Mobilā Tālruņa Akumulators 1960 2900mAh iPhone 7 Akumulatora 7 Plus Akumulatora Nomaiņa Sākotnējā batterie bateria батарея для телефона

€14.72 €8.69

Pievienot grozam


SKU: #w187578

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Jauda 2900mAh: 7 Plus
  • Saderīgu Tālruni: 7; 7 plus
  • Oriģināla, vai Ne: Saderīgs
  • Akumulatora Kapacitāte(mAh): 2801mAh-3500mAh
  • Bezmaksas Dāvanas: Remonta Rīku Komplekti
  • Jauda 1960mAh: 7
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: B7
  • Zīmola Nosaukums: BreezeToday
  • Saderīgu Zīmols: Apple iphone
  • Kvalitātes Sertifikāciju: ROHS
  • Iepakojums: Kaste+Izturīga Soma

Labāk paziņojumu, lūdzu, apkopot mūsu veikalā.Paldies ļoti daudz.

Par Sekošanas Informāciju:

01. Ja pasūtījums ir ne sekošanas informāciju pēc nosūtīšanas, lūdzu, sazinieties ar mums vai interesējieties www.17track.net (www.olivers.lv oficiālais kooperatīvās mājas lapā)

02. Apmēram 30 dienu laikā pēc nosūtīšanas, lūdzu pārbaudiet sekošanas informāciju.Dažreiz iepakojumā ir ieradies savā pilsētā, bet vietējās pasta nodaļas vēl nav nosūtīts, to jums.Lūdzu, ej uz pastu un lūgt personālu.

Akumulatora Kapacitāte

iPhone 7 -- 1960mAh; 7 Plus iPhone -- 2900mAh.

Augstas Kvalitātes

Divslāņu jonosfēra, liela apgrozībā jomā, drošāku, ātrāku uzlādi, izturīgāks.

Augsta Tehnoloģija

Akumulators joprojām var izmantot, parasti simulētās testa vidi - 10 grādu, lai 45 grādu.

Akumulatoru Apkope

Iepakojums

Piezīme

1) Lai aizstātu savu veco, sasmalcinātas, kas nav darbojās iekšējais akumulators.

2) Visas baterijas ir pilnībā pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, un 100% labā stāvoklī.

3) Lūdzu, maiga uzstādīšana.

4) Bezmaksas rīku komplekts ir iekļauts.

Iepakojums

1* Mobilais Telefons ar Akumulatoru(ar ugunsdrošu soma)

1* Iestatīt, Remonta Rīku Komplekts

1* Ultra-Plānas Double-Sided Līme

Izjaucot & Montāža

Step1. Veikt demontāžu rīki paketi, izslēdziet mobilo tālruni un izņemiet apakšējo skrūvi tālruni.

Step2. Izmantot piesūcekni sūkāt ekrāna, kad izsūkt neliela plaisa(nav lielas atšķirības), pēc tam izvilkt ekrānu ar pry, sākot ar sākuma taustiņu un ziņkārīgo up bit ar bitu pa ekrānu.

Step3. Tā ir laba ideja, lai novērstu ekrāna, noņemot akumulatoru.Atrast un atskrūvējiet skrūvi, kas novērš ekrāna savienojums.Atskrūvējiet skrūvi vāciņu un noņemiet vāciņu.

Step4. Noņemiet ekrāna pieslēgvieta.Ir vairāki savienojumi starp ekrānu un ķermeņa.Jūs varat uzņemt tos ārā no ostām ar plānas, nagu vīles vai citus instrumentus.

Step5. Noņemiet akumulatora nodalījuma vāciņu.Akumulatora pieslēgvietas vāciņš ir divas skrūves, skrūvju tos uz leju, un pēc tam noņemiet metāla vāciņu.

Step6. Noņemiet akumulatora savienotāju.Ir tikai viens savienotājs starp akumulatoru un plates.Jūs varat ņemt to off ar tievu nagu failu.

Step7. Apkures aizmugurējo vāciņu ar fēnu, atcerieties, uzglabāt temperatūrā, pēc jūsu komforta līmeni, tas var aizsargāt jūsu tālruni un padarīt jūs viegli izņemiet akumulatoru.

Step8. Izmantot kredītkarti vai plastmasas skalu, lai pry akumulatoru lēni.Izvairīties daļa pie ekrāna pieslēgvieta augšā, jo pieslēgvieta ir paslēpta zem tā.

Step9. Pievienojiet jaunu akumulatoru un kārtīgi savienotāju.Ja tur nav pārāk daudz līmi pa kreisi, jūs varat izmantot ultra-plānas double-sided līmi, lai novērstu jaunu akumulatoru.Savienotāji ir nepieciešams tikai nedaudz spēka, lai atgrieztos slota, bet saskaņošana var būt mazliet apgrūtinoša, un paiet zināms laiks.Oriģinālā akumulatora savienotāju bija salocīta, tātad, tas pats tagad.Jūs varat nospiediet to uz leju ar nelielu skalu.

Step10. No jauna pievienojiet ekrāna pieslēgvieta, un atkārtoti metāla vāciņu akumulatora un ekrāna pieslēgvieta.Pievienojiet ekrāna savienotājs pretējā secībā.Sākt ar savienotāja augšpusē fizelāžas un pārinstalēt metāla vāciņu.

1. Par Maksājumu

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

2. Par Kuģošanas

1) Visas preces piegādā 2-3 darba dienu pasaules kuģniecībā(Izņemot dažas valstis un APO/FPO).

2) Klientam, iespējams, nav skaidrs, ar kuģniecības savlaicīgumu, mēs organizēt ātrākais express, pamatojoties uz jūsu adresi.Kuģniecības laiks ir nolēmusi, ka pārvadātājs, tāpēc, lūdzu, esiet pacietīgi, līdz jūsu postenis ieradies.

3) Piegāde varētu tikt aizkavēta laikā, brīvdienās un svētku dienās.

3. Par Atsauksmes

1) Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu reitingu, un pozitīvas atsauksmes.Paldies ļoti daudz.

2) gadījumā, Ja neesat apmierināts ar mūsu produktu, tas varētu būt noderīgi sazināties ar mums, pirms jūs atstājot mūs negatīvs novērtējums, mēs esam priecīgi sniegt jebkuru servisu, lai ikviens klients ir apmierināts.

Tagi: microsoft lumia 532 matēts, iphone 6 ievietošana akumulators, adl iphone akumulators, ape iphone, cubot, ņemiet vērā, 20 pro 5000 mah akumulators, gadījumā cubot 7. piezīme, flīžu, oriģinālā akumulatora iphone 5s 3000mah, akumulatora ulefon s7, iphon 7 golfa akumulators.

Recenzijas

Flaviarockrj
2020-12-19
3/5
The order was lost. The seller didn't want to refund the money. He had to give the AliExpress reason in the dispute.
Lim Yongsim
2020-10-14
5/5
Ok