10Pcs Zvejas Ripu Karotes Metāla Zvejas Vilinājums Grūti Ēsmu Jig Gaismas Spinnerbait Ar Trīskāršu Āķi Bass Walleyes Forele

€10.46 €7.32

Pievienot grozam


SKU: #w190089

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Svars: 5g-50g
  • Daudzums: 10pcs
  • Materiāls: Metāla
  • Kategorijas: LURE
  • krāsa: kā rādīt attēlu
  • Pozīcija: Okeāna Zvejas Rock
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: shaddock zvejas
  • Veids: Mākslīgo Ēsmu

Produkta Iespējas:

Dzīve-kā Darbības: Džiga karoti liek neticami attālumos, un peld ar vilinošu sānu ļodzīties darbību, izmantojot ūdeni, lai piesaistītu zivis Gaismas pārklājums: Metāla karoti lures palīdzēt, lai piesaistītu zivis un pat nodrošina tās lielisku sniegumu tumši vides Pielietojums: Metāla Karoti Lure ir ideāli piemērota ķeršanai laši, asari, asari, līdakas un zandarti.

Produkta Specifikācija:

Zīmols: Shaddock Zvejas Daudzums: 10PCS Materiāls: Metāla Svars: 5g, 7.g, 10g, 14g, 21g, 28g,40g,50g Krāsa: Kā Picture Rādīt

Komplektā ietilpst:

10Pcs Zvejas Lures Maisā

1. Pirkuma aizsardzība ir palicis, bet iepakojums ir vēl ceļā.

Piegādes termiņš tiks pagarināts par 10~30 dienas, ja pakete ir, vēl nav piegādāts, mēs atdotu visu savu naudu.

2. Nav sekošanas informāciju.

Lūdzu izsekot jūsu pakete par 17track mājas lapā pēc tam, kad pakete tiek piegādāts ārā.Ja joprojām nav sekošanas informāciju 7 dienu laikā, atstāt mums ziņu ASAP.

3. Nepareizu produktu vai nepareizā daudzumā.

Tur ir uzlīme uz iepakojuma, lūdzu, parādiet mums bildes etiķetes un produktus, ja tā ir mūsu kļūda, mēs nosūtīt jums jauno pareizo produktu vai atgriešanās daļēju naudu, lai jūs.

4. Piegāde.

Visas pakas tiks izvesti 3 dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas ir apstiprināta, delivey laiks var aizkavēties sakarā ar svētku dienā, slikti laika apstākļi, muitas vai citi nosacījumi, paldies par jūsu sapratni.

5. Atsauksmes.

Jūsu visas piecas zvaigznes, pozitīvas atsauksmes tiek novērtēts, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jūs neesat apmierināts.Paldies!

6. Strīdu.

Tā ir slikta ietekme uz mūsu veikalu, ja jūs atvērtu strīdu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs sniegsim labākos risinājumus, lai apmierinātu tevi.

Tagi: par foreļu wobbler, vērpējs, forele, zivju karalis lure, rokas ratu, 20g karoti lure, lure spinnerbait, FORELE, m52, karoti forele, lure trokšņa.