Modes dāmas Optiskās Brilles Pārredzamu Lēcu Tuvredzība Brilles Sievietēm Vintage Metāla Briļļu Sieviešu Dizaineru Briļļu Ietvari

€7.40 €6.96

Pievienot grozam


SKU: #w188184

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Dzimums: SIEVIETES
  • Modelis Tips: ĢEOMETRISKAS
  • Modeļa Numurs: ZB-M003
  • Rāmja Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Vienuma Tips: Briļļu Piederumi
  • Briļļu Piederumi: RĀMJI
  • Zīmola Nosaukums: ZOBWN

1---Par Zobwn Optical co.,ltd:

Mums ir mūsu pašu rāmi, rūpnīcas, cena ir mūsu ražotne eksporta vairumtirdzniecības cenu un ietaupīt, lai jūs, daudzi stili pieejami jūsu, izvēlēties un vairāk nekā 1000 stiliem akciju , viena pasūtījuma varat samaisa ar dažādu materiālu veidu, stilu, modeli un krāsu , katru rāmis ir labā stāvoklī un pārbaudīs katrs pirms nosūtīšanas, ātra piegāde, kuģniecības izmaksas mēs varam iegūt labu atlaidi, kā kopīgot un saglabāt, lai jūs, visas express servisa kompānija, mēs esam sazināties www.olivers.lv STANRD SHIPPING // www.olivers.lv SAVER // www.olivers.lv PREMIUM SHIPPING // E-Packet // EMS // DHL / / FEDEX // Yan Wen Ekonomika / , mēs varam izvēlēties labāko ātri un ekonomikas kurjeru, lai jūs, tas ir ļoti ērti .Cenas: daudzums vairāk jūs pērkat, jo lielāka atlaide, jūs to saņemsiet!

2---Sīkāk informtaion produktiem:

Modeļa Nosaukums: ZB-M003

Materiāls: STAINESS TĒRAUDA/ METĀLA

Ir 1 modeļu kopā 3 krāsas izvēlēties, lūdzu, pārbaudiet šādas detaļu bildes.

lūdzu, pārbaudiet šādus attēlus.

MOQ: 1 GAB

3 ---Par produktu attēlus:

4---Pakete Dati: (pievienoto attēlu)

5--Maksājumu Un Piegāde

Mēs accpet maksājumu caur T/T, Westen Union, Paypal, Darījuma, Alipay, L/C "Moneygram"

Mēs dodam priekšroku Darījuma, tā ir vieglāk, gan mums.

Mēs kuģis pasaulē 3 darba dienu laikā ofter maksājums ir apstiprināts.(www.olivers.lv notiek 24 stundu laikā, lai apstiprinātu maksājumu.

Mēs tikai kuģis uz norādīto adresi www.olivers.lv.Jūsu Pilns vārds un uzvārds, compleate adresi un kontakttālruņa numuru, ir nepieciešams.

Ja pasūtījumi tiek atgriezta par nepilnīgu informāciju par adresi, mēs neesam atbildīgi par to.

Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde pa Pastu Ķīnas Gaisa un ePacket.Parasti tajās 15-26 dienas, lai jūsu valstī.Dažreiz tas tiks atlikts sakarā ar sliktiem laika apstākļiem vai pasūtījuma problēmas.Lūdzu, esiet pacietīgi.

Parasti, iepakojuma, var izsekot 15 dienu laikā.

Ja jums nav/t saņemt ittem 30 dienu laikā, pls sazinieties ar mums un mēs palīdzēsim jums izsekot.

Ja jums ir nepieciešams, ātrāku piegādi, mēs varam nosūtīt preces ar EMS, DHL, UPS, FEDEX (būs nepieciešams papildus izmaksas)

7--Atsauksmes:

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jūsu apmierināti ar mūsu produktu vai pakalpojumu, paldies jums tik daudz!!

Negatīvas atsauksmes nevar atrisināt problēmas, komunikāciju ir tilts no cilvēka prāts un pasaule ir vienmēr skaisti, saskaņā ar sekmīgu komunikāciju.

Ja mūsu prece vai pakalpojums neatbilst jums, lūdzu, dod mums iespēju, lai uzlabotu pirms atvēršanas strīdu.Mēs vienmēr dara visu iespējamo, lai palīdzētu.

8--Atgriežas

Elementiem jābūt atgriezās asv 7 dienu laikā no saņemšanas dienas, ja nav nekādu problēmu.

Lūdzu, sazinieties ar mums pirms atgriešanās nekvalitatīvu preci.

Atgriešanās priekšmetus vajadzētu iekļaut oriģinālā iepakojuma un aksesuāriem.

Kuģniecības un nododot izmaksas ir neatmaksājamas jebkurā gadījumā.

9--Atgriešanās Politika:

Ja prece jums saņemt netiek, kā aprakstīts vai zemu kvalitāti, pārdevējs sola, ka jūs varat atgriezties pirms pasūtījuma izpildes (tad, kad jūs noklikšķiniet uz "Apstiprināt Pasūtījumu Saņemts" vai pārsniegt apstiprinājumu termiņā) un saņemt pilnu kompensāciju.Atpakaļ nosūtīšanas maksa būs jāmaksā jums.Vai, jūs varat izvēlēties, lai saglabātu produktu un vienojas par kompensācijas apjomu tieši ar pārdevēju.

N. B.: Ja pārdevējs nodrošina "Vairs Aizsardzību" pakalpojumu uz šo produktu, jūs var lūgt kompensāciju līdz 15 dienu laikā pēc pasūtījuma izpilde.

10--pārdevējs pakalpojumu:

· 1--Uz laiku DeliveryIf jums nav saņemt savu pirkumu 27 dienām, jūs varat lūgt pilnu atmaksu pirms pasūtījuma izpildes (tad, kad jūs noklikšķiniet uz "Apstiprināt Pasūtījumu Saņemts" vai pārsniegt apstiprinājumu termiņā).

·2-- Ilgāk ProtectionYou joprojām varēs lūgt kompensāciju, ja jūs neesat apmierināts ar savu pasūtījumu, 15 dienu laikā pēc pasūtījuma pabeigšana (tad, kad jūs noklikšķiniet uz "Apstiprināt Pasūtījumu Saņemts" vai pārsniegt apstiprinājumu termiņā).

3--Atgriežas ExtraYou var atgriezt jebkuru preci, pat tiem, ideālā stāvoklī, jebkurā brīdī pirms pasūtījuma izpildes (tad, kad jūs noklikšķiniet uz "Apstiprināt Pasūtījumu Saņemts" vai pārsniegt apstiprinājumu termiņā) un saņemt pilnu kompensāciju.Atpakaļ nosūtīšanas izmaksas, kas būs jāmaksā jums.Lūdzu, pārliecinieties, ka produkts nav lietota un ir oriģinālajā iepakojumā

Tagi: 2019 recepšu brilles, grāds sieviete, montur, unisex optiskās brilles, retro zīmolu briļļu ietvari, rāmja stikla, muzz brilles, briļļu sievietēm, rāmja stikla sievietēm, armacao.