Pielāgota Kokvilnas Salmu Rafija Tamborēšanas Diegi adīšanai Izveidoju Pavedienu DIY Roku Austa Soma, Cepure, Piederumi

€17.83 €10.70

Pievienot grozam


SKU: #w187327

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Vienuma Tips: Kokvilnas
  • Veids: Viegls Organizatori
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Audums
  • Svars: 0.2kg
  • Zīmola Nosaukums: MODES KZ
  • Iepakojums: 1 partija
  • Modeļa Numurs: BA086

Pielāgota Kokvilnas Salmu Rafija Tamborēšanas Diegi adīšanai Izveidoju Pavedienu DIY Roku Austa Soma, Cepure, Aksesuāri Apraksts:

100% pavisam jaunu ar lielisku kvalitāti Materal:Augstas Kvalitātes Diegus Iepakojumā: 1 loti Augsta Qualiy vītne

Par bildes: Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā, bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm, kā par modeli.Paldies un laimīgu pirkumu!Par kontaktu: 1.Ja jums ir kādi jautājumi, esat laipni aicināti sazināties ar mums, izmantojot īsziņas.Mēs vienmēr jūsu pusē.Mēs atbildēsim jums 24 stundas ASAP. 2.Ja jūsu prece ir bojāta, kad jūs to saņem,lūdzu, neatveriet korpusu un sliktas atsauksmes būs,Pacietību, lai nosūtītu attēlus, lai parādītu, jautājums,mēs sniegs jums labu risinājumu.Par kuģniecības: 1.Mūsu pasūtījums parasti tiek piegādāts 24 darba stundu laikā pēc tam, kad saņemts maksājums, izņemot, ja ir problēmas ar pasūtījumu.Ja tas ir gadījumā, mēs sazināsimies ar jums, izmantojot jūsu e-pasta adresi vai tālruņa numuru. 2.Pasūtījumus parasti apstrādā katru darba dienu, nav arī nedēļas nogalēs.Parasti, ja jūsu maksājums ir saņemts pēc 3:00 P. M. vai uz nedēļas nogali, tas tiek apstrādāts nākamajā darba dienā.Mūsu darba laiks: no pirmdienas līdz piektdienai no 9:00 līdz 6:00 pm (GMT+8).

Tagi: tamborēšanas maiss base rund, rafija roll, kokvilnas tamborēšanas diegi, bārkstis soma diy, soma diy, aksesuārs somas, tamborēšanas adīt rotaļlietas accesories, soma diy komplekts, sabrukums salmi, soma adīt.