Jauns

36LED Augt Gaismas Pilna Spektra 120W E27 Dārzkopības Augt Gaismas, Iekštelpu Dārza Izaugsmi Ziedēšanas Hidroponika Sistēma

€18.84 €15.07

Pievienot grozam


SKU: #w186309

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Platums: 12cm
  • Korpusa Materiāls: PC
  • Funkcijas: Pilna spektra
  • Vienuma Tips: Augt Gaismas
  • Par: Ziedēšanas Augu un Hidroponika Sistēma
  • Ir Regulējamas,: No
  • Garantijas laiks: 2 Gadi
  • Spriegums: 85-265V
  • Gaismas Avots: LED Spuldzes
  • Modeļa Numurs: 36 LED Augt Gaismas
  • Savienotājs: E27
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Garums: 14.2cm
  • Sertifikācija: ce
  • Barošanas Avots: AC

Specifikācija

Gaismas Veids: Pilna Spektra 36LED Augt Gaismas

Materiāls: PC

Jauda: 120W (Enerģijas Patērē 24W)

LED Chip: 36pcs SMD3030 (22Red&8Blue& 1White&1Warm&2IR&2UV )

Staru Leņķis: 140 grādu

Spriegums prasības: AC 85-265V

Mūžs:>50000h

Garantijas laiks: 2 gads

Izmērs(augstums x diametrs): 142x120mm

Neto Svars: 250g

Darbības Mitrums: 0%~80% relatīvā mitruma

Motīvs:

Piemērota augšanas stadija: visas iekārtas, Sētu & Ziedēšanas un Izaugsmes & Raža

Piemērots augiem veida: Var lietot visu augu .Piemēram, Medicīnas Iekārtām,Tomāti,Pipari,Rožu,Pipari,Garšaugi un lapu dārzeņi:Salāti,bok choy,Iekštelpu podos ainavu,ect

Pielietošana: Ideāli piemērots visiem posmiem augu ziedēšanas izaugsmi, un labi darbojas ar ūdens šķīdumu, kultūra un augsnes kultūru.Var izmantot māja dārza, podu kultūru, dārzs, sēšanas, audzēšanas saimniecības, ziedu izstāde, bonsai, dārzs, siltumnīcas, sēšanas,audzēšanas, fermas, siltumnīcas audzēšanas, šķīst ūdenī audzēšana, siltumnīcas audzēšanas, cauruļvadu audzēšanas un tā tālāk.

Pakete ietver: 1GB LED Augt Gaismas

Galvenās Iezīmes mūsu LED augt gaismas:

Mūsu LED augt gaismas, kas veicinās galējās izaugsmes sēšana veģetācijas un ziedēšanas ciklu, kā rezultātā MILZĪGAS ražas ar mazāku siltuma, garantēta!

Mums ir pārbaudīta gaismas mūsu pašu augi ar ļoti veiksmīga, tāpēc tas ir 100% darbojas , tas ir liela atšķirība starp citu pārdevēja produkti

Mūsu lukturi izmanto Epistar Augt LED mikroshēmām, tikai un vienīgi: Zila(440nm 460nm, lai palīdzētu augiem augt); Sarkana (630nm 660nm, lai palīdzētu augiem, puķu)

(Piezīme: ir daudz LED augt gaismas tirgū, bet lielākā daļa no tiem nav īsto AUGT gaismas Diodes.Kā rezultātā, viļņu garuma gaismas ir nepareizi, un viņi var nogalināt jūsu augiem, izšķērdēt savu laiku un naudu.Mūsu gaismas pēdējās sešas reizes, kamēr HID gaismas un jums 50%-70% ietaupījumu enerģijas izmaksas, Silts uz tausti - nebūs ierakstīt augi, Ne HID toksīnus -- zaļo audzētāja izvēli.)

cik specifisks viļņu garums darbi:

Sarkanā 640~680nm, 620-630nm-- labāko spektra augu ziedēšanas un augļu;

Zila 430~440nm, 450~480nm-- Tā ir maksimālā pīķa punkti par veģetatīvo augšanu un absorbciju;

Baltā Led -- Pilna spektra / wide-Kelvin sniegt aizpildītu visus trūkstošos spektru un pievienot Lux.

Silts Led -- Nodrošinātu enerģiju,veicina augu fotosintēzes

UV 380~410nm-- Procesu, hlorofila absorbcija sākas.UV (ultravioleto) ir unikāla funkcija, sterilizācija nogalina fitopatogēno baktērijas.

IS 710~730nm-- Tur ir maz absorbcijas Hlorofils šeit, bet Phytochrome izmanto jauku daļa.Ziedēšanas un dīgšanu ietekmē.

Kāpēc Izvēlēties MŪS?

1. Visiem mūsu LED augt gaismas ir paredzēti ar īpašu LED augt gaismas inženieris ar daudzu gadu pieredzi .

2. 100% var palīdzēt jūsu augi aug ļoti labi: Mūsu LED augt gaismas ir pārbaudīta reālajā pasaulē Salāti ,rožu un tomātu audzēšanas eksperimenti ,atšķirībā no citiem pārdevējiem " produktu mūsu LED augt gaismas, kas var 100% palīdzēt jūsu augiem augt arī .mēs testē uz visiem mūsu produktiem, pirms vest viņus uz tirgus .ja jums nav apmierināti ar to , to sūtīt atpakaļ, un ļaujiet mums sniegt jums pilnu kompensāciju.

Pielāgošana:

Mēs varam pielāgot krāsu un viļņu jums pēc jūsu pieprasījuma , tādēļ, ja jums ir kādi pieprasījumu vienkārši justies brīvi sazināties ar mums .un mums ir liels prieks, lai palīdzētu jums visu ceļu.

Kāda veida augi var augt ar mūsu led augt gaismas?

Ziedu Augi: Medicīnas Augus , Tomātus, Piparu, Rozes, pipari un citi augi

Garšaugi un lapu dārzeņi: Salāti, bok choy ect

Iekštelpu podos ainavas

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.olivers.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

Tagi: liela hidroponika sistēma, 150w augt led, augt led, spuldzes, led, mākslīgā led, pilna spektra led strīpas, seedo, maza tvertne, 400w augt led, ac led augt.