Karstā 4gab/Set 135mm Auto Auto Transportlīdzekļa Oil Seal Skrūvgrieži Uzstādīts O veida Gredzena Blīvējumu Blīvi airētājs pats par sevi Noņemšanas Paņemt Āķi Instrumentiem Dropshipping

€4.92 €3.20

Pievienot grozam


SKU: #w185266

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • krāsa: zila
  • Modeļa Numurs: QM192145
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Stils: /
  • Materiāls: Metāla

1. Augsta kvalitāte: 100% jauns augstas kvalitātes. 2. Plašs pielietojums: Paredzēti rūpniecības, autobūves, hobijs un amatniecības izmantot. 3. Videi draudzīgs materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes metāla materiālu, augstas cietības un nav viegli valkāt. 4. Drošu un izturīgu: Var izmantot dažādus stiepšanās un marķējums programmas. 5. Izturīgs: Tā ir izturīga, uzticama struktūra un augstu izturību. 6. Robusta un uzticama: Stabilu virsmu un skaidras instrukcijas, uzticamiem nozares standartiem.

Apraksts: 1. Ekspluatācijas un uzglabāšanas ir vienkārša un droša. 2. Laba izturība un ilgstošu laiku ir noderīgi un praktiski.Specifikācija: materiāls: metāla Krāsa: zila Paketē Iekļauts: 1 set oil seal skrūvgriezi (4gab)

PRODUKTA FUNKCIJAS 1. Augsta kvalitāte: 100% jauns augstas kvalitātes. 2. Plašs pielietojums: Paredzēti rūpniecības, autobūves, hobijs un amatniecības izmantot. 3. Videi draudzīgs materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes metāla materiālu, augstas cietības un nav viegli valkāt. 4. Drošu un izturīgu: Var izmantot dažādus stiepšanās un marķējums programmas. 5. Izturīgs: Tā ir izturīga, uzticama struktūra un augstu izturību. 6. Robusta un uzticama: Stabilu virsmu un skaidras instrukcijas, uzticamiem nozares standartiem.

PIEZĪME:

1.Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2.Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Padomi

▶ Atgriešanās :

Ja pastāv kvalitātes problēmas ,lūdzu, piedāvāt detalizētu informāciju mums 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemat sūtījumu,mēs apstiprinātu problēmu, un pēc tam piedāvāt atbilstošu soultion jums.Visas atgriezties postenī, ir jābūt oriģinālā iepakojumā, un, lūdzu, piedāvāt izsekošanas skaits.

▶ Atsauksmes :

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi!Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Mēs augstu vērtējam 5-zvaigžņu pozitīvas atsauksmes, Tas ir labi, mūsu ilgtermiņa bizness.Mēs arī nosūtīt tās pašas atsauksmes no jums.

Tagi: āķis izvēlēties set, o gredzens, naftas zīmogs airētājs pats par sevi rīks, o ring gumijas, airētājs pats par sevi rīks, naftas zīmogs airētājs pats par sevi, instrumentu āķis, kloķvārpstas blīvslēgu rīks, grauzdēti skrūvgriežu komplekts, zīmola precizitāti skrūvgrieži komplekts.

Recenzijas

Melvinramirez4
2020-10-19
5/5
Good product