D Stilu Muciņa Savienotāju ar Nerūsējošā Tērauda Ķermeņa un Nerūsējošā Tērauda Zondi ar PRV Pavisam Jaunu Kegging Iekārtas, izlejamais Alus

€23.87 €22.44

Pievienot grozam


SKU: #w18911

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Bāra Piederumi Tips: Muciņa Pastu
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Veids: Bāra Piederumi
  • Zīmola Nosaukums: Brūvēt Haizivs
  • Sertifikācija: CIQ

D sistēma muciņa savienotājs - 304 Nerūsējošā Tērauda ķermeņa un Zondes

D sistēma muciņa savienotājs ir visizplatītākā sistēma pieejama ASV, arī zināt, kā Amerikāņu Sankey, un izmanto visas lielākās alus darītavas, kā arī lielākā daļa amatniecības alus.Šo muciņa savienotājs ir izgatavoti no 304 nerūsējošā tērauda korpuss ar nerūsējoša tērauda zonde.

Funkcijas:

1. 304 nerūsējošā tērauda organismā, uzlabo izturību un izturību pret ķīmiskām vielām

2. 304 nerūsējošā tērauda zondi, sazinieties ar alus tīrība

3. 304 nerūsējošā tērauda rokturi, dakša par pievienotās spēku

4. īso rokturi ir ideāli piemēroti mazākiem diametrs ir 1/6 muciņas

5. Gāzes Ieplūdes Savienojums : 3/8"O. D. Barba(lai ietilptu 5/16"I. D. gāzes šļūtene)

6. Alus Izplūdes Savienojums : 7/8"-14(U. S. Alus Nozares Standarts)

7. lielisks alus, winde un sidrs

JĀ, MĒS APVIENOJAM PIEGĀDE!Ja jums ir jautājumi par kuģniecības izmaksas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums pa www.olivers.lv e-Pasta, pirms jūs iegādāties pozīcija (- s).

MAKSĀJUMA

Mēs pieņemam Darījuma tikai.Kredītkartes ir viegli veikt maksājumu par Darījumu.

Kuģniecības un norēķinu adrese ir jāsakrīt.Maksājumam jābūt nosūtīts 5 dienu laikā pēc izsoles beigām.Citādi postenis (- i) tiks relist un bezmaksas gadījumā būs jāapsver.

Mēs vienmēr kuģa prece(s) 5 darba dienu laikā(sestdiena & Brīvdienu nav iekļauts) pēc maksājuma saņemšanas.Postenis (- i), tiks nosūtīti ar reģistrētu gaisa pastu, ar sekošanas numuru.

Tas aizņem aptuveni 15-20 darba dienas uz kuģa, ASV, Kanāda, Apvienotā Karaliste, Austrālija un Japāna 20-30 darba dienu laikā uz citām valstīm.6-8 nedēļas, lai kuģis Brazīlija, Spānija, Itālija un citas valstis citas valstis, nav noteikts.

PIEGĀDE

Kuģniecības laiks varbūt ietekmē Muitas kavēšanās, svētki,notikumi, vai citas neskaidrības.Mēs nevarējām garantēt ierašanās laiku.Pārliecinieties, ka jums ir jāvienojas ar piegādes laiku pirms pirkšanas.Ja jūs vēlētos, lai izvēlēties jebkuru citu ātrāk, Pauda, lūdzu, sazinieties ar mani pirms pirkšanas.

ATSAUKSMES

Mēs esam apņēmušies, lai jūsu Postive Atsauksmes pēc saņemšanas jūsu maksājumu.Ja kāda IEMESLA dēļ jums nav sajūta, ka mums ir nopelnījis Postive Atsauksmes, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums pa www.olivers.lv e-Pastu, Mēs ziņos, cik ātri vien iespējams, lai atrisinātu JEBKURU problēmu.Mēs atstāt pozitīvu atsauksmi par visiem pirkumiem, un novērtēt jūs dalīties savu lielisko pieredzi ar citiem www.olivers.lvers!

GARANTIJA

Mēs garantējam, ka visas objektu apraksti ir precīza.Gadījumā, ja prece ir bojāta vai esat saņēmis nepareizu preci, sazināties ar mums pa www.olivers.lv e-Pastu.Mēs būsim priecīgi, lai atrisinātu visas problēmas, cik ātri vien iespējams.

ATGRIEŠANĀS

Atgriešana vai apmaiņa tiek pieņemtas lielākajā daļā NEIZMANTOTOS objektus 14 dienu laikā pēc saņemšanas, bet klientu hav eto jāmaksā papildu kuģniecības izmaksas.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms atgriešanās prece(s).

Lūdzu, Ņemiet Vērā,

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Šīs maksas parasti tiek savākti, nodrošinot kravu (piegāde) uzņēmuma vai tad, kad jūs izvēlieties vienumu uz augšu – nejauciet tos par papildu maksu par piegādi.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

1 Q: Kā es varu samaksāt par manu pirkumu?

A: Mēs pieņemam tikai Darījuma.Kredītkartes ir viegli veikt maksājumu par Darījumu.

2 Q: Vai vienība(s) piegāde ar izsekošanas skaits?

A: Jā, visi posteņi, ia piegāde ar izsekošanas skaits katru pasūtījumu, un jūs varat redzēt sūtījuma statusu uz attiecīgā interneta vietnē.

3 Q: Kad es gribu, lai šķirošanas pērk, cik daudz par vairumtirdzniecības cenu?

A: Ja klients vēlas, lai lielāko daļu pirkšanu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums pa www.olivers.lv e-Pastu, mēs dos jums labāko pice.

4 Q: man ir daži līdzīgi produkti, bet nevaru atrast no jūsu veikalā,jūs varat nodrošināt, ka ?

A: Jā, jūs varat nosūtīt attēlu uz mums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai uzzinātu un atbildes cenu, lai jums.Arī mēs pieņemam pielāgotu produktu.Lūdzu, skatiet mūsu vairumtirdzniecības mājas lapā www.fcpmcl.com par daudzi citi priekšmeti.

Tagi: keg o ring, mucas mucas, īgņa muciņa, modes āra iekārtas, usb balts, tūrisma inventārs naturehike, muciņa nerūsējošā, vadītāja jbl, asv militāro spēku izdzīvošanas aprīkojums, vāks muciņa.