5Packs Kakla Atpakaļ, Ķermeņa Sāpes Atpūta Medicīnas Ģipša Tiger Balm Kopīgu Ceļgala Sāpes, Atbrīvo Plāksteris Ķermeņa Atpakaļ Atpūsties Uzlīmes

€12.53 €5.01

Pievienot grozam


SKU: #w187754

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: Tiger Balzams
  • Pieteikums: Iestāde
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: marisc

[Produkta nosaukums] Medicīnas aukstā ielīmējiet [Sastāvu, struktūru] Tas sastāv no neaustu drānu pamatnes slāņa, želejas slānis, polietilēna plēves segums slāni un citas daļas.Tas nedrīkst būt sastāvdaļas, kas nerada farmakoloģisku, imunoloģisku vai metabolisku iedarbību. [Sniegumu] Šis produkts izmanto enerģijas pārveides funkcija līmes slāni, aukstā komprese fizikālā terapija, un transdermāli absorbciju.Veicina kapilāru sašaurināšanās, samazināt vietējās satiksmes sastrēgumi, tā kā, lai atvieglotu sāpes un mazinātu pietūkumu caur ādu. [Paredzēts izmantot), ko Izmanto fiziskās, dzesēšanas un aukstā komprese fizioterapija.Tikai izmantot slēgts mīksto audu, piemēram: sastiepumiem, sasitumiem, zilumi, sāpes nedēļas, mugurkaula kakla daļas, mugurkaula jostas daļas, išiass, un izraisa diskomfortu, kas saistīti akupunktūras punkti. 【Instrukcijas] aicina 1. Asaru iepakojuma soma gar spraugu.Veikt plāksteris, atklātu, caurspīdīgu, un nodot lipīgās virsmas tuvumā, pieres, kakla, tempļos vai citviet, kas ir jāatdzesē vai auksta komprese; tas var arī būt sagriež atbilst tualetes un tualetes, kā nepieciešams. 2. Lai paātrinātu dzesēšanas ātrumu, vairākas uzlīmes var izmantot kreiso un labo kopējās miega artērijas, pa kreisi zemākas artērija, pa kreisi un pa labi femorālo artēriju, tajā pašā laikā. 3. Vienu reizi dienā, katru amatu var ilgt 24-48 stundas; 4. Ja to lieto mājās, ielieciet to ledusskapī un saldētavā, pirms to izmanto, lai labāk dzesēšanas efekts (nelieciet to saldētavā). 【Piezīmes un padomus] aicina 1. Šis produkts tiek lietots fiziskās dzesēšanas.Ja augsta temperatūra saglabājas, lūdzu vērsieties pie ārsta, lai diagnozi un ārstēšanu; 2. Ķermeņa temperatūra un sviedri palielinās viskozitāte gēla.Ja nelielu daudzumu gēla ielīmējiet nelīp pie ādas, noslaukiet to; 3. Nelietojiet ārējo plāksteris kļūdas; 4. Bērniem ir nepieciešams lietot pieaugušo uzraudzībā; 5. Nav stick uz jutīgu daļas, bojāto detaļu, pie acīm un muti.Ja ir diskomforts vai neregulāra ādas apsārtums un epidermas lietošanas laikā, nekavējoties noskalot ar ūdeni, un simptomi izzudīs pēc tam, kad apstāšanās. [Kontrindikācijas] ir aizliegts vaļējām brūcēm un ādas alerģijas.

[Specifikācijas] 120mm x 90mm1 uzlīmes/maiss [Derīguma termiņš] 2 gadiem

Tagi: lielas sāpes mazinošs plāksteris, muskuļu sāpes, ģipša, sāpes, medicīnas istrument, krēms vagin, atvērtu galu, sprūdrats, vīriešu grupa atbalsta, drukāt tīģeris, pretsāpju plāksteris monētas.