Adatas Kārtridžu 10PCS Elektriskā Derma Pildspalvu Adatas Bajonetes 9 12 36 42 pin Nano Kārtridži Auto Dr. Pildspalvu A1 Tetovējums Adatas Gals

€12.48 €6.24

Pievienot grozam


SKU: #w192288

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: Bajonetes Mikro adatu
  • Pieteikums: Dr. pildspalvu A1
  • Daudzums: 10pcs
  • Izmantošana: Vienreizējās Lietošanas Padomi
  • Microneedle Garums: 0.3 mm
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iepakojuma materiāls: Opp maisā
  • Barošanas Avots: Neviens Elektriskā
  • Preci: Adatu Kārtridži Derma Pildspalvu
  • Materiāls: Plastmasas
  • Materiāls adatu: Nerūsējošā Tērauda
  • Zīmola Nosaukums: dr.pildspalva

Adatas Kārtridžu Elektriskā Derma Pildspalvu Adatas Bajonetes 9 /12/ 36 /42 pin Kārtridži Auto Dr. Pildspalvu A1 Tetovējums Adatas Gals Pieteikumu: Tikko uzliktu adatu.Adatu garums ir regulējams dažāda lieluma atkarīgs no jomas .Tas ir ērtāk, lai ārstētu šaurā jomā, piemēram, deguna, ap acīm vai muti.Iezīmes: Tā ir eletronic automatizēto mikro adatu,ar gidiem, kas koriģē adatas garums.Tas ir higiēnisks,ērts un drošs.Piezīme: Atbalsta Dropshipping Kuģis veic parcle 48 stundu laikā.Ja jūs pērkat 10 gabals ,mēs varam dot jums 1% atlaidi.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi! 9 ADATAS 12PINS 36 ADATAS 42 ADATAS KĀRTA NANO 5D NANO - Mēs pieņemam šādu methords: ar Visa, Master Card, Qi Wi, Western Union, Bankas Pārskaitījums utt . - Par lielu pasūtījumu, jums tiks piedāvātas papildu atlaides sazinoties ar mums. - Krievijas Pircējiem vajadzētu aizpildīt savu angļu Pilns Nosaukums Uztvērēju, vai jūs nedrīkstat saņemt to, jo pēc politiku savā valstī. - Brazīlijas pircējiem ir nepieciešams, lai sniegtu PVN numurs (atstāt masāža secībā) -Mēs nosūtīt postenis nāk ar izsekošanas skaits,kas var izsekot piegādes statusu, viss ceļojums. -Piegādes laiks ir atkarīgs no sezonas, mērķa un citiem faktoriem, aizņemts dienas, sūtījumi var kavēties.Ja sūtījums vēl nav piegādāts, ievērojot paredzamo laiku,lūdzu, līgums ar mums,mēs palīdzēsim jums izsekot, un sniedz jums atpakaļ ASAP. - Mūsu produkta cena nav ieskaitot nodokļus .Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs nav kompensācijas maksājumi par atteicās sūtījumiem. - Pircējs ir atbildīgs par nodokļiem, ko iekasē viņa/viņas valsts.Ja jums ir nepieciešams, jebkurš dokuments, likvidēšanas, lūdzu, sazinieties ar mums. - 1 gadu garantija par mūsu objektu (izņemot piederumus un daļas), iegādāties ar pārliecību. -Lūdzu, atveriet sūtījuši, un pēc inspektora klātbūtnes, Ja sūtījums bojāts vai tukšu(nozagts), lūdzu, palūdziet pastā sniegt oficiālu dokumentu, jo īpaši prasību pieprasījuma papīra.Jūs saņemsiet papildus 7 dienas (uz augšu, uz laiku, piegādes laiks), lai izlemtu, ja jūs vēlaties, lai saglabātu vai atgriezt preci, ja vien tās neizmantotās un oriģinālā iepakojuma, piegādes izmaksas sedz pircējs. -Ja vēlaties, lai atgrieztos vai nomaiņa, pircējam jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem. -Mēs būsim ļoti gandarīti, ka, ja jūs varētu atstāt mums 5 Zvaigznēm Atsauksmes .Mēs sirsnīgi sveikt jūs Parādīt Dažas Fotogrāfijas ( saņemsiet papildus atlaidi nākamā pasūtījuma! ) jūsu 5 Zvaigznēm atsauksmes! -Ja jums ir jebkādas problēmas, par preces vai pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms atstājiet negatīvu atsauksmi.Mēs centīsimies iespējamo, lai atrisinātu problēmas jums.Paldies.

Tagi: derma pildspalvu, hydra pildspalvu, bajonetes nazi, hyaluron acid pildspalvu, 36v 9ah litija akumulators, tampon, viņš pildspalvas, dr. pildspalvu a6 c, 12 krāsu pildspalva, dermarol.

Recenzijas

Ulichka Ulyanko
2020-12-03
5/5
Very excellent I liked my client prefer my account on the Insta request/1best.care
Larenz Ii
2020-10-31
5/5
Exactly 3 weeks there was an order in the Odessa region. Everything is super. Well packed. Exactly corresponds to the description. Already making a second order. Happy. Thank you
Yashka2011
2021-01-13
5/5
Everything is as always normal. Cartridges in a quantity of 10 PCs, each in individual Germanic packaging. Delivery is very fast. Thank you)
Trofimchuk 008
2020-12-18
5/5
Very good quality
Discount Gems
2020-11-24
5/5
It came quickly all neatly packed. Thank you so much. Seller recommend. Quality corresponds to the description)))))