Rokas Formaldehīda TVOC HCHO CO2 Uzraudzīt Gāzes Analizatoru, Iekštelpu Āra Gaisa Kvalitātes Detektors Mājas Birojs

€33.59 €26.87

Pievienot grozam


SKU: #w187678

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Sertifikācija: NAV
  • Zīmola Nosaukums: Shanwen
  • Ir Smart Ierīces: No
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Ar LCD Ekrāna Vai Ne: Jā
  • Mērījumu Diapazons: LCD krāsu displejs
  • Gāzes Tips: Daudzfunkcionāla

Funkcijas:

VAIRĀKAS KONSTATĒJAMS GĀZES: Iekštelpu gaisa kvalitāti, monitorā iebūvēts elektroķīmiskās sensori, kas var precīzi noteikt gaisa Oglekļa Dioksīdu(CO2), Formaldehīds(HCHO), Gaistošo Organisko Savienojumu(TVOC).Šie lasījumi iesaistīt atklāšanas toluola, kaitīgām ķīmiskām vielām un piesārņojuma gaisā, piemēram, oglekļa dioksīds, oglekļa monoksīds,dūmi,migla,putekļi,spirts,līmes,krāsas,tintes un citi.

JAUNS DIZAINS - Unikāls pelējuma un dizains ar šķidro kristālu Krāsu Ekrānu, Digitālo Displeju; tā var piedāvāt vidējā vērtība attiecībā uz katru gāzi, jo ilgtermiņa uzraudzība, reālā laika datus, pastāv nestabilitāte.

PORTATĪVO:Izmērs aptuveni 148 x 70 x 30mm.Tas ir viegli veikt saprātīga gaisa kvalitātes monitors, kas var palīdzēt mums noteikt, gāzes gaisa piesārņojums, sadzīves, virtuves, guļamistabas, biroja, skolas, auto, viesnīcu, ceļojuma, kempings, partijas utt...jo īpaši, kas ir zīdaiņiem,bērniem un grūtnieces.Uzcelta ar 1000 cilvēks, uzlādējamo akumulatoru un iepakota ar vienu USB kabeli, gaidīšanas laiks var ilgt 4-6 stundas.

VIEGLI OPEARATION :Šī air displejs ir viegli strādāt ar, tikai nospiežot funkcionālo pogu, viegli lasīt numurus un atbalsts modinātāja skaņu, kas ļauj jums zināt, ja jūsu gaisa droši, un jums ir nepieciešams veikt kādu darbību.

PAZIŅOJUMS:ir ieteicams, lai aizvērtu durvis un logu, kad testa telpās; Tas ir nepieciešams, apmēram 60 minūtes testēšanas formaldehīda TVOC CO2 (Tā ir vienkārši nepieciešams aptuveni 3-15 minūtes, testēšana ministru Kabineta, atvilktnes utt mazā telpā.).

Specifikācija

Materiāls: ABS, elektronika

Krāsa: Balta

Izmērs(L x W x H): aptuveni 148 x 70 x 30 mm

Displeja režīms: LCD krāsu displejs

Start-up sildīšana :120 sekundes (tikai: a TVOc co2 sensors)

Uzlādes laiks: apmēram 4 stundas

Kļūdas diapazons :3%-30%

Darbības spriegums :5V

Baterija: 1000 mah akumulators(iebūvēts)

Gaidīšanas laiks: apmēram 240-360 minūtes

Paketē iekļauts:

1pc x gaisa kvalitātes monitors

1pc x USB kabelis

1pc x lietotāja rokasgrāmata

Paziņojums:

Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

Lūdzu atļaut 0.5-2cm atšķirības, manuāla mērīšana.

Tagi: co2 sensors, Xiaomi, gaisa kvalitātes monitors kkmoon, co2 mērītājs, spuldzes detektors, cleargrass xiaomi, co2 kkmoon, decibels detektors, gaisa kvalitātes co2 monitors, gaisa kvalitātes monitors.