zvejas līnijas, uzglabā sausā, blāvi, un piesārņojuma brīvu vietu, lai izvairītos no mitru nolietošanās un novecošanās.

4. Kad izbeigs zvejas, wrap tītavas zvejas līnija, neturiet to kopā ar citām dažādi, tā kā, lai nesaskrāpētu zvejas līniju, nemaz nerunājot nodot to ar smērvielu.

Ja jūs atrast, ka krāsa no zvejas līnija mainās, zūd, kļūst dzeltena, utt., vai kļūst trausls.Tas nozīmē, ka zvejas līnija ir vecumā vai ir sākums vecuma, un tā būtu jāaizstāj laikā.Vai nav mēģināt iegūt laimīgs un atstāt slēptās briesmas sadalīšana līniju un darbojas zivju.

Tagi: paraugu zvejas rīku, 8 spēcīgu, makšķerēšanas kostīmi kastking, audekls dīķis, hdpe līnijpārvadātāju, makšķere zvejas līniju kastking, zvejas līniju kastking pro, jauniešu zvejas rīku, pvc līnijpārvadātāju, finanšu zvejas rīku.